Ja viem že budem za blbu. Ale prosím ako sa z takéhoto niečoho dostať ? 😭😭 od mája som sa natahovala a motala a neviem čo všetko s chlapom, a stále sa nechcel tlačiť do vztahu. Proste stále ma len motal že budeme spolu že on chce takú ženu ako som ja, a ja som bola aj po rozchode takže mi vyhovovalo že sme sa hneď nedali dokopy. Ale už som začala naliehať lebo som sa strašne do neho zamilovala ale že extrémne až chorobne, a on mi až teraz povedal že neni pripravení že si chce ešte užívať. Chápete ? Prečo mi to nepovedal hneď ale dával mi stále nádeje 😭😭😭😢 každý deň na neho myslím stále ho mám v hlave strašne by som chcela byt snim. Píšu mi chlapy ale ja mám stále v hlave jeho a stále myslím na to keby mi on napíše ale neurobí to 😭😭😭 nechce ma.
Od začiatku sa motal. To ti kontrolky nesvietili?
Pripomína mi to veľmi jedného muža. Koľko rokov mal tento tu?
Lebo mu to vyhovovalo.. Neviem čo všetko zahŕňalo to motanie sa, ale zrejme si užíval výhody vzťahu ako príjemne strávený spoločný čas, pozornosť a starostlivosť druhej osoby, hladkanie ega tvojim záujmom, možno aj nejaké to fyzické potešenie, bez toho aby sa viazal... Keď stretne tú pravú, tak zabudne na to, že ešte nie je pripravený na vzťah..
Ako sa z toho dostať? Klišé, ale čas lieči.. Predpokladám, že si prerušila akýkoľvek kontakt a teraz sa už len spoľahnúť na to, že zíde z očí, zíde z mysle... Sústreď sa na seba a tak isto ako u neho, keď príde ten pravý, na tohto si ani nespomenieš
@elizabet173 nesúhlasím 😀 😉 ale ja už nemám 15 😀
Blbá ľudská vlastnosť vždy chceme niečo čo nemôžeme mať 😉 všetky ženy si tým musia prejsť to je život 🤗. Proste to v sebe utni, nemysli na neho, nekontaktuj ho. Ak to neurobíš tak prídeš minimálne o časť svojho života ktorú stravis v pozícii co ak a aj tak sa to skončí len jedným spôsobom. Ak muž chce byť so ženou nepotrebuje si ešte užívať bude si užívať s nou a bude mu to stačiť. Ak si si vedomá ze si sa naviazaná až chorobne a nieje to len slovny zvrat vyhľadaj odbornú pomoc lebo aj ak by si raz mala s ním byť neskončí to dobre. Držím palce.
Ak je toto pravda,tak si zato mozes sama. Priznavas,ze si EXTREMNE az CHOROBNE zamilovana teda v preklade si na neho aj tal posobila,vyvyjala natlak. Kto dobrovolne pojde do takeho vztahu? Usiel,dal ti stopku.
Verim,ze za chvilu sa namotas na dalsieho,ktori Ti uz pisu asi na zoznamkach na ktorych si aj ked si udajne zamilovanaa 🤦🏼♀️
Troll
Mas poucenie dobuducna,ze chlap,ktory ta chce spravi aj nemozne,aby s tebou bol. Len cas zahoji tvoje rany. Byt tebou,tak randim dalej. Aspon sa odreagujea a nebudes stale mysliet nanho a aj pocit,ze si ziadana a nie odkazana len na jedneho ti pomoze. Najlepsie je ostat sama par mesiacov a vyliecit sa z toho nejakymi aktivitami,ktore ta bavia,najst samu seba. Ale ak je to s tebou tak zle,ze nevies bez neho zit,randenie by ti mozno pomohlo.