…. proste to nejde…. opustil on mna… je to par tyzdnov…. a ja nechapem… boli to…. aj ked chcem ist s niekym von, ze ma pozve hned ho porovnavat s mojim ex… ze on bol krajsi, a vyssi… a taketo hluposti…. potom sa dostanem do stavu ze mam uzkosti a je mi hrozne zle… tak si davam lieky. V meste kde zijem nemam ziadnych priatelov…. len praca a domov a zas praca a domov…. nic ma nebavi, nebavi ma ani zit….
Po par tyzdnoch je prikoro chodit s niekym "von". Maximalne tak s kamaratkou. A s tou kamaratkou travit cas zmysluplne.
Nooo keby je naozaj fajn krásny a vysoký tak by mal aj rozum a bol by s tebou lebo zrejme si ho ľúbila . Ale vidíš rozišiel sa ,čaká ťa niečo nové . Možno v práci niekoho stretneš
@kristinapetronela to vážne toto? Krásny a vysoký má určite rozum? 😂🤦
@kristinapetronela moj ex bol moj kolega v praci, toto uz nechcem.
Ja viem, ze stretnem, len ja som hrozne slaba osobnost a bojim sa tlaku okolia (mojej rodiny), ze moj ex bol taky a taky a tento je taky a taky….
@babulkomale tak ona to tak tiež písala že vysoký 🙂
@kristinapetronela vsak ale ty si postlkala vetu ze keby bol krasny a vysoky, tak by mal mat rozum 😃
Ak ťa opustil tak si ťa nezaslúžil. Si príliš vzácna aby si bola s niekým, kto si ťa neváži.
@babulkomale ale veď ironicky .keď chce len vysokého
kolko ludi si tym muselo prejst a dnes su tu, su stastni, maju rodiny, nic im nechyba