Ako si vysvetliť jeho poznámku?

18. feb 2024

Mám čerstvý vzťah. O spoločnej vzdialenej budúcnosti sme sa ešte nerozprávali. Minule mi však povedal, že urobí niečo v auguste, “ak budeme ešte vtedy spolu”. Myslíte, že to povedal preto, že človek nikdy nevie, čo bude o pár mesiacov? Alebo sa tým preriekol, že do budúcna so mnou veľmi neráta? O tom, čo budeme robiť na jar už zvykne hovoriť, ale august mu príde asi príliš ďaleko…

viestta
18. feb 2024

Je realista, stat sa moze kadeco

aeruginosa
18. feb 2024

Rada nad zlato - komunikujte. My ho nepozname, nevieme, ako to presne myslel.

domka222
18. feb 2024

Možno rozmýšľa aj nad tým, že by si ty nemusela s ním rátať. Nie len naopak

sissy27
18. feb 2024

Podla mna normalna vec na zaciatku, ze netusis, ci to vydrzi do dalsieho tyzdna a nie este pol roka. Ty uz si si teraz absolutne ista, ze v auguste spolu budete?
Podla mna tym nic extra nemyslel, proste este nevie, co bude v auguste.

ann092
18. feb 2024

Povedal to normálne tak ,ako keď starý človek povie “ak dožijem tak vtedy bude to a to”… ste krátko spolu

vorkola
18. feb 2024

Neuprimnost od zaciatko,.vsak aby si vedela na com si,mal ti to povedat,aby ty si zbytocne nestracala pol roka cas, ak si chces zalozit rodinu,To mas cakat ako na vyhru, vyhrá , nevyhá nas vztah, alebo má este v zalohe niekoho?No nic, ja by som povedala otvorene,ako to mysli,ved do austa je pol roka, .A co , potom ,ak ti v aug. povie nie,.Proste ta ma na haku.Ty musis byt razatna,a nech ti povie tie tvoje chyby ,aby ti ich nemusel povedat az v auguste.Ak by trval na svojom ,dala by som mu arivederci, Chlapov je dost

egonsk
18. feb 2024

Asi ma skusenost, ze v poslednej dobe maju vztahy kratke trvanie, lebo zeny si chodia po rady na MK, ak sa im nieco nepozdava dostanu tu naloz rekacii aby sa rozisli ... 🙂

tehotna40
18. feb 2024

@ann092 starý človek, môj muž toto hovorí ma 35 rokov 😀 keď plánujeme niečo mi vždy povie "Ak dožijem" 😀 autorka, nech ti tu ktokoľvek čokoľvek napíše všetko sú to len dohady, prečo sa to nespytaš jeho ako to myslel ? Ak neriesis ,nekomunikujes takto na začiatku, čo bude neskôr keď prídu vážnejšie problémy?

katkami123
18. feb 2024

Tak, keby s tebou rátal a bol zaľúbený, tak sa takto nevyjadruje.

aams
18. feb 2024

Len aby nebol zadaný ,ženatý.. čo urobí v auguste ? Neviem nedá mi to zmysel

samimami777
18. feb 2024

Úplne normálne by som to brala. Hovoríš že máte čerstvý vzťah a povedzme si úprimne , trištvrte vzťahov krachuje do pol roka/roka takže je realista 🤷. Tiež som vždy nový vzťah brala s rezervou. A myslím že ti chystá cez leto pekne prekvapenie ako dovolenka, výlet alebo pobyt niekde podľa toho čo píšeš tak by som sa akurát tešila 🙂

autor
18. feb 2024

@samimami777 nechystá 🤣

stanka_k
18. feb 2024

A prečo sa ho neopýtaš ako to myslel? 🤷

biglovemom
18. feb 2024

Mas cerstvy vztah a uz aj problem -KOMUNIKACIA.

Ty sa pytas nas ako to on myslel?🤦🏼‍♀️
Usta mas ,mala si sa hned opytat.
Dievca ,ked nebudes komunikovat ten vztah bude o nicom - ver mi.

autor
18. feb 2024

@stanka_k opýtala som sa ho, že či to myslí vážne a on len “fuuu”. Takže mi to sám nevysvetlil

viky173
18. feb 2024

Tak to je divne, ta jeho reakcia. Ja by som na Tvojom mieste trvala na tom, nech vysvetli, ako to mysli. Ked som zacala chodit s mojim manzelom, vsetci okolo nas sa prave rozchadzali a tiez, ked som raz nieco planovala, zo mna vysla tato veta. Ale ja som nechcela, aby sme skoncili, len som bola prekvapena, ze vsetky dlhodobe vztahy okolo nas sa v priebehu roka rozpadli, tak som sa na to nejak tak pozerala, ze vsetko je mozne, aj tie malo pravdepodobne scenare.

zuzinka888
18. feb 2024

Mozno to povedal, preto, ze nie js si isty ci ty chces byt s nim do augusta😅

domkakvet
18. feb 2024

Nepozdava sa mi taka poznamka.

mantilka
18. feb 2024

Užívaj si prítomnosť a hlavne neanalyzuj každú vetu. Treba byť opatrná, ale nie kaziť si vzťah hutanim o jednej vete, ktorá má viac významov.

1sally12
19. feb 2024

Tiež mám čerstvý vzťah a tiež sme sa bavili o lete a tak...vtedy som podotkla aj ja (na základe negatívnej skúsenosti z predch. vzťahu) niečo také že "len aby sme sa tam dopracovali". Tak buď má tiež len negatívnu skúsenosť, alebo je proste tvrdý realista.

vilma7
20. feb 2024

Co bude v auguste nik nevie, takže sa vyjadril úplne k veci.