Ako sa správať?

6. feb 2023

Stretávala som sa s jednym mužom zo susedstva, predtým sme sa nepoznali pretože pracuje v zahranici. Bola som na neho dosť namotana aj keď sme boli v kontakte len 3 mesiace a stretli sme sa mozno 6x. Ide vsak o to, že sa to medzi nami nejak pokazilo a kontakt upadol (hlavne z mojej strany). Ja som mu vsak napisala po nejakom case že by som ho ešte rada videla, on napisal že aj on mna ale že môže za 2 tyzdne, myslela som si že kvôli práci.. zistila som vsak že mohol kludne aj skor no mozno ma chcel “potrestat”. Napisala som mu ale že keď bude mat cas nech sa mi ozve. Neozval sa a prešli už 2 mesiace. A ja teraz neviem ako sa mam chovať ak ho nahodou stretnem osobne, pretože je velka šanca že na seba narazíme keďže naše sídlisko je male.

nyusika
6. feb 2023

Uvidíš, ako sa bude správať.
Podľa toho sa zariadiš.
Ja by som obmedzila komunikáciu na pozdrav.
Ale počítaj aj s možnosťou, že sa bude pri náhodnom stretnutí správať tak, že sa vôbec nepoznáte.

A ešte jeden postreh - nedomýšľaj si, že ťa chcel vytrestať. Pravdepodobne sa už len s tebou nechcel stretnúť, len to v tom momente nevedel slušne napísať.
Pokiaľ by sa s tebou chcel vídať, vedela by si to, sám by ťa kontaktoval.

modrykonik33
6. feb 2023

Pozdravila by som sa a podľa nálady by bol alebo nebol small talk, nič viac 🤷‍♀️

amiaja
6. feb 2023

Jednoducho nema zaujem. Ked ho stretnes tak ho pozdrav a chod dalej. Bud nad vecou. Nemyslim ze bude mat zaujem o nejaku konverzaciu. Ak nahodou ano tak sa s nim bav normalne, formalne. Stretnutie nespominaj. Ja by som to uzavrela v sebe a neriesila to.

ivangeline
6. feb 2023

Pozdravila a sla dalej?

viestta
6. feb 2023

Staci pozdravit a ist dalej. Alebo prejst na druhu stranu ulice, ked ho zbadas.

barborachors
6. feb 2023

Nema o teba zaujem, nechaj to uz tak. Ked sa stretnete tak sa bud pozdravite alebo obídete, nic hrôzostrašne. Muži ked nemaju zaujem, tak sa odmlcia.

1sally12
6. feb 2023

Len ho pozdrav a choď ďalej...neriešila by som nič.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz