Páči sa mi jeden mladý chalan, je asi o 3 roky starší. Chodí k nám do kostola z blízkej dediny. Nikde inde ho nevidím a ani sa spolu nebavíme, nezdravíme. Som preňho akoby chudzia a ani neviem či si ma tam ako babu všimol. Ja by som sa chcela s ním trošku spoznať ale neviem ako. Nemala som zatiaľ príležitosť a v kostole sa to nedá. Nemávame ani žiadne akcie.
Bojím sa prvej konverzácie, lebo som dosť hanblivá a ešte som nemala vzťah. Prosím poraďte mi ak máte niekto podobnú skúsenosť, príp. diskusiu kde bolo niečo podobné.
P. S. Prosím, nevhodné komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem 🙂
Moj kolega zbalil babu v kostole. Nemal spevnik, ona ano.
@mynona111 vieš čo mám skvelú radu... Podľa skvelého kultového seriálu " Ako som spoznal vašu matku?" a od najsuprovejšieho baliča na svete. ... Proste sa dohodni s kamarátkou, alebo kamarátom, že naňho narazíte obaja, a ten tvoj kamarát/ka povie presne a doslova " Ahoj, už sa poznáš s (Tvoje meno)? " ... Tvoj kamarát/ka ak odpovie akokoľvek, to už nejak zahovorí, že musí ísť niekam, niečo urobiť, sa ponáhľa, tak vás nechá, a ty už budeš vedieť meno(ak nie tak sa opýtaš, lebo on bude vedieť tvoje) a môžeš niečo vymyslieť, pýtať sa čo ťa zaujíma... hlavne neodísť bez nejakého kontatku či plánu budúceho stretnutia
veľa šťastia...
každý si myslí, že to je hovadin a určite to nezaberie, ale podľa mňa to zaberie, je to predsalen psychická hra, to je ako keď sa ťa niečo spýta a ty proste automaticky reaguješ odpoveďou :D
ked bude vychadzat z kostola, tak vyjdi aj ty a pred kostolom sa ho spytaj nejaku blblost, trebars: ahoj, ty asi nie si odtial, ze? a uz sa to zacne...