Ako sa z toho vzťahu vymotať?

29. júl 2024

Ako sa z toho vymotať ? Mala som tú česť spoznať sa na prvý pohľad s fajn mužom. Všetko to začalo chytať iný spád, vyzeralo, že sa začína motať na mňa, nakoniec prišla chladná sprcha, kde som začala cítiť, že to len ja na neho. Spomínal, že s Ana vzťah neciti.
Dobre. Veď je to jeho vec a takisto ani ja. Pohodovú konverzáciu so spoločnými záujmami vystriedal jeho nezáujem, sem-tam napísanie. Vyznala som sa mu so svojimi pocitmi, že mi záleží na ňom a že to nie je dobre, keď sa takto chová. Proste som to v sebe nedokázala neustále držať. Na to ma čakalo len vlažné odpísanie, niečo v zmysle, že som ho netušila.

Stiahla som sa, začal ma znova kontaktovať, vysvetľovať, prečo sa tak chova ako chová, že je problém v ňom, a že keby nie je taký, tak som ideálna pre neho. No nevedela som, čo si mám myslieť...Jeho chovanie sa neustále strieda, raz sa ide rozpisovať, na druhý raz vás ma takpovediac v prdeli. Uťala som to teda ja, že v tomto nezmyselným kamaratstve sa točiť nebudem. Nuž zase som si všimla, že ma sleduje na soc. sieti, aj keď som ho žiadala nech to nerobí. Robil to aj pred tým, ale prečo znova ? Mám mu narovinu povedať, nech už ide tam odkiaľ prišiel?

anos18
29. júl 2024

Ignoruj ho

klementinka58
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivetz
29. júl 2024

Ak máš pocit, že máš nudný život, tak môžeš pokračovať. Treba si zodpovedať otázku, či si naozaj chceš komplikovať život s takýmto nevyzretým človekom, ktorý sám nevie, čo vlastne chce?! Ja by som ho z môjho života úplne škrtla - ani za kamaráta by som ho nechcela!

enmery
29. júl 2024

Nemám problém-vyrobím si ho🤷‍♀️Chceš sa angažovať v pomoci ľuďom?Červený kríž, azylové domy, útulky. Toto riešenie-sleduje, nesleduje ma🤷‍♀️Úplne vám preplo zo sociálnych sietí.

komplikovana
29. júl 2024

Bud ho zablokuj ak ti jeho sledovanie nerobi dobre, alebo ignoruj. Pouziva iba vyhovorky, ze sa na vztah neciti. Jednoducho nechce. Mozno ho iba bavi takto sa zabavat. Nedospele chovanie. Ani sa uz neskusaj pochpit preco, ty sa rozhodujes za seba, nieje ti to prijemne tak s tym sekni.

muchotrafka298
29. júl 2024

Tu pomoze len odstrihnut sa od neho. Nic ine. Ja som mala dlhorocny kamaratsky vztah, poznam toho cloveka pol zivota. Pri kazdom jeho probleme co mal a za tie roky ich boli miliony obrazne povedane, som stala pri nom. Vzdy som ho tahala z pruserov, depresii a podobne. A jedneho krasneho dna spravil nieco, co sa ma osobne dotklo a povedala som si, ze nie, ja uz nebudem robit zo seba debilka. Jednalo sa vylucne o kamaratsky vztah, nie partnersky. Tak som sa mu prestala ozyvat, on sa mi neozval rok a pol a teraz zrazu znova. Nereagovala som na jeho spravy, proste pre mna je to uzavreta kapitola. nech si najde niekoho ineho, na koho hodi jeho problemy. A tebe radim to iste, lebo sa budes len trapit. Lebo raz sme boli v kontaktne velmi intenzivne, potom mesiace nie, ignore mod a toto islo stale dokolecka pocas asi 20 rokov.

klementinka58
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
29. júl 2024

ty sa jednoducho namotávať chceš...
vykašli sa na neho, nevšímaj si ho.
sleduje ťa - tak ťa sleduje - po chvíli si on nájde iný objekt.

bodka70
29. júl 2024

Presne tento typ správania som mala česť zažiť a som rada, že som to zažila, človek sa učí celý život. Poučila som sa, že toto určite nie. On nechcel teba, on chcel tvoj záujem o neho. A v ďalšej fáze už aj ten záujem ho otravuje ale chce, aby si to pocítila. Čiže nestačí mu, len to, že ťa nechce, vytvára ďalšie situácie na odmietanie. Preto ťa chce raz za čas vtiahnuť do svojej hry. Dáva ti omrvinky, aby si ma neho nezabudla. Jediné čo nechce, je tvoja nulová reakcia, ignorovanie - a presne toto mu daj.

evcagabi
29. júl 2024

Zablokovat

birika
29. júl 2024

staci ho blokovat a si vymotana