Ako sa zmenil váš partner po rokoch?

2. jún 2024

Ahoj, je mi jasne, ze vsetci sa menime. V dacom je genetika, v inom zivotne skusenosti, traumy, radosti, starosti...mnoho veci nas formuje. Ked sa teraz pozriete na partnera, s ktorym zdielate zivot, v com sa zmenil v porovnani s tym, aky bol na zaciatku vztahu? U svojho stale len sledujem a dufam, ze sa raz nestane kopiou svojho otca, ktory bol tyran a silny alkoholik, ale chvalabohu ani raz za 10 rokov som nespozorovala, ze by sa menil do tejto formy, skor naopak, cim dalej tym viac ma presviedca o tom, ze zivot s nim je mudra volba.

barbora0308
2. jún 2024

Ja som s partnerom uz od 16-tich, takze sme teoreticky spolu vyrastali a menili 🤗. Na mojom by som vyzdvihla, ze ma o dooost viacej sebavedomia, ako v minulosti (obcas az moc 😅) myslim, ze je to tym, ze dlho roky drel, aby sa vypracoval tam, kde je teraz a dodalo mu to velku davku sebavedomia. Ale je aj viacej hundros a mudrlant, ale to asi aj ja 🫣 takze to bude asi vekom 😅. Ja som tiez nadmieru spokojna so svojou volbou a som nesmierne rada, ze som mala taketo stastie...hlavne ked si tu obcas precitam, ako sa bodaktori chlapi spravaju k svojim polovickam 🫤.

autor
2. jún 2024

@barbora0308 To je mileeee 🤗

mareka49
2. jún 2024

Troška je prchky, lebo šak nervy z deti.
Inak iba pribral🤭

qwer2019
2. jún 2024

Že je menej akčný. Už je s neho taký ,,dedo" má 32 a po 8h šichte a aj pred ňou musí veľa spať alebo inak oddychovať vo svojom kľude. Inak iba pribral 😀😀

maranta_leuconeura
2. jún 2024

Haha, aj moj trochu pribral 😄 ale aby som mu nekrivdila, ja som sa tiez zaobalila na zadku 😂
Inak je to neporovnatelne, ked sme sa dali dokopy, to sme boli este take deti, neschopne spolu vsetko komunikovat a nevedome, ze na vztahu treba pracovat. Ale krizy nas naucili a vdaka tomu mam pocit, ze cim dalej, tym lepsie spolu fungujeme 🙂

mikadooo
2. jún 2024

Držím palce 🙂. Po 10 rokoch to bola ešte pohoda. Teraz (20r.) mi čosi už dosť lezie na nervy ale viem že aj jemu na mne, tak sme si kvit celkom... Sú to len blbosti, akurát rokmi sa to vybrusuje, ako také malé ostré diamatíky 😁. Ale kúšeme si do jazykov, alebo povieme neskôr že prepáč a tak...

1ryba
2. jún 2024

Dozrel do krásy.😀

alexis617
3. jún 2024

No môj muž riadne pribral zmenil sa o 180 stupňou aký bol pred svadbou aj povahovo ale aj ja som sa zmenila z nežnej kvetinky na silnu vyrovnanú ženu ktorá si poradí v každej situácií s čímkolvek