Ako sa zmieriť s tým, ak ma odmietne muž?

23. jún 2024

Ahojte, ako sa s tým dokážete zmieriť? Randili ste spolu, no už viac nemá záujem. Chceli ste to uhrať aspoň na kamarátku rovinu ?

enmery
23. jún 2024

Keby si ho chcela ako kamaráta, nerandila by si s ním. Randenie a to prvotné spoznávanie je aj na to, aby si ty, či on zistili, či je to pre Teba to pravé orechové. Jednoduché.

lonely66
23. jún 2024

neviem poradiť, nestalo sa mi to....

lonely66
23. jún 2024

ale ak by sa mi toto stalo, že už randíme a potom prestane javiť záujem, nechcela by som ho za kamaráta. absolútne nie.

autor
23. jún 2024

@enmery skôr je to kamarat, ktorého poznám roky. Skúsili sme to, nevyšlo.. no rada by som zostala aspoň kamoška.

autor
23. jún 2024

Aspoň také prehodenie pár slov raz za polroka? Resp. Napísať na nejaký sviatok, zakecat sa trocha?

enmery
23. jún 2024

No nevyšlo. Príde lepší, ktorý bude skvelý práve pre Teba a ty preňho. A o kamarátstvo musí mať záujem hlavne aj on. A to prejaví skutkami. Ak sa nebude snažiť, ani ozývať, tak vieš, že on proste o nič záujem nemá.

autor
23. jún 2024

@enmery skúsim sa ozvať na vianoce a uvidíme🙂 zatiaľ to nevyzera ružovo, nechám mu trocha času.

deti95060810
23. jún 2024

netisni sa mu .. kašli na neho.

ckocka
23. jún 2024

Ak sa nevieš zmieriť s tým že nie je viac než kamarát, kamarátstvo s ním ti to neulahčí.

reanda
23. jún 2024

tak ked ste boli roky kamarati a ina rovina vztahu sa nepodarila, nevidim dovod, preco by ste nemohli byt nadalej kamarati, ak by bol zaujem z oboch stran.. jedine, ze chalan vidi, ze u teba by to aj tak nebolo len o kamaratstve a stale by si dufala vo viac

autor
23. jún 2024

@ckocka nechcem sa kamaratit tak, že si budeme písať pravidelne. Chcem sa ozvať raz za polroka/rok co je nove, prehodiť pár viet a koniec 🙂

januska12323
23. jún 2024

Načo?

dzulli1980
23. jún 2024

A to načo je dobré? ... mrte chlapov na svete, pre ktorých budeš bohyňa, načo sa niekomu, kto nemá absolútne záujem, sa takto pripomínať? Furt jatriť staré rany?

ckocka
23. jún 2024

To nie je podstatné. Podstatné je úprimne si odpovedať na otázku čo od neho naozaj chceš, v čo dúfaš. Pár viet za pol roka nie je kamarátsky vzťah o ktorý je potrebné nejako velmi usilovať, buď si napíšete alebo zabudnete, na tom predsa až tak nezáleží. Alebo áno?

autor
23. jún 2024

@ckocka asi mate pravdu... stále by som očakávala ci z toho náhodou niečo nebude 🙂

lonely66
23. jún 2024

načo sa mu chceš ozývať? aby si zbytočne štrbila nejaký vzťah, ktorý on medzičasom možno načne? čo si chorá na nervy alebo čo? však si ži svoj život a nechaj chlapa, nech si žije ten svoj. toto ja nikdy nepochopím. máte deti? nemáte... máte spoločné majetky? nemáte. nevidím jeden dôvod, načo sa mu o pol roka pripomínať? však on o teba nejaví záujem, už si to konečne uvedom.

doriiis
23. jún 2024

Ach jo 🙄 Zas a opäť tie zistne kamarátstva medzi mužom a ženou? Načo s ním chces ostať kamarátka?

syslik81
23. jún 2024

ak su tam uz neni city tak mu predsa mozes napisat k meninam narodeninam ... ale ak k nemu este citis daco - daj tomu cas aby si zabudla ..nekontaktuj ho isty cas a uvidis ci aj potom budes chciet byt v kontakte

pralinka25
23. jún 2024

toto absolutne nema zmysel. ved ked sa na ulici stretnete snad neprejde na druhu stranu. ale nasilu udrziavat nieco? nikdy. bud to ide samo alebo kaslat na to. necakaj. pohni sa dalej. stratis zbytocne cas.

babulkomale
23. jún 2024

neviem si to predstavit...ty predsa dovolujes aby sa vztah posuval, muz je ten aktivny, robi kroky a ty na ne reagujes a tym padom.vies ze ma zaujem. Tak ako sa moze stat ze ta odmietne?
Akoze ty si ho pritlacila k stene a zacala bozkavat a on ta odsotil?

autor
23. jún 2024

@babulkomale myslím, že sme si nesadli do vzťahu.. ale ako priatelia si sedíme, teda sme si sedeli. To je všetko🙂

babulkomale
23. jún 2024

Aha, uz citam, to podstatne si napisala neskor, ze ste boli dlhorocni kamosi. Uz chapem.

autor
23. jún 2024

@babulkomale boli sme pohadani, potom sme sa skontaktovali a nechcem aby to znova takto dopadlo ako vtedy.. preto sa chcem aspoň tak raz za polroka ozvať.. viem, ze aj pre mňa by to bolo ťažké byť v častejšom kontakte, no aspoň tak raz za čas by som chcela..

tamta
24. jún 2024

No a on chce byť s tebou ešte v kontakte? Ak aj povedal, ze chce ostať kamarat, nebola to len zdvorilostna fraza, aby sa ta nedotkol? Nechaj to tak, netlac sa mu, ak bude mať zaujem, ozve sa sám..