Ako sa vysporiadavate, keď vám bolo veľmi ukrivdené?

8. nov 2024

Ako sa vysporiadavate, keď vám bolo veľmi ukrivdene? Ako to spracovávate? Ja len celý deň plačem, fajčím a vyzieram sladké. Krivda sa mi stala v práci a bola som urazená a moja práca úplne zdehonestovana. Po x rokoch intenzívne premýšľam nad výpoveďou.

andrea_ff
8. nov 2024

Ahoj, v akej oblasti pracuješ?.... Je to ťažké, keď nie je človek ok v práci. Poznám to ....

autor
8. nov 2024

@andrea_ff vieš čo, bojím sa to špecifikovať, lebo nikdy nevieš, kto to tu číta. Proste, svoju prácu robím už dlhé roky a robím ju dobre. Napriek tomu mi odborník od zeleného stola, úplný teoretik vytkol x vecí a ešte aj výmysly. Fuj, zle mi je z takých ľudí, úplne som znechutená a sklamaná. Totálne ma to demotivovalo a už ma to vôbec nebaví a nebudem sa už tešiť do práce. Mám chuť niečo rozbiť od nervov.

oblaacik
8. nov 2024

Celkom by ma zaujimalo o co konkretne slo. Ak chces kludne sa rozpis. Zazila som krivdu, viac krat. Bolo to tazke, na zaciatku som citila hnev a chcela som dokazat svoju pravdu ale nakoniec som aj tak stale prisla na to ze ti ludia si moje nervy nezasluzia. Ak ti bolo ukrivdene je to ich problem, teba to trapi ale skus to brat tak ze je to ich chyba. Ja na ludi ktori mi ukrivdili spominam tak degradacne, az s vysmechom.

autor
8. nov 2024

@oblaacik lenže vieš, je to moja nadriadena a aj keď nemá pravdu, tak ju má a ja pravdu nemám, aj keď ju mám.

oblaacik
8. nov 2024

Ano, bohuzial to je takto velmi vela krat. Ze nadriadeny je hnusny ale ty od neho zavisis. Iba mavnut rukou ze ah, krava. A nedat si pokazit naladu.

andrea_ff
8. nov 2024

Neboj, toto presne poznám .... Keď ti nadriadeny arogantne hovorí...a nemá pravdu. A ty aj keď ideš vybuchnúť ...musíš rešpektovať. Otras inak. A aj ja by som občas tresla výpoveď....

kaktusik007
8. nov 2024

nie si jedina... ja som bola pod sefkou, s ktorou tvoril moj brat dlhe roky par... neznasala ma, iba ma tolerovala, a ked sa rozisli, tak zacal mobing a bossing jak vysity.... hold, jednym uchom dnu a druhym von... Tiez ma to sralo, stvalo... Ale kedze som samozivitel, nemohla som si dovolit unahlene davat vypoved.... Takze som si vybudovala nadhlad a taku zdravu a potrebnu davku mamvpicizmu.
a vies co? nelutujem. zocelilo ma to. Proste si to nepripustaj k srdcu. Ignoruj. Toto nie je o tebe, je to o tvojej sefke!!!