Ako sa vyrovnať s odlúčenim?

2. jan 2021

Dobry vecer prajem... pred tyzdnom som sa ako keby “rozisla” s jednym muzom s ktorym to bohuzial nemalo vyznam niekde to posuvat z hladiska vztahovej buducnosti... tak som to ukoncila ale neskutocne mi chyba a takisto aj ja jemu... je to strasny pocit ale viem ze by to vo vztahu neklapalo kvoli niektorym veciam s ktorymi nie som stotoznena... mali sme spolu velmi dobry da sa povedat kamaratsky vztah aj s nejakymi vyhodami... ja teraz neviem ako dalej kazdy den placem uz tyzden je to pre mna nesmierne tazke ale nemalo by to zmysel no chybaju mi spolocne chvile...ako riesit takuto situaciu hlavne v tejto dobe ked sa neda ist nikam ani trosku vypnut a chodim iba do prace a domov... doma som sama a len placem... nechcem skoncit v nejakych depresiach...dajte nejaku radu dakujem velmi pekne

spadnutaslivka
2. jan 2021

najlepšie je nekontaktovať sa s ním a v prípade potreby si len pripomeň dôvody rozchodu. a hlavne si nepúšťaj filmy, pesničky a pod., na ktoré máte spoločné zaláskované spomienky. najlepšie je proste zbaviť sa všetkého, čo ti ho pripomína. ak nie si dosť silná čeliť spomienkam, čo očividne nie si. časom to prejde. rozchody zvyčajne nie sú ľahká záležitosť, hlavne ak ti na danom človeku naozaj záleží

autor
3. jan 2021

@spadnutaslivka No prave ja mam ten problem ze sa snim stale kontaktujem... lebo mi pise... ale mne to uz zacina pripadat ako citove vydieranie... stale ze mu chybam, atd... pritom sam povedal ze bude sa s tym musiet zmierit potichu bez pisania, co som mu samozrejme kvitovala, ved to je normalna vec... no vydrzalo mu to asi den-2...ano mala by som si ho bloknut a vymazat ho a zabudnut ale nechcem sa citit zle ze som nejaka bezcitna....lebo viem ake to je, ked som mala niekoho rada potom padol rozchod a dotycny ma uplne vymazal zo zivota... ja ho vymazat nechcem uplne, mam ho rada a urcite ho chcem niekedy este vidiet a vediet ako sa ma.... nebol to rozchod v zlom.

autor
3. jan 2021

@spadnutaslivka a bola som pevne rozhodnuta ze to treba stopnut, ale teraz? Som smutna stale sa pytam seba ci som urobila dobre ze ci sme to nemali radsej skusit a tak ale viem o nom zopar veci ake mal vztahy a aky je vo vztahu, tak ma to odradilo.. mam to aj potvrdene no ako clovek kamarat blizky je to uzasny clovek...

anita6666
3. jan 2021

A preco si robíš násilie??? Veď keď ti vyhovuje ako kamarát s výhodami,tak to využi a nerieš predčasne. Vzťahy sa vždy nejako vyvrbia samé a načo niečo ukoncovat keď sa máš trápiť??? Veď keď sa ti pripletie do života vhodnejší kandidát,tak potom urobíš rozhodnutie a nebude ťa to ani trápiť alebo tento tvoj súčasný možno urobí taký zly krok,že už s ním nebudeš chcieť byť spontánne a odídeš bez trápenia. Zbytočne si komplikujes život,vzťahy veľmi nefungujú celkovo,tak si z nich zober to,čo vyhovuje tebe a nerieš. Chyba on tebe,ty chýbaš jemu,aký problém? Normálne by som s ním bola a užívala si výhody tohto vzťahu teraz v prítomnosti.

autor
3. jan 2021

@anita6666 Mas velku pravdu ale ja chcem mat vztah s ktory ma buducnost a bohuzial na takeho partnera on kandidat nie je..viem preco to pisem skratka mna len zaujima ako sa s tym vyrovnat a co najrychlejsie v tejto situacii zabudnut 🙏🏼 Dakujem

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
5. jan 2021

Prestat sa lutovat. Poplakala si dost,je nacase ist dalej. Casom zabudnes

autor
5. jan 2021

@joplinka12 Ano aj toto je pravda... uz sme sa skontaktovali.. zavolali sme si a povedala som mu ze mi chyba on taktiez ze chybam jemu ale do buducna je to na nic... sice teraz by som bola aj tak sama, dotoho este aj tato situacia ze clovek nema ani ako spoznat novych ludi atd... cize ja neviem fakt..

autor
5. jan 2021

@joplinka12 ako on neurobil nejaku chybu pri mne.. asi som to zle napisala.. tam islo o to ze som nad tym viac premyslala ze aku to ma vlastne buducnost, kedze viem aky je a uz sme raz skusali radoby vztah ale neda sa to tak nazvat... bolo to cele zle preto sme sa na to vykaslali a nehali to v takej kamaratsko mileneckej rovine...mam ho velmi rada je to clovek s ktorym si rozumiem ale po vztahovych strankach on ma uplne ine zmyslanie ako ja.. takze to je to, ze by to bolo uplne zbytocne aj ked ja k nemu iste city prechovavam a zacinam ich mat este viac silnejsie preto som to chcela ukoncit.. on to ma podobne..

retatka
5. jan 2021

Pokial ste starší /nepíšeš vek/a neriešite už deti a rodinu ,užívala by som si spoločne chvíle s ním ,ak Vam to obom vyhovuje .Nezamyslala by som sa do hĺbky ...nevieš ako by to bolo s druhým mužom,ci nie ešte horšie ..

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retatka
5. jan 2021

@joplinka12 Tiež nechápem celkom tomu ,čo kočka chce .Nepiše aké zasadné rozdiely tam boli na život,vzťah ....Mozno aj to by sa dalo do poriadku a boli by dokonalé pár /píše ,že si rozumejú/ čo dnes už aj rarita je nájsť normálneho partnera.

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nini1010
5. jan 2021

No ako!neodpisovat,nevolat,nekontaktovat,ignorovat.Ak ti nanho pride mysienka,zahnat ju a zamestnat sa.
Ziadny zazracny recept neexistuje.

autor
6. jan 2021

@retatka Ja mam 26 a on 29.. ano to mas pravdu ale dala som tomu este sancu, no nie taku ze na vztah ale aspon na travenie spolocnych chvil.... v tomto som zaryta.. vztah s nim nie. No naozaj je pravda ze pokial nemame fakt nejakych partnerov s ktorymi vieme ze by to zmysel malo, preco by sme sa nemohli stretavat... v tomto sme si otvorili dvere nech si kludne hladame partnerov ja som mu to aj povedala a on to berie podobne... no len tie city su dost silne.. je to komplikovane ani sama tomu uplne nerozumiem citim sa ako pubertiacka... 😀 ale dakujem za rady

autor
6. jan 2021

@joplinka12 no to citove vydieranie malo byt to ze ked som mu uz napisala ze takto to dalej nemoze ist a ze nechcem pokracovat v tomto tak on ze dobre ze chape to ale ze sa teraz na isty cas odmlci aby zabudol aspon z casti...to som ale pisala hore..no a potom mi zacal pisat ze mu chybam ze chcel by ma vidiet ze ma ma velmi rad a stale stale pocas dna aj 5x aj ked sme sa dohodli ze sa nachvilu nebudeme kontaktovat... to som myslela..tym padom som mala ja pocit ze som zla k nemu ked mu davam ignor a samozrejme som odpisala..

janeninka
6. jan 2021

Ak si rozhodnuta ze vztah s nim nie, tak tymto polovztahom nevztahom s nim si podla mna zahatis cestu k novemu kvalitnemu partnerovi.

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jan 2021

@joplinka12 tak ano ale napriek tomu ze najprv napisal ze bude potrebovat cas a z jeho strany vyslo to aby sme sa nekontaktovali ked to ma byt tak... a vie ze to nikam nevedie ani on nakolko sme sa o tom aj rozpravali, ale city su city, no vztah by nebol dobry a nechceme sa odcudzit uplne. Je to komplikovane ale zivot nam do cesty niekedy da aj taketo situacie

thoughtfulweirdo
6. jan 2021

No máš 3 možnosti. Skúsiť vzťah- to pre bližšie neurčené dôvody odmietaš. Pokračovať tak, ako teraz- to je tá ľahká cesta, kde sa len ľutuješ, smútiš a nemusíš vynakladať nijaké úsilie. Akurát že takouto cestou sa ešte dlho nebudeš cítiť lepšie, lebo si sama sebe branis pohnúť sa ďalej a hlavne sama sebe branis stretnúť niekoho vhodného, s kým by tá láska mala zmysel. Tretia možnosť je trošku sa vzmužiť, napísať mu svoje dôvody a všetko zablokovať, číslo aj sociálne siete. A potom si poplakat, posmutit, ale to už bude zdravé smutenie, lebo už budeš na ceste k lepšiemu. Zostava ti len porozmýšľať, čo vlastne chceš a podľa toho sa rozhodnúť. Či chceš tohto, alebo lepšieho, alebo skysnut v takejto nijakej situácii, ani-ani.

autor
6. jan 2021

@thoughtfulweirdo dakujem za radu... praveze takto sa nelutujem je mi fajn ked sme v kontakte... ale ked sme bez kontaktu tak nad tym strasne rozmyslam a mozno aj preto som taka citliva... uz som v sebe mala to rozhodnute ze nikam to nevedie stopnem to, ale zas sa ozval a ja samozrejme som mu odpisala... ale viem ze nebudem zla ked si ho zablokujem uz teraz ale stala sa mi situacia s byvalym ze sme sa rozisli a on mi vravel ako ma ma stale rad a potom si ma z nicoho nic zablokoval a uz je tomu zopar rokov a odvtedy sa uz neozval... a vtedy som sa citila strasne..

fino
13. mar 2021

Nájdi si iného...
Rozprávaj sa s ľuďmi...