Baby moje, znova vás poprosím o radu. Už som písala, že mám úzkosti, som po 2 operáciach hlavy, následnej epi. Vtedy sme sa rozviedli, ostala som s dcérkou. Avšak musela som prestať pracovať, som na ID. Nejako to zvládam, ale úzkosti mám strašne. Myslím ,že strašne moc sa zameriavam na to, čo si o mne kto myslí. Že v 45 nepracujem, som doma...Viem, že toho sa nejak potrebujem zbaviť, že nenaplnam očakávania spolocnosti, nepracujem.....Ako sa prestať trápiť tým, kto si čo o mne myslí???? Zrejme by mi to dosť pomohlo zbaviť sa úzkosti.....už neviem, čo si mám hovoriť,ako si pomôcť a prestať sa trápiť tým, že žiaľ pracovať nemôžem.....
@180207 a ty ked sedis doma tak premyslas vela o ostatnych co robia? Travis vela casu ohovaranim?
Ak nie, preco myslis, ze ostatni to robia? 😁
A ked by si to aj niekto myslel, tak co? Zijes pre nich alebo pre seba? Aj kebyze som cely den sedela pred telkou v pyzame, chodili mi donasky a cely den nepohla ani prstom, a toto ny ma naplnalo, je to moj zivot, ostatni nech si ziju ako chcu ten svoj a myslia si co chcu.
@180207 na svete hrozne vela ludi, kazdy dostal ine karty do vienka. Ja som dnes napriklad plakala kvoli tomu, ze som bola a stale trocha som hrozne ustrachana, vela veci som nerobila kvoli tomu, ze som sa hanbila, ze to neviem a mnoho zazitkov alebo skusenosti sli dolu vodou, len preto, ze som sa bala povedat ano. Pretavilo sa to do zivota, aj pracovneho. Ked sa porovnam s mojou velmi dobrou kamaratkou, ktora je zas pre kazdu srandu, skusenost, nevidi tolko problemov ako ja, je mi luto, ze som taka aka som. Snazim sa to uz teraz do istej miery zmenit, no nikdy nebudem ona. Mozeme sa len snazit si vedome hovorit a opakovat svoje pozitiva a pracovat na negativach a neporovnavat sa s inymi. Nerobi to dobrotu. Skus vyhladat odbornu pomoc. Tvoje dieta ma isto iny nazor na teba, pren si cely svet 😊
Ahoj, mať každého u riti ,čo si kto myslí,chce denno denný návyk sa presviedčať že ich máš skutočne hlboko a ďaleko. To nejde z jedného dňa na druhý,to chce denno-dennosť. Ako napríklad cvičenie doma,jediné čo po neúspechu musíš urobiť je nevzdať sa a presvedčiať sa že ich u riti máš,až raz učenie skončí a ty ich u riti skutočne mať budeš.
Mne pomáha vieš čo? Vždy si predstavím samú seba na smrteľnej posteli a položím si otázku: Bude toto vec, na ktorej vtedy bude záležať? Bude ma to vtedy trápiť? Či som pracovala, kto si čo myslel o mne? Prejdi sa okolo cintorína, vidíš ktorý človek pracoval málo, ktorý veľa, ktorého ohovarali? Ty sleduješ kto kolko pracuje? Nikoho to nezaujíma a aj keby, tak len závidia. Užívaj si to, tvoje telo toho toľko zvládlo, prežilo to, čo iných telá nie a ty mu ešte nakladáš a robíš zle. Staraj sa oň, dopraj mu ten kľud a lásku za to, že ťa drží.
Posielam veľa lásky ❤️ Tento svet je krásne miesto a je veľká strata času riešiť iných a ich pohľady. Skus sa zamyslieť nad tým prečo tomu prikladáš cenu...Nemá to zmysel žiadny.
@180207 Mojaaa, prosím ťa! MK je plný báb, čo sú zdravé, nič im nie je a aj tak nepracujú. Ty si odpracovala 22 rokov v ťažkej a zodpovednej práci, teraz si na ID, k tomu sa sama staráš po rozvode o dcérku... Ty si zaslúžiš obdiv! Vôbec sa netráp pre to, že nepracuješ. Nie si pre to podradná, ani nič také!
@180207 čau, na terapie chodíš?
Lieky na úzkosť máš?