Ahojte, viete mi poradit nejaku literaturu pripadne podcast, co by mi pomohlo zdvihnut si sebavedomie? Uz som 6ty rok doma a zacalo mi to vyrazne udierat na mozog...vobec si neverim, mam hrozu z tohi, co bude, ked pojdem do prace onedlho..
@ifava nastupu do prace konkretne nie, ale tak celkovo, ze som osprostela, ze nebudem vediet nabehnut na zmeny, ktore isto za 6 rokov prebehli, ze nebudem vediet komunikovat, nakolko uz 6 rokov sa pohybujem len doma a v okoli, uplne som vysla z pracovneho zargonu, velmi nemam cas sledovat ani situaxiu vo svete, v ekonomike, skutocne to zachytavam len velmi okrajovo...mam VS, mala spm qj dobru poziciu, kde som sa stretavala denne so vzdelanymi ludmi a teda vyrazne pocitujem tu medzeru, co som si vytvorila
Ak si za ten čas nezabudla bicyklovať, tak určite si nezabudla ani to podstatné, čo k profesionálnemu životu potrebuješ. 😜
Sebavedomie sa zvyšuje činmi a skúsenosťami nie podcastom, podcast ti dá max chvíľu motiváciu
Akoze bojis sa konkretne toho nastupu do prace, ze to nezvladnes a podobne alebo coho vlastne?