Ako si získať 10-ročnú priateľovu dcéru?

4. nov 2024

Idem sa konečne zoznámiť s priateľovou 10 ročnou dcérou a mam z toho mierne stresy.
velmi chcem aby sme si sadli, lebo myslim, ze to rozhodne o tom sa bude vyvijat nas vztah, jednak je na nu velmi zatazeny, jednak ju ma v starostlivosti, matka zaujem velmi neprejavuje.
ja nechcem matku ani nahradzat, ale velmi chcem byt tou jej kamaratkou, za ktoru bude aj priatel vdacny. z rozpravania viem ze je velmi sikovna a vnimava.
mate nejake typy? o com s nou hovorit, ake vymyslat casom aktivity a podobne.

deti95060810
4. nov 2024

pýtať sa na kamarátky, spolužiakov, školu , záľuby... to na začiatok.
určite nebyť prehnane milá ....

summer23456
4. nov 2024

Ja ti chcem len povedať, že klobúk dole za tvoj úžasný prístup a snahu💗

opica_skorica
4. nov 2024

Hlavne vypusti stresy, bud aka si, neprehnane a nenutene sa zacnete spoznavat. Pojde to mozno pomaly, ale pojde. Drz sa🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Opytaj sa na zaluby, co ju bavi, ak rada kresli, ze si zvedava, ked ukaze, si na dobrej ceste.. prejav zaujem. Ostatne pojde postupne.

nafka0483
4. nov 2024

Spytaj sa jej co by sa chcela opytat teba - ci ju zaujima nieco o tebe a ty jej na to uprimne a pravdivo pdpovedz.

Ak nebude chciet, tak jej nechaj priestor, nech vie, ze za tebou moze prist.
Nesil to zbytocne a zaujimaj sa o nu - co ma rada, co ju bavi...

kp7333
4. nov 2024

Skus ju potesit malym darcekom, 10 rocnu slecnu urcite potesi zaujimave pero alebo drobna kozmetika - napr. bomby do kupela alebo lesk na pery (napr. juicy bomba). Zisti si o nej vopred, co ma rada, ake ma konicky, aby si mala predstavu, kam smerovat konverzaciu.

zuzikak
4. nov 2024

hlavne sa s nou na zaciatku rozpravat. Nie, nemyslim vypytovat sa do nemoty ale pytat sa na jej nazor, co rada robi, ci ma dobre spoluziacky a cim sa zabavaju a pod. Postupne zistis. Drzim palce aby ste si nasli spolocnu rec a zazili vela peknych chvil.

vikiki29
5. nov 2024

Asi ti neporadím, ale prajem veľa šťastia, budeš ho potrebovať. Zoznámenie je to najmenej, vaše vzťahy budú závisieť hlavne od nastavenia všetkých troch strán, hlavne tvojho partnera. Držím palce