Ako sa vám podarilo prestať sa porovnávať s inými ženami?

31. okt 2024

Ahojte žienky. Ako sa Vám podarilo prestať sa porovnávať s inými ženami, teda tie ktoré tie myšlienky typu ako je každá iná lepšia než ona sama v minulosti mali. Ja nezávidím, len sa občas cítim menejcenno, možno preto, že ľudia okolo ma zvyknú porovnávať s inými atď.

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
31. okt 2024

vzdy bude niekto krajsi, lepsi a sikovnejsi ako ty. A ty vzdy budes krajsia, lepsie a sikovnejsia ako niekto iny. Nema zmysel sa s niekym porovnavat. Skor sa pozri okolo a inspiruj sa. V obleceni co by sa ti mohlo hodit, v citani co by ta mohlo zaujat. Ono marketing je zamerany na to, z teba robit idiota. Pretoze spokojnej zene sa nic predavat nemusi 🙂 A ked ta niekto bude porovnavat alebo ti nieco skarede povie, tak s kludom povedz - ja som spokojna. A keby doberal, tak povedz - najskor sa pozri na seba.

biglovemom
31. okt 2024

Keby si mala dost sebavedomia a milovala samu seba neporovnavala by si sa 😃

tina1549
31. okt 2024

@biglovemom wow no shit sherlock :D

siska53
31. okt 2024

Jednak ma to nikdy az tak prehnane netrapilo a jednak hlavne vekom ma to prestalo trapit uplne.

pribinak
31. okt 2024

Vždy bude najaka krajšia šikovnejšie mladšia múdrejšia rýchlejšia …..

Ale vážim si samu seba, som hrdá na seba, svoju prácu, svoju rodinu a pitchoviny neriešim

Žijem a mam sa rada

grof_monte_christo
31. okt 2024

Akým štýlom a v akých veciach ta ľudia zvyknú porovnávať s inými?

januska12323
31. okt 2024

Keď začnú porovnávať teba začni aj ty porovnávať ich. Vždy sa nájde niekto lepší, krajší, bohatší.

biglovemom
31. okt 2024

@tina1549 a ty mas aky problem tinka, v tento krasny slnecny den?🌞🌞

mamamasama
31. okt 2024

Keď som si uvedomila aká som sexy a skvelá? Neviem. 😅 Jediné také myšlienky som mala v tehotenstve, keď som si pripadala ako veľryba. To boli všetky krajšie,viac sexy atď. Ale po pôrode je to už ok. Cvičím 4 krát do týždňa, starám sa o seba. To mi dodáva sebavedomie.

tina1549
31. okt 2024

@biglovemom je zamračené :D

biglovemom
31. okt 2024

@tina1549 tak uz chapem tvoju naladu😣

betulinka1
31. okt 2024

Vekom ta to prejde a po 40-tke uz uplne. Mna to sice nikdy netrápilo, potom po porode 34 rokov bolo obdobie malej pochybnosti a potom ma to zase preslo. A po 40-tke to mam uplne na háku a naopak, viem sa pozriet na zenu, ze ake su krasne, pochvalit.

vilma7
31. okt 2024

Tak ja som sa nikdy s nikým neporovnavala. Aký to ma vôbec význam?

margotka17
31. okt 2024

Ja som sa nikdy s nikým neporovnavala. Načo, k čomu je to dobré? Kašli na to, veď si jedinečná, taká istá ako si ty už nikde nie je. Užívaj si krásne dni, kavickuj, pracuj, relaxuj, veď o tom je život 👍

gerber58
31. okt 2024

Dlho som sa porovnávala, a hlavne počas a po vztahu, kde sa mi kurvil chlap. Neustále otazky v čom je ona dobrá a ja som debil čistý. Nasledovalo to pár mesiacov po, teraz je to už po menej, a dúfam, že ak pôjdem takto dalej, tak to vymizne. Práve taketo situácie ako napr. tato, že ma vymenil a xy ďalších čo ťa porovnavaju ostatní, takych ľudí zmaz pre svoje dobro. Neposunu ta vpred.

gerber58
31. okt 2024

Musíš konečne vidieť aj svoje plusy, ale keď sa budeš neustále obklopovať takýmito individuami, tak ťa udupu