Sme spolu dva roky ale lezie mi na nervy. Z lásky som prešla asi do nenávisti. Nie nieje to nenávisť ako taka. Ale proste časom som zistila že je ako malé decko ktoré potrebuje ešte cicku a mozog ako dieťa ma. Ja nemám na neho nervy už proste. Všetko mi lezie na nervy. Ako dýcha ako chrápe jeho chôdza jeho debilne trápne detinské poznámky ku danej situácii. Fuck !!! A to jak si nedá nič vysvetliť lebo stále len každý je zlý len on je chúďatko každý niečo robi zle len on robi všetko dobre. Ja neviem kde som takého k-k-ta našla fakt ale proste potrebujem sa ho zbaviť. Rohypnol nemám a zem je na zakopanie mŕtvoly ešte tvrdá. Poraďte mi niečo prosím lebo sa zbláznim z neho do prdele
PMS? 😉 ... A no.. Však sa rozveď 🤔
@54tinka54 keby to bolo take jednoduché že sa s ním rozved … bývame u rodičov mojich a tam už nastupujú vyhrážky typu : okey. Keď chceš odídem ale uvidis potom. Skončíš pod mostom a take veci. Proste on je švihnuty na hlavu. Ako keby si vyhrážkami vynucoval manželstvo. Či len nechce ostať sám pri mamičke svojej nazad ?
Prečo by si mala skončiť pod mostom keď bývate u tvojich rodičov?
A to je zle keď ani on nemá snahu niečo naprávať vo vašom vzťahu.. vyhrážky ničomu nepomôžu
@54tinka54 som mu hovorila. Snažím sa stále s ním tak komunikovať kľudne normálne ale on furt si ide svoje ako keby ma chcel zastrašiť alebo neviem. Ze niečo narozpráva mojim rodičom aby ma vyhodili aj so synom. Syn nieje jeho je z predošlého vzťahu
A ty mu veríš?
No co ty si pri mamicke moze byt aj on pri svojej. Mne pride divne Preco by ta rodicia vyhodili co take im moze narozpravat. A vnuka urcite nevyhodia.
@ckocka verím on je toho schopný. Jemu to vidno na očiach … on taký nebol neviem čo sa s ním stalo …
Tak zrejme aj on ťa nenávidí keď rozpráva také veci.. potom fakt nechápem načo ste ešte spolu.
Samozrejme jeho rečami sa nedaj zastrašiť, sú to blbosti. Rodičia by ťa na základe jeho rečí nevyhodili.
@miadi skôr mi hovoril že keď sa budem chcieť rozviesť povie našim že som robila prostitútku lebo som chvíľku pracovala v zahraničí v závode … a take veci
Obávam sa že vám ani jednému nie je pomoci.
@54tinka54 úplne mu proste preplo 😔
"Rohypnol nemám a zem je na zakopanie mŕtvoly ešte tvrdá"
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Co riesis?Ak sibsi naozaj 100%ista ze to chces ukoncit,nahraj si na mobil tieto jeho trapne vyhrazky ako bude huckat tvojich rodicov,pobal ho a rosluc sa s nim.Dokaz budes mat ako sa sprava a poziadajno rozvod.
Tak im povedz ze mu sibe a ze ta bude z pomsty ohovarat . Snad budu verit svojej dcere nie cudziemu panovi ?
Vyhod ho len Ta zastrašuje.Povedz rodičom, že zvazujes rozvod
S manželom ste spolu dva roky, pred svadbou si ho nepoznala? Prvýkrát ste sa videli až na svadbe? Nikdy si vedľa neho pred svadbou nespala a nebývali ste spolu? Však už vtedy si musela zistiť že chrape, že má blbé poznámky a robí zo seba chudatko..... Jeden nevydarený vzťah za tebou do druhého si vhupla a namiesto inteligentného rozvodu chces dokonalú vraždu? U teba asi tiež hlave niečo v poriadku nebude ....
Ak si robila v zahraničí v závode asi od toho nejaké podklady mať budeš. Takže rodičia rečiam neuveria.....
@ivetta1234 tak keď do pekla 😂🙈 keby to bolo legálne už ma na hrobe asi 72hu kyticu … ja fakt už nechápem ale čo mu tak preplo
ja sa v tom nejako strácam. Dieťa máš z predošlého vzťahu, si v manželstve dva roky s iným mužom, ale už po dvoch rokoch ti ide pekelne na nervy, ty si partnerov vyberáš náhodným výberom:? Chápem, že tvoji rodičia z teba asi nadšení nebudú, ale nechápem, prečo by mali vyhadzovať dcéru s vnúčatkom, keď sa rozvedie. A takto zbudovať si vlastné bývanie vás nenapadlo? Či je je vo výhľade muž č.3.? A čo keď vaším povie, že si robila prostitútku, má nejaké dôkazy? Ty mu môžeš kľudne zbaliť kufor a položiť mu ho pred bránu ešte pred rozvodom, lebo nehnuteľnosť je tvojich rodičov, nie tvoja. A bolo by možno fajn, keby si sa naučila žiť sama so sebou a snažila sa postaviť na vlastné nohy
Ja som toto iste pocitovala k svojmu mamzelovi. Byvali sme u mojich rodicov, potom sme odisli do podnajmu. Vadilo mi aj to ze dycha. Zacala som ho extremne neznasat. Postupne mi iny chlap ukazal to pekne vyznal ki lasku a casom som mala milenca. A muza som totalne nemohla zniest. Ked sme sa rozisli moj manzel odisiel byvat k mojim rodicom na urcitu dobu a ja som ostala v podnajme. Rozved sa. Ulavi sa ti
@elizabet173 my sme mali svoje ale odišli sme pretože nasi majú dosť veľký dom a areál tak sme povedali že lepšie pre malého na dedine ako v byte
@gertys to ja zas iného nemám ani by som to nespravila. Proste on vôbec taký nebol. Keď sme sa stretávali a chodili spolu javil sa veľmi inteligentný mladý muž. Ta čo si dakde triskol hlavu a preplo mu v lebke ?
Ak si sa sem na MK prišla len vyrozprávať je to úplne v poriadku..ak chceš niečo aj urobiť tak mu choď zbaliť kufor a postav mu ho pred doma a napíš mu list na rozlúčku kde mu dávaš zbohom..ani by som sa s ním viac nebavila..može svojim rodičim potom porozprávať tie príbehy keď sa u nich ubytuje..
Vrazda je jednoduchsia ako rozvod???? Skutocne? Neviem,kto rozmysla ako decko,ci ty alebo muz. Zrejme obaja. Ak niekoho nelubim,nenavidim,rozvediem sa nenecham to zajst do takej krajnosti,ze ho v afekte zabijem
@maminkadeticiek stále sľubuje sľubuje keď už vidí že fakt o tom rozvode tak často a intenzívne rozprávam a potom je týždeň dva v pohode a zas to začne
Chcelo by to asi poriadnu debatu zoči voči.. my tu na MK nezistime prečo sa tak zmenil.. možno má nejaké problémy v práci alebo ho niečo trápi.. povedz mu narovinu že sa v poslednej dobe veľmi zmenil, že čo sa deje.. uvidis aká bude reakcia
sadni si s rodicmia vsetkoim povedz... aj o jeho vyhrakach etc .. povedz im ze ich mas rada ale nechces aby uverili klamstvam no uz nevladzes a rozvadzas sa ...ito ta pochopia... samozrejme hned potom davaj ziados o rozvod- easy peasy
😂 strasne sa smejem..Normalne mi to spravilo den
Sak ja by som ho nezabila preboha ženy sak toto bolo len tak napísané okolo toho 🙈
keď ste mali svoje a išli ste k rodičom, tak asi máte nejaké financie, nechápem, prečo sa ti vyhráža, že skončíš pod mostom. Prepáč, ale tvoje príspevky sú ako od 15 ročného decka
Ako sa zbaviť manžela? Veď keď ti tak bytostne vadí tak sa s ním rozveď.. či čo tu čakáš nejaký návod na dokonale prevedenú vraždu?