Ako si to nevyčítať?

17. jún 2024

Chcem sa opýtať. Ako vnímať to, keď ex už osobu odmieta o návrat aj po čase. Vnímať to ako ponaučenie a ísť ďalej ? Dokedy skúšať to napraviť ? Chápem musia to chcieť dvaja. Proste ma si človek povedať, že tak to mali byť a ísť ďalej a poučiť sa z chýb ? Je to celé ťažke keď ja ako muž ju stále ľúbim a ona mňa už nie ( sme už po 30ke obidvaja) chémia tam bola veľmi silná (samozrejme aj sme dobre vychádzali zabávali všetko super každá stranka )Sex s inými ženami ma proste nenapĺňa. Nie asi každý chlap je že hľadá hneď záplatu alebo sa ozýva keď nemá kde inde ...

sissy27
17. jún 2024

Treba pochopiť, že NIE znamená NIE.
Neotravovať, neskúšať, nevtierať sa.
Pre niečo sa s tebou asi rozišla a buď už má nového partnera, alebo bude radšej sama ako s tebou.

januska12323
17. jún 2024

Nechce ťa a hotovo. Ty ju vlastne tiež chceš len preto, že iné ženy ti nevyhovovali. Nie kvôli tomu aká je ona sama.

egonsk
17. jún 2024

bud chlap. Otras sa, pozametaj zvysky seba a pozliepaj sa znovu, zivot nekonci na jednej osobe, ked otvoris oci, uvidis, ze svet ma miliardy ludi...

syslik81
17. jún 2024

ake ponaucenie? proste je to zivot .. ide sa dalej .. hold nemiluje ta a na rozdiel od teba ma rozum .. nevnucuj sa a nauc sa zit ... ano nevies ako a najdes inu

miadi
17. jún 2024

Ked ta vyhodia dverami tak sa nevratis cez okno. Ale ides prec ides tam kde su pre teba dvere otvorene.

tykat
17. jún 2024

Tak ide aj o dovod preco ta odmieta. Chemiu prebilo nieco ine, silnejsie.