Ahojte , ako si nájsť kamarátku? Myslím že je to nemožné . Mám 2 deti, pracujem mám super manžela . Raz za čas by som sa chcela porozprávať s niekým iným ako je manžel alebo deti .. 😶
@denver36 skus sa dat do skupiny svojho mesta a tam skus napisat, ci sa najdu mamicky. Myslim, ze urcite ano.
Ja som na tom podobne😀tiez chodím na ihriská ale tak isto som neni bio,vegan,šatka,nosič,etno matka a väčšinou stretávam také typy že mám pocit že by si o mne povedali že si so mnou nebudú mať čo povedať tak sa radšej ani nejak nesnažím o nejaky bližší kontakt😂ja by som sa rada kludne skamaratila aj s niekym kto je uplne iny ako ja..keby iniciovali konverzáciu oni a nemusela by som to robit ja😂
V práci nemáš kolegyne? Ešte sú fajn skupinové tréningy, tam si väčšinou baby sadnú.
Tak ja asi normálna niesom…,lebo popri 5tich malých deťoch doma… mám kamošky …a na ihrisku viem pokecať skoro s každým! Myslím, že máš len zbytočne predsudky a hanbu v sebe.
@ivangeline jasné, ešte že o mne všetko vieš z jedného komentu. Ide o to,že vždy sa prihovorím, vždy sa snažim kdekolvek pochopiť a podporiť kazdu maminu keď sa o niečom bavime, akonahle mam iny nazor ako ony, tak už stroho odpovedajú a radšej idu domov alebo ďalej odomna. Zjavne žiješ medzi nlrmalnymi, maš štastie 🙂
@ninkiis no nvm ale tak na ihrisku bočiť? Asi fakt mám okolo ľudí, ktorí akceptujú inakosť. Niektorí sú aspoň zvedaví a prihovoria sa práve preto.. Ozaj som s tým problém nemala.
@ninkiis
A aké máš názory ze idu inak domov 😆?
Ze si dáš na obed radšej rezeň ako tofu? Nepredpokladám, ze mas názory ako je bitka pre deti super a podobne, tak hrozne to s tebou nebude a aj na foto vizeras ako pohodacka. Ak chces, tiez môžme dat kávu cez telefon 🙂 Papa a pekný den
@ivangeline
No a ty - klobuk dole s 5 detmi a čas na kamosky 😄 Ale to je super, ze si ho vies urobiť. Mnohé sa vyhovárať na rodinu, ze nemajú čas, ty máš fakt super Ríme management 🙂
Ahoj, pripnem sa, aj mna zaujima ako najst niekoho ským by som si sadla. 🙂 ak ma niekto navod pre dospelych čo nemaju žiadne soc.siete tak prijímam napady. Na ihriska chodim ale kedže niesom podla ostatných vegan,bio a neviem čo mamička tak nepatrím do partie 😃