Ahojte , ako sa vysporiadať s rozchodom ...
Priateľ má opustil 3 týždne dozadu ... Malého čaká operacia srdca hneď ako sa narodí... som v 8 mesiaci tehotenstva a nič iné nerobím len plačem som úplne na dne ... nič ma nebaví... mam chuť skoncovať so životom... mam aj dcéru 7 ročnú ale nedokážem sa ani kvôli nej ani kvôli malému premôcť... boli ma predstava ze co robí skym je kde je absolútne vôbec somnou nekomunikuje ;( ... najviac boli to ze somnou chodil na vyšetrenia tešil sa somnou ze budeme mat synčeka... aj on má dcéru 10 ročnú... no najviac boli to ze povedal ze to není jeho dieťa pritom on vie ze to je jeho dieťa a viem to aj ja na milión percent lebo som s nikým počas nášho vzťahu nikdy nič nemala ... ja už neviem čo mám robiť... chodím k psychiatrovi k psychologicke ale proste nič... ;((( žijem s rodicmi a keď ležím v posteli a predstavím si ze tam ležal somnou... alebo keď idem niekam ze sa premôžem tak zas myslienky ze sme tam boli spolu atd atd ... veľmi veľmi ma to boli ;(
@veronicka2701 ako môžeš stavať chlapa nad svoje deti! Potom vždy takto dopadneš, všakže. Prvé dieťa má asi iného otca, druhé zase iba s priateľom a zostala si aj s ním sama, ešte ani nie je na svete. Najvyšší čas uvedomiť si zodpovednosť voči deťom a prestať si romanticky ulietavať a uprednostňovať chlapa pred deťmi a sebou. Odporúčam psychologickú poradňu a silno sa orientovať na zdravie bábätka a dcérky.
@veronicka2701 ešte dodám, že bábätko má s tebou jeden krvný obed a momentálne mu dávaš fajné dávky stresu, jemu, ktoré má choré srdiečko!!! Kvôli nejakému debilnému žiarlivcovi!
Všetko je moja chyba priznávam... aj keď sa hovorí ze vždy sú dvaja na chybe... ale viete mam psychické problémy od svojich 14tich ... on o tom vedel ... depresie úzkosti a emocionálne nestabilná osobnosť... najviac všetko vyvrcholilo počas tehotenstva ... žiarlivosť hádky obmedzovanie kontrolovanie ( z mojej strany) ... navrhla som mu aby aspoň počkal dokým sa malý nenarodi a potom sa môžme rozísť lebo ze ja to nezvládnem do pôrodu psychicky ... no žiaľ žije u rodičov a rodicia ho dosť ovplyvnuju... nie nemá mat aké pochybnosti ze není otec ved od začiatku sme to plánovali tešili sa z malého... a zrazu povie ze není jeho ? ;(
@veronicka2701
Ja si myslim, ze ta mal rad a aj ta ma rad, ale nie natolko, zeby s tebou chcel nejake vazne zavazky a uz nie toboz si zakladat rodinu. A ano, asi aj jeho rodina v tom nieco urobila, a on zhodnotil, ze nechce s tebou zdielat zivot a nechce s tebou fungovat len kvoli dietatu, hlavne preto, ze rodicom ostava, ale priatelom/druhom tebe nemusi.
Velka skoda, ze s tymto sa nevysporiadal pocas vasho chodenia este kym si nebola tehotna.
Co sa tyka teba - nerob si prosím s kazdym priatelom dieta. V prvom rade musis ty fungovat, dat sa dokopy, liecit sa.
Obaja byvate u rodicov.. a obaja mate velke deti a cakate dalsie dieta… cele zle tato konstelacia
@vanilkovazmrzka už sme mali v pláne ísť bývať sami... problém je v tom ze on mi až potom oznámil asi tak mesiac a pol dozadu ze začal rekonstruovat dom hneď oproti jeho rodičom... samozrejme ze mne sa to nepáčilo tak sme sa ešte viac začali hádať... až to vyustilo do rozchodu ... ja mam 26 ... a keďže s otcom mojej prvej dcéry sme vôbec spolu neboli ani počas tehotenstva tak.som bola rada ze som u rodičov... keď mala dcéra 4 roky tak.som spoznala tohto môjho ex vtedy sme boli len kamaráti s výhodami... cca rok a pol a potom sme sa dali do vzťahu... boli sme spolu pol roka potom sme sa rozišli na pol roka a teraz sme boli spolu rok a pol ... dieťa sme.planovali aj on chcel ze chce ešte syna ... aj ja som chcela strašne chlapca ... áno hadali sme sa aj predtým ale nie toľko ako teraz počas tehotenstva ... on je starší o 10 rokov odomna ...
@veronicka2701 takto sa rodina neolanuje. V 26 si mala este len prve planovat s VHODNYM partnerom. Davaj si uz prosim pozor na "planovanie" deti s nahodnymi znamostami. Cele zle. Drzim palce, aby si to zvladla.
Všetky ste tu múdre podaktore... no ani jedna z vás nevie moju životnú situáciu , a idete ma ukamenovat zato ze som mala prvé dieťa v 19tich 👏 chcela som od vás radu ako sa vyrovnať s rozchodom v tehotenstve
@veronicka2701 Je mi ľúto,čo prežívaš. V prvom rade, by si teraz mala myslieť na seba a na dieťa. Musíš sa dať do kopy, dieťa ťa bude potrebovať a potrebuješ byť aj fyzicky a psychicky v pohode počas pôrodu. Prestaň teraz myslieť na ex, a sama sebe ukáž aj jemu ,že to zvládneš bez neho. Teraz s tebou mávajú aj hormóny.Máš šťastie, že bývaš u rodičov . Je veľa mamičiek, čo sú úplne samé. Urob si denný plán, čo budeš robiť. Musíš sa prinútiť , prechádzky s dcérou.Choď kúpiť niečo pre bábätko. Držím palce.
@veronicka2701 odišiel preco?
Šak svoju životnú situáciu si napísala, máš zdravotne problémy od svojich 14r a teraz, máš 26 rokov a neusporiadaný život. Absolútne. To, že ti raz vzťah nevyšiel, je OK, každý sme urobili chybu, ale ty planuješ druhé dieťatko s cudzím mužom, bez byvania, rodičia ti pomáhajú. Čo tvoja dcéra? Ako to bude ona vnímať? Súrodenc od nejakého uja, čo už odišiel. Všetci v jednej detskej. Bohužiaľ, Lili, napísala pravdu. Svoje záujmy si postavila nad dcéru.
Moja rada, zamerať sa na seba, venuj sa dcére, aj ju príprav na dieťa, nachytaj si veci, naplánovať ako čo bude, malý bude v nemocnici dlhšie, aby bolo o dcéru postarané, predsalen je školáčka. Ak otec nepotvrdí otcovstvo na matrike, tak či budeš žiadať určenie súdom a výživné žiadať, alebo nebude mat syn otca v rodnom liste a pod.
Po pôrode, diagnostika a liečba tvojich problemov. Aby to neprepuklo ešte v horšie.
@veronicka2701 Mrzi ma co prezivas. Musi to byt stasne ked ta v takej tazkej chvili opustil. Nemam pre teba radu lebo hadam ani ziadna neexistuje. Iba cas vsetko zahoji. Prajem malickemu uspesnu operaciu a tebe vela sil. Bud mu oporou. Nema velmi pekny start do zivota. Drz sa ❤️
@veronicka2701 ci si tehotna, alebo nie, plati to iste vela casu na to aby to preslo.
@veronicka2701 ako môžeš napísať,ze chces skoncovať so životom a si tehotná+ mas 7 ročnú dcérku???Nie si tak trochu sebecka??? Žiarlivosť hádky obmedzovanie kontrolovanie - z tvojej strany ako píšeš...🤦🤦A ty sa mu divis???Ze máš úzkostné stavy atd od 14 tich ta neospravedlňuje robiť inému človeku zo života peklo.Teraz prezivas peklo ty,do ktoreho si sa sama dostala.Ako zvládnuť rozchodr?No tak,ze sa sústredis na svoje deti.Na dcérku,tes sa na malého.Deti budu potrebovať silnú mamu a nie trosku co vyplakava za chlapom.Zmen svoje správanie,nebud stíhačka.Lebo stale si budes priťahovať do života len takero podobné typy.Ty máš byť prečo šťastná, máš rodinu.Tak sa premoz a venuj sa jej.
@daniela1911 mne je ľúto tej malej... chúďa dievčatko 😔💔7 rokov je citlivý detský vek,ta mala musí určite prežívať a vnímať ten smútok
@lily246 veľmi trefny komentár, súhlasím.
@veronicka2701 wau no dobrý chrapúň... opustiť tehotnú priateľku... ako dôvod rozchodu uviedol to ze si myslí že malé nieje jeho? Ma nejaký dôvod k takémuto podozreniu? Takže nepriznava ani otcovstvo? Alebo ako sa k tomu mieni postaviť po pôrode? Nemáš brata alebo oca co by mu šli dohovoriť a vyčistiť žalúdok? Ako úprimne by som takého chlapa pri sebe ja osobne nechcela keby mi toto tehotnej spravil ale takto sa k tej situácii postaviť nemôže preboha