Ako sa správať vo vzťahu?

5. jan 2024

Zdravím, aké vyžadujete správanie od muža? Ku svojej sa snažím každý deň jej pripomínať ako ju strašne milujem, komplimenty. Vkuse sa snažím pre nu všetko spraviť čo jej vidím na očiach (samozrejme je to obojstranné) ale ja mám pocit že to niekedy prehanam. Je možné že by sa jej to mohlo po čase zhnusiť? Predošlé vzťahy mala zlé kde sa k nej chlapi správali viac menej bez citné, tak snažím sa byť maximálny opak toho.

mimi2018
5. jan 2024

Aby si zachviľu nebol pod papucou a uz ta nebude mať rada.

beata_k
5. jan 2024

Ano, viem si predstavit, ze to moze byt obcas otravne. Take cukrikove. Vo vztahu podla mna staci ucta, respekt a komunikacia.

autor
5. jan 2024

@mimi2018 Ale ono to je obojstranné , nie je to tak že ona má na haku a ja sa iba snažím.

autor
5. jan 2024

@beata_k ďakujem (-:

dzulli1980
5. jan 2024

Mne osobne by takýto muž liezol na nervy ... veď buď sám sebou, či? ... žiadny extrém nie je dobrý.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. jan 2024

@jj298 Trošku som to prehnal hore v príspevku , zas taký extrém nie som každopádne dakujem za vyjadrenie (-:

jajanka31
5. jan 2024

Mal by si byt sam sebou a smerovat vztah otvorenej komunikacii, ak bude s niecim nespokojna mala by ti to sama povedat. Tiez sa spytaj sam seba ci vydrzis take cukrikove spravanie cely zivot.. moj manzel taky nebol odkedy mame syna je ako cukrik a uz som mu to par krat povedla ze mi nemusi denne povedat 30x laska moja..

autor
5. jan 2024

@jajanka31 No my sme na začiatku vzťahu takže mi to príde teraz také ešte v pohode ,kedže aj ona ma tak volá 100x do dna každopádne dakujem , beriem na vedomie !

autor
5. jan 2024

@jajanka31 Popravde ma to už velmi nebaví 1100x do dna hovoriť/písať láska moja , lubim ... a podobne :D

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
5. jan 2024

Na toto ti vie odpovedať iba ona, ja napríklad uprednostňujem činy a aktivitu pred slovami, vyznaniami a komplimentami, čiže viac ma poteší napr. navarenie obľúbenej večere ako báseň ospevujúca krásu mojich očí alebo viac ocením jeden kvalitný rozhovor pri pohári vína ako 100 správ počas celého dňa o ničom… ale niektoré ženy to aj potrebujú počuť a byť neustále ubezpečované, takže univerzálna odpoveď naozaj neexistuje a komunikuj o tom najmä s ňou..

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jajanka31
5. jan 2024

Tak potom inak.. vlastne ked ste na zaciatku tak sa jej to spytaj ci je s tym ok.. a uz a prizvukuj jej ze keby jej nieco vadilo nech povie.. treba stavat kazdy vztah na komunikacii. Kde ludia vedia riesit veci rozhovorom vyriesia vsetko.. mozno ttochu uber tak opat pridaj a uz..

autor
5. jan 2024

@jj298 Samozrejme, činy sú doležitejšie ako reči !

maryetta
5. jan 2024

Na zaciarku vztahu este mozno.
Ale ak by mi chlap aj 100x za den povedal ze ma lubi. Ale skutky, ciny ktore by som od neho cakala ignoruje tak v tom pripade su slova zbytocne.

Stane sa ze mi po rokoch povie nieco “skarede”. A potom mi moze aj 10x povedat prepac resp lubim ta. Uz mu to verit nemusim. Lebo ved keby to tak bolo tak si predsa da pozor aj na jazyk nie? Ci je v hneve alebo nie.

jajanka31
5. jan 2024

@denisah6 mne by 2 x za cely vztah bolo napriklad velmi malo... teda autor len ona ti odpovie ci je s tym ok.. a co vlastne od vztahu ocakava.. ale ber na cedomie ze zivot prinasa kadeco a na dobre sa lahko zvyka.. zvykne si, potom tebe pride tazsie obdobie v zivote, mozno len viacej povinnosti a uz nebude sanca byt taky cukrikovi 24 hodin denne a ona za tym uvidi frajerku, neveru, koniec vztahu, alebo ze uz ju nechces a ty jednoducho len nebudes mat cas.. proste uber ..

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
5. jan 2024

ono tazko povedat, kazdy ma nejaky jazyk lasky - mne osobne by to vadilo, pride mi to, ze prilis a brala by som to potom ako automatiku, ako ked niekomu poprajes dobre rano 🤷‍♀️ tvoja partnerka moze ale byt uplne ina a toto jej moze maximalne vyhovovat (ja by som z okna skocila, ked by mi muz 100x telefonoval aj 10x je vela, radsej nech dieta vezme na vikend prec 😃)

h2
6. jan 2024

Na začiatku vzťahu je to OK, ale časom to obmedz, lebo jej s tým pôjdeš na nervy. Prejavy lásky áno, ale nepreháňať.

rorino
6. jan 2024

Môže a nemusí,záleží na povahach,aby si ju nezačal "dusiť" láskou😉

zanka777
6. jan 2024

Snaž sa samozrejme dávaj komplimenty...buď milý snaž sa a staraj sa o ňu

Ale všetko s mierou...lebo aj dobrého veľa škodí.... Ale správanie nemen určite.... Len trošku menej všetkého 😊

majlo1234
6. jan 2024

Ja by som bola strasne rada, aby som bola muzovou prioritou, aby si ma vazil, aby sa soma podielal na vsetkych domacich pracach, prebral aj mentalnu zataz planovania, nakupovania, objednavania, darcekov, doktorov…taka utopia😂