Ako skončiť písanie s chalanom, ktorý mi nevyhovuje?

4. jún 2024

Ahojte. Som na zoznamke. Píšem si s chalanom 2-3 dni, dosť sme toho popísali, ale z toho rozhovoru som zistila, že by mi skôr nevyhovoval. On stále píše a ja neviem ako to skončiť. Ako toto riešite vy, len zrušiť sympatiu, neodpovedat alebo mu na rovinu povedať, že nechcem už pokračovať v zoznamovaní?

syslik81
4. jún 2024

postupne sa odmlcat ... alebo byt uprimna a povedat na rovinu .. ukonci to tak ako by si chcela aby to niekto ukoncil s teboou ...

thirstymonk
4. jún 2024

CI kokos, to už je riadna kultura, keď potrebuješ radu, aby si dala random typkovi z netu kopačky :D

viestta
4. jún 2024

Mozes hrat mrtveho chrobaka alebo mu rovno napisat, ze uz nemas zaujem. Podla toho na co sa "citis"

ivanakal
4. jún 2024

Tak ale naco mu odpisujes, sak nemam zaujem, neodpisem. Kolko mas rokov? Bud povedz narovinu, alebo teda neodpisuj, lebo to zbytocne zivis.

7miriam77
4. jún 2024

Zbytočne zabíjas čas aj sebe aj jemu. Normálne napíš, prepáč, ale už nemám záujem si s tebou písať...myslím, že by to nemalo význam. Veľa šťastia, ahoj

januska12323
4. jún 2024

Koľko máš rokov keď na toto potrebuješ radu? Vôbec sa nepoznáte tak to môžeš ukončiť aj hneď.

tanyan
4. jún 2024

Napíš priamo, že už nemáš záujem. A odporúčam, aby si sa nenechala vtiahnuť do vysvetľovania prečo. Potom je to zbytočne stresujúce.

niki35
4. jún 2024

Viem, že ti to asi príde nepríjemné, ale naozaj mu normálne narovinu povedz, že nemáš záujem si ďalej písať. Nerob také, že mu zrazu prestneš písať a podobne. Ľudia si potom nevedia vysvetliť čo sa stalo. Ja osobne by som bola radšej ak by mi človek narovinu povedal, že už somnou nemá záujem si písať a byť v kontakte. Aspoň by som vedela presne na čom som

svetlonos
4. jún 2024

Pokial potrebujes osobného asistenta na takéto debiliny, odhlas sa zo zoznamka a dospej najskôr.
Prosím ta napíš aspom l, ze mas rak max 15 rokov. V tom prípade ti to napíšem pekne priamo úmerne tvojmu veku.
No pokial už máš 18 a viaxmc, tak sa pýtam, či si vôbec samostatné zuvotaschopna...

rusalinka
4. jún 2024

"Ahoj, dík za čas, ktorý sme spolu písali, ja už však nemám záujem. Maj sa fajn."
Nemáš za čo.

larisa
4. jún 2024

Ďakujem za pekne písanie. Uz ti nebudem
písať. Prajem pekný deň. ....
Viac už neodpisuj.

katarinaba
4. jún 2024

Ja: Prepac, ale uz nechcem pokracovat v tejto konverzacii. Prajem vsetko dobre. A zrusila som kontakt. Co je na tom take tazke?

feb13
4. jún 2024

Povedat na rovinu. Ak to neakceptuje a bude vtieravy, mozes byt aj drza alebo mu uz neodpises.
Ale prva volba je podla mna vzdy povedat pravdu, slusnym sposobom.

stanulienkat
4. jún 2024

Napis, ze si si nasla znamost a uz randis.