Ako si vysvetliť správanie muža?

4. jún 2022

Ako si vysvetiť správanie muža? Odkopol ma zo dňa na deň,našiel si inú a keď sa stretneme,on je ten ktorý ma atakuje a cíti ku mne akoby hnev,ja ho ignorujem..nechápem prečo to robí ked on ublizil mne.

lindusss2016
4. jún 2022

No premyslaj, co ta to ma naucit... Asi len to, aby si sa naucila nastavit si vlastne hranice. Agresivitu neignoruj, ale mu daj velmi jasne najavo, aby si k tebe toto nedovoloval.

marianarem
4. jún 2022

No su taki ludia, ktori neznesu pocit, ze spravili chybu, alebo nieco, co by mohlo byt povazovane za zle. Tak si vo svojej hlave najdu sposob, ako zvalit vinu na druheho. Dost casto si aj prekrutia realitu, len aby pred sebou nestratili tvar.
Su aj ine mozbosti, napriklad, ze bol na teba nastvaty uz vo vztahu, nieco, co si robila, mu mohlo ublizovat, hnevat ho, ale neozval sa a tvaril sa ze nic. Mohla to byt nejaka haluz, co hy ta ani nenapadlo, ze tym mozes ublizovat, alebo aj nieco beznejsie, no kazdopadne, mal povedat.
Alebo ta novej frajerke vykreslil ako monstrum a teraz sa tak k tebe sprava, aby podporil svoje vymysly.

makova333
4. jún 2022

ad1 moze to byt preto, ze chce ulavit svojmu svedomiu a tak ta chce vyprovokovat k tomu, aby si sam pred sebou potvrdil, ze dobre spravil ked si nasiel niekoho ineho ad2 je toxicky clovek a potrebuje ta este trosku "energeticky povysavat". Je jedno, ktora z tychto moznosti to je, zakladom je ziadny kontakt. To znamena, ze mu ani len prilezitost nedas ta stretnut, aj keby mas zmenit docasne svoje oblubene miesta kam chodis.

zuzanna33
4. jún 2022

Zlo plodí ďalšie myslím že už ste si to uzavreli ste od seba tak nerieš zbytočne vyvolaš hadku hlavu hore a nerieš.Nepustaj si do života ani mysle zlých ľudí on ma problém v sebe tak nech si len žije svoj život

pupavocka101
4. jún 2022

kasli na neho, asi ma potrebu si nieco dokazovat, bolo by dobre, aby si mu ukazala, ze na teba uz nema vobec ziadny vplyv 🙂

54tinka54
4. jún 2022

Zrejme ho hryzie svedomie za to čo ti spravil, pripadne možno už aj zistil že to nebola dobrá volba.. tak teraz sa snaží presvedčiť sám seba že nespravil absolútne žiadnu chybu a teba zrejme chce vyprovokovať k tomu aby si začala byť hnusná k nemu aj ty, aby si potvrdil, že spravil dobre. Nedaj sa od neho vyprovokovať, zachovaj kľud Angličana 😎

moonlight1210
4. jún 2022

Odkopol len tak? Bez predchadzajucich priznakov? Do toho dna vsetko dobre, pekne, rozumeli ste si a zrazu koniec?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
4. jún 2022
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
4. jún 2022

@zoro9836 lebo ludia sa rozchadzaju aj okamzite a dovody mozu byt akekolvek (takze urcite nie len to co si vymenoval). A ci toto bol okamzity rozchod alebo to zvazoval dlhsie ci dokonca to tahal s oboma naraz my nevieme.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. jún 2022

@makova333 ano snazim sa

autor
4. jún 2022

@moonlight1210 ano zo dna na den