Prosím Vás o názory. Ako sa zachová chlap,ktorý skutočne miluje, po Tom ako sa s ním dievča rozíde. Ďakujem ❤️
@redlet Zalezi to od jeho sebavedomia. Moj ex to prijal,respektoval. Az neskor som sa dozvedela od znamych,ze velmi trpel a trapil sa. Nastastie si to spravoval sam a neotravoval ma,neprosil o navrat. Naopak muzi,ktori maju nizke sebavedomie,to neprijmu a budu robit peklo alebo projit,dobijat sa.
Ak si sa s ním rozišla v návale hystérie a čakáš, že Ťa bude teraz bombardovať správami, kľačať pred Tebou na kolenách, tak nie ... možno je aj rád, že ste sa rozišli ... mnohé ženy si takto chcú otestovať svojich partnerov, no muži to nemajú radi ... žiadneho zo svojich ex-ov som necítila potrebu po rozchode riešiť, no ja som rozchody riešila vždy s chladnou hlavou, keď som bola na 100% presvedčená, že je to správne rozhodnutie.
@redlet a koho skutocne miluje? To dievca ci niekoho ineho?
Akoze situacia ze napr.klame, podvadza, ponizuje, nadava ale vzdy ked sa s nim chce baba rozist tak hovori ako ju skutocne miluje? A teda baba sa rozide a caka ze sa stane zazrak lebo ved ju "skutocne miluje"?
Nic take sa nestane. Nestracaj cas.
@redlet Bože, to je zas otázka...každý sa zachová inak, podľa svojej povahy, neexistuje na to šablóna. Macho sa vyberie do baru a bude si dokazovať, že je o neho záujem, egomaniak bude bývalej škodiť, podpapučník sa bude vtierať a doprosovať, mamánek sa pôjde vyplakať k mamičke, spôsobov správania existuje toľko, koľko je ľudí
Otázka ako od päťročného dieťaťa. Ako sa môže zachovať? Individuálne. Podľa toho aký mali vzťah, aká bola tá žena, aký charakter a povahu má ten chlap+ 1 000 000 ďalších faktorov.
Predpokladám, že si čakala aspoň pol roka doprosovania, doliezanie a presvedčovania aby si sa vrátila a mladý muž tak nerobí.
Ťuťko bez sebavedomia bude doliezať.Muž so sebavedomím sa neponiži doliezaním keď ho žena odkopla, a aj keď bude vnútorne trpieť, vysporiada sa s tým sám,nedá to žene najavo.No a narcista bude opakovane skúšať na svoju obeť, kľudne i roky, aj keď nebude mať o tu ženu záujem, bude si sytit len svoje narcistické ego,zisťovať či má ešte oňho záujem.
Ale to isté platí i na ženy.
počkaj,kuknem sa do svojej vešteckej gule.....
@redlet keby skutočne miloval tak by si sa s ním nerozchadzala
tak ja som troška iného názoru ako väčšina. Muž ktorý ženu miloval a urobil alebo robil chyby vo vzťahu ktoré mu ona prestala tolerovať , sa rozchodom kedy mu druhá strana povie Nie , nechcem ťa lebo ...... , chyby napraví a snaží sa vrátiť . To ni eje žiadny nesebavedomý ťutko ktorý dolieza , ale chlap ktorý začal dozrievať.
Každý inak rovnako ako každá žena inak.
Každý inac. Niekto sa utapa v smútku sam. Niekto si to vynahradza v sexe s inými...Niekto musí odcestovat a zmeniť prostredie. Niekto potrebuje terapie..
tak ako sa zachova zena.. je to individualne a neda sa na to odpovedat ..