Dobrý večer,prosím vás má niekto nejakú radu ako tolerovať toxicku osobu,keď je v rodine,dosť blízka osoba.(Nie manžel to nie je 😀).Táto osoba nevie reagovať na vzniknuté situácie,vždy mi vynada,potom sa ospravedlní a ideme ďalej.Ale dnes som si povedala dosť,prerušila som kontakty.Ale bohužiaľ v rámci rodiny tu osobu budem musieť tolerovať.Prosim máte nejaké triky ako sa od tejto osoby nenechať vyciciavat?Dakujem
@jamimo toto je v rámci rodiny veľmi blízka osoba.V rámci rodinných osláv atd nemá nič na mňa...mimo áno.
Pozri si vydea na túto tému na youtube. Je tam dosť dobrých rád ako sa s nimi baviť.
A kto to teda je, ak to nie je tajné?
..... Ale bohužiaľ v rámci rodiny tu osobu budem musieť tolerovať....
Nie, nemusíš nikoho tolerovať, ani v rámci rodiny. Ty si svojprávna a je len na tebe s kým sa stretávaš. Napr. môj chlap má krstného= totálny debil, sprosté, primitívne sexuálne narážky a pripomienky 💩🐷🤨😵💫
Kedysi, tak 25 rokov spätne som oči v strop prevracala pri spoločnom stretnutí. Dnes? Toho chlapa sme 15 rokov nevideli, nechodíme na rodinné seansy 😄 Je mi úplne jedno, kto si čo myslí, a áno, keď sa svokra pýtala, vysvetlila som jej to krátko a výstižne 😉 O svojom voľnom čase a aktivitách rozhodujem JA a viem ho stráviť prínosnejšie v môj prospech 👆