… keď mu veríte, že to nespraví, ale aj tak to urobí. Keď mu vôbec nezáleží natom, že Vám ublížil a ako Vám je, že ste na dne. Ja nevladzem. Moje pocity sú iba také, že strašne by som si priala, aby aj on tak trpel, aby tiež zažil to, čo urobil mne … ale to sa nikdy nestane. Jemu neublíži nič. Ja nemám silu hrať sa na hrdinku ani na tú silnú, ked ma to proste položilo. Dajte mi prosím nejake rady, ako nemať v sebe to neuveriteľne zlo, nervozitu a chcenie mu to všetko vratit … Ako ste “zabudli” a išli ďalej …
Prešla som si podobnym, tu nepomôže nič iba čas.
Keď mi niekto ublížil, presunulo sa to do nenávisti k tomu človeku, to mi pomohlo, kým došiel čas, že mi potom bol úplne ľahostajný.
klišé - ale pravdivé- čas… takže ak sa ti to stalo teraz niekedy, kľudne si dopraj smútok, hnev, zlosť, možno aj štipku nenávisti ( s tou ale opatrne)… budeš trpieť, bude to smutné, nebude sa ti nič chcieť… ale dôležité je že je to dočasné - určite tieto pocity neživiť dlho …
Odpustit, snazit sa zabudnut a ist dalej malymi krokmi...
V case zufalstva neznasam toto slovne spojenie,ale pouzijem ho,lebo len to je pravda. Chce to cas. Cas otupi bolest zo zrady. Teraz si to musis len "vyzrat", vymachat sa v tom,vytrpiet,ale postupom casu bude lepsie. Vyzur sa,poplac si,ale nie pridlho. Snaz sa ist dalej a vzdy si hovor,ze je to len obdobie a prejde to. Nesmies sa opustit a stratit svoju dostojnost.
Nikomu nemusis nic odpustat, odrev si to, hnevaj sa, kric kolko z teba vyjde von, bude ti na hovno, bude ti tazko psychicky aj fyzicky, budes sa citit ako v bludnom kruhu ale ides dalej…
Dvihni hlavu a kazdy jeden den bude potom lepsie
Nepraj nikomu nic zle, karma s nim vy+*^* sama, mozno nie dnes zajtra ci o rok ale raz urcite
A ty si po case sadnes ku kave a povies si ako ti je takto dobre a ake stastie si mala, ze to urobil znova a ty si mu to uz neodpustila a sla dalej
Nikto ti nepomôže. Keď proste nie si typ, čo to hodí za hlavu, tak taká nikdy nebudeš, nech ti tu budú všetci radiť kade tade.
Ja osobne som nikdy nedovolila, aby ma hocikto niekedy položil na kolená. Toto som si opakovala. Ani za jedinú slzu mi nestojí. Mám sebaúctu, daný človek u mňa skončil. Je tam bodka. A viac ma už nezaujíma, čo s ním bude, či trpí alebo ne.
Najlepsie mu vsetko"vratis"tak, ze budes zit stastmy a spokojny zivot. Stretnes ineho. A henten bude iba spomienka a nakoniec budes stastna ze vypadol z tvojho zivota a viac ho riesit nebudes.
Vypomstila som sa mu tým, že mi nestojí za to, aby som o neho ani bicykel neoprela a že mi je úplne ľahostajný..
Nastavila som sa tak, že jeho smola, že ublížil hlavne sebe, lebo si nevážil, čo vo mne mal a už nikdy to ani mať nebude😎
prirodzene spoliehat sa len sama na seba sa to neda,nepomohol mi ani cas,ani ze sommu
odpustila uz jedine sa obratit na pomoc nadprirodzenu, ak si veriaca,popros P.Jezisa, aby ti zahojil rany, co ti partner manzel sposobil, alebo ak nemate ziadne zaväzky ,tak doporujujem rochod,a vymazat si ho z hlavy,Uplne ak ti pride na rozum zacni, citat alebo pocitat aspon velku nasobilku, potom prechadzka po meste,vylety. najlepsie su aj autobusove,aj spoznavacie tyzdenne dovolenky, zajazdy, Ta rana sa da zahojit,len ked nebudes s nim ,teda,ked ho nebudes mat na ociach.
Ďakujem za rady 💙
Dovoľ si všetko 🙏 plač,krič,analyzuj,nadávaj,odpusť kedy budeš ty chcieť,vyžer si to všetko no nie donekonečna🙂 a hlavne sa neuchýľ k ľútosti nad sebou a maj úctu k sebe samej,jemu sa nemá zmysel mstiť,jemu to bude aj tak jedno.a jediná na to doplatíš len ty sama🙏 Àno je to zaužívané klišé ale čas všetko zmierni,a tvoje životné okolností možno raz odstránia všetku tvoju bolesť,a bude dobre,ale potrebuješ čas..Viem o čom hovorím,tiež som si prešla takou zradou,o ktorej som mala pocit,že sa mi môže len snívať,no ono to bola realita,a ta bola neskutočná..Takže hlavu hore,si silná a on za to nestojí,keď ti tak dokázal ublížiť..Zvládneš všetko ❤️
… veď to, že jemu by to aj tak bolo a je všetko jedno. On je vysmiatý od ucha k uchu a môže ísť spokojne ďalej …
Nikdy nezabudneš to sa nedá ,pokiaľ ide o neveru nikdy by som neodpustila a ani kôli deťom by som to nedokaza žiť tak ďalej 😔ale to čo urobíš ty stebou pôjde celý život,buď odpustiš ale nezabudneš alebo pôjdeš ďalej bez zradcu vo svojom živote