Ja už nevládzem, potrebujem radu. Mala som priateľa veľmi sms sa milovali, keď sme začali presťahovala som sa kvôli nemu 350km, a nasla si tam prácu. Bývali sme tam spolu. Po nejakej dobe som otehotnela, a tak som sa chcela vrátiť späť do môjho rodiska, aby som mala aj trosku pomoc. On pracuje v zahraničí, je doma len víkendy. Kúpili sme si u nás byt. Potom sa zrazu začal ukazovať, že nieje úplne v poriadku. Urazil sa, a sam nevdel udať dôvod prečo, dokázal sa hnevať týždeň, a doteraz neviem dôvod. A takto sa to ťahalo a ťahalo, až kým som mu nezačala úplne celkom vadiť, vadili mu banality. Začal ma psychicky týrať. No bolo aj veľa pekných chvíľ. Vedel byt aj pozorný, milý, vravieval že ma lubi, mali sme sa aj brať. Ja som ho ľúbila aj ho ľúbim, aj kvôli tým zlým veciam. Malá má rok a pól a teraz nás nechal. Odišiel preč, ja ho ľúbim, neviem si predstaviť život bez neho. Strašne ma to zzasiahlo. Len tak tak utiahnem byt a stravu, ale vyjde to na akurát presne že nebudeme hladovať, ale ani nám nezvýši, no a za druhe ho ľúbim, a chcem aby sa vrátil. Dnes bol u nás, prišiel pozrieť malú. Náhodou som mu kvapla kvapku vody z pohára, na mobil a keď som Ho chcela utrieť, tak som videla ze píše s jednou znamou, s ktorou predtým chcel niečo mať, len ona nechcela. Ešte predom nou samozrejme. Ako sa mam zmieriť s rozchodom ? Strašne ma to bolí, len placem . Aj kvôli malej, že nebude vyrastať v kompletnej rodine. Ďakujem
Začni si vážiť samu seba ... to načo Ti je taký chlap? Úcta jedného voči druhému je v partnerstve/manželstve jedným z najdôležitejších pilierov ... ja normálne nemôžem uveriť tomu, aké dokážu ženy zo seba robiť kvôli chlapom handry ...
najdi si muza co ta bude milovat a vazit .. bude mat voci tebe uctu a postara sa aj o dieta .. zalozis si novu uplnu rodinu taku v kt bude stastna nielen ty ale aj dcera.. teraz to len musi preboliet ..ale casom sa len pousmejes nad tym ako si mohla takeho hlupaka milovat
Ďakujem za povzbudenie, a ako píšeš
@veronika4495 asi začnem myslieť aj na tie horšie chvíle s ním, možno to niečo uľahčí. Ďakujem
@hodiny22 prečítaj si po sebe tvoj príspevok a začni pomaly otvárať oči, lebo si veľmi zaslepená a nevidíš, že by si s ním mala strašný život. Tie nevysvetliteľné zdutosti kľudne mohli byť kvôli jeho milenke/milenkám, lebo chcel byť s nimi a ty si mu prekážala, len nemal gule ťa skôr opustiť. Škoda, lebo ti mohol urobiť dieťa oveľa lepší chlap. Mysli na všetko zlé, čo ti urobil a odpútavaj sa od neho. A druhá vec, daj si určiť súdom výživné, tie peniaze patria tvojmu dieťaťu a on je povinný ich platiť.
@lily246 snažím sa si otvoriť oči, ale príde nejaká spomienka, myšlienka, a som bezmocná... takisto si neviem predstaviť ho vidieť každú subotu, takto sa ja odpútať nedokážem. Kebyže ho nevidím, tak to ide oveľa lepšie. Tento týždeň mi už bolo lepšie, no akonáhle vstúpil do bytu, zasa som bola tam kde som bola, a chcela som aby sa vrátil. Malú nemôžem nechať s ním samú, lebo nieje až tak na neho zvyknutá, keďže bol doma len víkendy, a stále ma hľadá.
@hodiny22 napíš si na papier všetko zle čo ste prežili/ hádku/ škaredé slová atď .. niečo sa možno nájde. A prečítaj si to keď ta chyti plac a smutok
@diamond007 skúsila som napísať, ďakujem
No panko bude mat asi narcisticku poruchu. Vykasli sa na pekne spomienky s nim a sustred sa na to ako ta prinutilo citit sa to ako sa k tebe nakoniec zachoval. Bud rada ze nie ste spolu urobil by s teba totalnu trosku. Vies kolko budes mat este peknych spomienok s dalsimi muzmi ktory do tvojho zivota vstupia? Mala rada do buducnosti. Chlap si k tebe dovoli len to co mu dovolis ty sama a vztah treba korigovat hned v zaciatkoch. A este to ze si chcela aby dieta vyrastalo s oboma rodicmi a nepodarilo sa neber ako zlyhanie. Dnes uz ma malo deti taketo privilegium a nie je to hanba. Radsej ziadneho otca nez takeho co si z mami robi rohozku. Drzim palce. Uvidids to prejde
Este ti mozno odporucim podcast Jako Fenix. Mozno tam zistis co sa s tebou deje a co je tvoj ex zač
Už nijako. Neskoro. Práve pre toto som tvrdil že nechcem mať rodinu a deti. Nič proti vám ale komu chýbajú takéto starosti? Presne pre to aby som toto nemusel zažiť.
@misina36 dnes som si tak reálne začala uvedomovať veci, že to bude fajn. Bude nám možno lepšie. S malou mu vzťah pokaziť nechcem, ani to neplánujem. Malá ho má rada , a chcem aby z nich boli partáci aj do budúcna. Nech majú pekný vzťah. Len som zvedavá, do kedy mu vydrží sem chodiť, či po čase sa prestane zaujímať aj o ňu. Dúfam že aspoň to nie. Ja sa s ním kvôli malej budem snažiť vychádzať. Ale ja osobne sa sústredím na seba. On si aj tak nájde za chvíľku inú. Už je to v procese určite. Možno raz obanuje, ze o mna prisiel. Ďakujem za povzbudenie 🙂
@modryzrebec každému vyhovuje niečo iné. No bez detí za mňa, to nieje život...
V poriadku, nikomu názor neberiem. Iba k tomu pristupujem rozumne. Kto sa na to necíti, nech nezakladá rodinu lebo len narobí viac škody ako osohu.
@hodiny22
Je to hrozne, ale byt s niekym kvoli dietatu a nelubit ho nema vyznam. Ty ho lubis, on teba nie a asi casom prichadzal na to, ze nie si pre neho ta prava a nechce s tebou pokracovat vo vztahu. Jedine riesenie je prijat to a ak ho lubis, zelat mu, aby sa mu v zivote darilo a aby nasiel to prave stastie.