Ako sa zmieriť s tým ,že mužom ide v prvom rade o vzhľad ? Stále som to odsudzovala ale vidím to už vo svojom okolí až príliš často,že nejaká žena môže byť inteligentná,zhovorčiva a mať školy a neviem čo,ale kým nie je pekná tak ako keby nemala šancu,prečo podľa vás je pre muža taka dôležitá postava a vzhľad ženy ? To už fakt sa vytrácajú normálne hodnoty ? Pre mňa je napríklad dôležitejšie ako si rozumiem s niekým ako to ako vyzerá ,čo si o Tom myslite?
to bolo vždy... pekná žena sa páči každému mužovi.
pretoze je to biologicky dané, proste mas to aj v prírode, samcekovia vyhľadávajú také samice, ktoré su najvhodnejšie na párenie atd, učivo ZS. A tak aj v ľudskej ríši proste budú muži vzdy pozerať najprv na to, ci by ženu opacili, az potom ci je aj o com debatovať atd. Čím skôr sa s tým zmieris, tym lepsie.
Vačšina z nás je vzhladovo priemer, a nezostane na ocot.
S týmto nemôžem úplne súhlasiť. Aj keď, teda vyjadriť by sa mali asi skôr muži. Moja skúsenosť je skôr taká, ze muži (ak sa dá zovšeobecniť) hľadajú rozdielne kvality u "frajerky" a iné u potenciálnej manželky. Ak ide o nezáväzné vzťahy, jasné, vzhľad je prvé čo zaváži. Čím nehovorím, ze u potenciálnej manželky postačí charakter a dobre srdce, vždy je dôležité ci sa o seba človek stará..
Podľa mňa to nie je tak celkom len o tom vonkajšom vzhľade. Proste medzi ľuďmi to musí iskrit, musí byť medzi nimi chémia, nieco co ich k sebe ťahá. Ja si teda neviem predstaviť, že by som mala zostarnut pri chlapovi, ktorý sa mi fyzicky aspoň trochu nepáči a nepritajuje ma. Nehovorím, že je to moje jediné kritérium ale sympatie a chémia tam musia byť.
No a plne súhlasím s @haley7897 chlap si vyberie inú ženu na jednu noc a inú ako matku svojich detí pre život.
Prave dnes som nad tym rozmyslala, stretla som spoluziacku zo ZS, tam bola take skarede kacatko, je vydata, ma malu dcerku(vydavala sa pred 40tkou), potom som rozmyslala este nad druhou spoluziackou, tiez nebola kraska na ZS - vydata a dve deti ma. Mam aj krasnu sesternicu (43), aj jednu kamaratku (36) - ozaj krasne zeny a su same 🤷♀️. Takze krasa urcite nie je to najdolezitejsie pre vznik partnerstva. Kazdy sa niekomu paci, dolezitejsie je aj s laskou pozerat na druhych..
reakcia na nadpis: nepotrebuješ sa s ničím zmierovať 🙂 stačí mu povedať: ak sa ti nepáči, nech sa páči, nájdi si takú, ktorá sa ti páčiť bude 😀
Ty si nejaka mlada, ze takto rozmyslas. Ako sa hovori, musis pobozkat vela ziab, kym najdes svojho princa. Nie kazdy je nam sudeny. Ak sa niekomu nepacis a viac nema zaujem, jeho smola a pre teba ziskana informacia, ze ten teda nebol ten pravy.
Lebo muz je v prvom rade vizualny tvor. A zaujem na zaklade vzhladu je pre muzov normalna hodnota. Vzdy bola.
To, ze pre teba nie, nerobi z toho daco nenormalne, ci amoralne.
Ked prejdes prvym vizualnym kolom, zacne sa muz zaujimat aj o tvoj humor, vedomostny rozhlad, inteligenciu a povahu.
Niekedy to skonci aj tam. Ze zisti, ze zena je pekna, ale jemu nevyhovuje.
Najvacsie sance maju obe pohlavia v spolocnom prostredi. V praci, medzi kamosmi, pri vzajomnych aktivitach, kde sa stretate. Ze si vsimnete vzajomne povahu, humor a inteligenciu a zacnete sa zaujimat, hoci nie ste na prvy pohlad vzhladovo typ toho druheho.
Krasa casto prichadza so sympatiami.
A este je problem, ze sa ti mozu vzhladovo pacit muzi, pre ktorych ty vzhladovo nie si putava. A ti, pre ktorych si, sa zas nepacia tebe.
Lebo ked sa na niekoho pozries, tak ako prve vnimas vzhlad?
o akej forme zatrpknutosti je tato tema? nie, muzom nejde v prvom rade o vzhlad...muzom sa samozrejme pacia pekne zeny, lebo su z prirody vizualno-pudove tvory...jedna vec je chut sa zeny dotknut, druha vec je vybrat si zenu pre zivot, kde sa riesia aj ine veci ako fyzicka pritazlivost...vsetci raz budeme stari a "skaredi", nikto, aj ten najpritazlivejsi clovek nezostane navzdy v aktualnej forme...zaroven inteligentna, schopna a uspesna zena, nemusi nedbat o svoj vzhlad...dalsia vec je krasa je vec vkusu...toto vsetko sa prehodnocuje a ked ma niekto s niecim problem, treba sa kuknut na to, s kym do akych vztahov vchadzam a preco riesim inych a ich vkus/vyber
a co ta trapi? co nemas vzhlad? si priehladna? ved vzhlad ma kazdy 😀 .. ano, kazdemu ide aj o krasu, ale esteze ludia maju rozny vkus a kazdy je pre niekoho pekny.. iste, vyslovene krasne zeny sa pacia viac muzom, ale to neznamena, ze ich vsetci ti muzi aj maju radi.. lebo je rozdiel, ked sa ti niekto paci a ked ho mas rad.. takze na co chces mat sancu? aby si sa muzom pacila, alebo aby ta mal nejaky rad?
Tak mozno priemerne vyzerajuce zeny maju menej obletovacov ako vyslovene krasne zeny, ale myslim si, ze co sa tyka kvalitnych, dlhodobych a hlbokych vztahov, tak ich krasna zena nema za zivot nejako viac ako ta priemerna. Mozno sa okolo nej mota viac flirtovacov, ale take ozajstne porozumenie a pocit ze "toto je ono", tak to nie je caste ani u nej. Takze nie je jej nejako co zavidiet v konecnom dosledku.
A co sa tyka tych "normalnych hodnot", tak nie sme ani my zeny nejake neviniatka, urcite sa viac zien mota okolo bohatych a uspesnych muzov nez okolo beznych inteligentnych a priatelskych. Ale vacsina chlapov aj zien si za zivotneho partmera nakoniec vyberie niekoho, s kym si rozumeju, s kym sa citia dobre a ano, kto ich aj pritahuje, ale to pritahovanie vacsinou vobec nie je obmedzene na.modelku alebo prachaca s Ferrari.
kazdy muz chce peknu zenu a dufa, ze bude vediet aj varit, aj zarabat a dalsie veci k tomu
Mužom sa páčia pekné ženy, pričom každému sa páči niečo iné. To žena musí byť fakt neatraktívna ak sa nepáči žiadnemu.
Ak prečítaš ešte mnoho...ale fakt mnoho kníh...Havne od svetoznámych autorov, tak to pochopíš. Chlap proste premýšľa ináč, ako žena...Viem, o čom píšem, sme spolu už skoro 40 rokov.
Dám ti opačný príklad, ja si myslím ze vyzerám veľmi dobre postava, dlhé čierne vlasy..proste nikdy som nemala núdzu o mužov. A proste nasla som si frajera ktorý je úplný opak mňa, zo začiatku sa mi nejako vôbec nepáčil ale čím viac som ho spoznala je medzi nami taka brutálna chémia ze ho vidím a odpadavam😂😍 pritom nikto ani len netuší ze medzi nami niečo je, sme úplne odlišný. Ja taka panicka vždy nahodena, vystajlovana a on taka šedá myš rifle tričko a nerieši žiadne obliekanie nič.. a ja som z neho aj tak hotová 🤭🤣
To by mohli muži napísať...to vážne ženám nezáleží na vzdelaní a inteligencii mužov,ale iba na výške konta🤣
A odpoveď by bola.... Áno,ženy sú od prírody ťahané k tomu,aby boli dobre zabezpečené ony a aj mláďatá 😉
Myslím si o tom to, že klameš samú seba.
Pre každého je krásne niečo iné a ani ty sa nezamiluješ do niekoho len pre jeho vzdelanie, humor atď.
Očarí ťa aj fyzično či si to priznať chceš alebo nie.Nemusí to byť model, ale ako muž ťa priťahuje.
Nejaký Jožino bezzubý, spotený, zarastený ťa asi neočarí len preto, že si rozumiete.
Lenze ten vzhlad o ktory im ide, nie je uniformny.
Napriklad mne sa velmi pacia Marilyn Monroe, Linda Evangelista ( pred zakrokmi) alebo Angie Harmon.
Pacia sa kazdemu? Nie. Napriklad Cindy Crawford opantala miliony a mne pripada ako chlap, ked si odmyslis vlasy, uplne.
Vidis okolo seba roznorode pary, co su spolu dlhe roky? Vidis. Su aj pary typu Shrek a Fiona? Ano.
Cize pri tom vzhlade kazdemu cinkne nieco ine.
Neviem si predstaviť mať vzťah s niekým, kto nepriťahuje mňa a koho nepriťahujem ja. Vylúčené. A príťažlivosť je vecou fyzického vzhľadu, najmä. Ono na druhej strane môže byť žena krásna a atraktívna, keď je uspávač hadov, to tiež veľmi nepôjde. Malo by to ísť ruka v ruke - fyzická príťažlivosť a charizma toho človeka. Vtedy to funguje.
Chlapi sú proste na vzhľad a ostatné sú len keci. Tiež som si všimla, že baba o ktorej viem, že má aj dobré srdce a všetko, proste nezaujala tak ako vedľajšia fiflena.
Je to evolučne dane aj ženy si vyberajú šikovných mužov, ktori sa postarajú o budúce potomstvo detto muži
Pokual ti nefunguje chémia medzi partnermi, môže byt najmúdrejší a najlepší na svete, nebude to super milostný vztah s budúcnosťou.
Ex mal priatelku, on normalna postava, pevný, ziadne brucho. Ona mala pri výške 170 cm cez 90 kg. Miloval ju. Keď mne jeho rodina hovorila (tety strykovia) ako sa k nemu krásne hodím, lebo lepšie vyzerám- 175 cm, 38 veľkosť, zrusila som ich nasrato aj ja!
Kolegyňa plnostihla, krásna žena, vzdy pekne oblečená.
To nie je vždy o vizaži ale o vyzarovani. Myslím, že to zle vnímaš. Teda ôk, mnohí hľadia len na výzor ale to je iná kapitola. Nezabudnem na hlášku jednej slečny- ten má červenú auditu krasnu, musí mať isto aj dobrý charakter 🙈 Tam niet už pomoci 😁
Zamysli sa nad tým, čo vyzarujes, ako sa cítiš sama so sebou.
A ešte niečo- mala som uzasneho zlatého milého dobrosrdecneho kamosa kolegu. Mal 150 kg, rad jedol, mal nedoriešené problémy. Zanedbávať sa, koli tomu mal už aj fyzické problémy zdravotné.
Toto pre mňa nielen sú ľudia do vzťahu, ktorí sa opustia a nebdaju o svoje zdravie, peniaze na to mal.
Viem ze ma chcel ale u mna cez to nejde vlak. Samonasrat a zamindrakovat sa viem aj sa, keby som chcela. Netreba mi na to druhych. Toľko k tomu vzhľadu a dobrosrdecnisti...
Nakoniec sa ukázal ako pekný egousticjy podrážka voči kolegyni, ktorú si predtým zastával a priatelia sa s ňou. Nechcel sa s ňou deliť o pozíciu, teda o peniaze...
Zdanie vie klamať.
Samozrejme ze každému ide v prvom rade o vzhľad, nejaké vyžarovanie.
Môže byt niekto neviem ako inteligentný co z toho ked sa o seba nestará, vlasy mastné, zuby hnilé, smrdí, rozkysnutý jak knedľa oblečenie po dedkovi 🤷🏼♀️
Každá žena či muž vedia byt atraktivny ked sa o seba trochu starajú, aj ked nema niekto tvaričku ako z katalógu môže mat predsa peknú postavu, vlasy, štýlové oblečenie, zmysel pre humor, veselú povahu a ma ovela viac nápadníkov/napadnicok ako nejaká bezduchá krasotina s prázdnou hlavou
Tak to nie je o pohlaví, zas aj žene sa muž musí páčiť. A aj krása je subjektívna, každému sa zdá niečo iné pekne.