S ex sme sa rozisli pred par mesiacmi, bol mi neverny a v podstate mi cely cas klamal. To som zistila az po case no vo vztahu sa nie vzdy pekne spraval. Viem, ze som mala odist uz davno no vzdy ma k nemu nieco tahalo. Ale ok ....proste neviem sa zbavit myslienok a predstav na nho. Ublizil mi uz by som s nim nikdy nic nechcela mat no tie myslienky ma ubijaju ....napr. ke d nemam co robit, pocuvam muziku alebo idem spat tak tie myslienky sa vynaraju. Niekedy si spominam ake to bolo a potom sa rozplacem , potom dostanem nervy, ze aka som bola hlupa ze som si to vsetko od neho nechala a nebidela, ze ma po cely cas klamal.....tir myskienky ma ubijaju a neviem ako sa ich zbavit. A nemqm sa ani komu vyrozpravat . Uvedomujem si ze ten clovek mi nestoji ani za jedinu moju slzu a myskienku no nedokazem si pomoct..poradte baby co robit:///
To chce cas typicke stavy po bolestivom rozchode
klasicke typicke- chce to cas. Dopraj si ho, smut, plac, ale po urcitom case si povedz dost, treba ist dalej. Akceptuj situaciu, taka aka je. Nerozoberaj prilis, ako to mohol urobit a preco. Jednoducho sa tak rozhodol. Ber to ako skusenost do zivota. Uvidis, ze bude dobre. Ak sa da, zamestnaj si hlavu niecim inym.
Dopraj si čas, musíš to vstrebať, hlavne si ty nič nevyčítaj a nepremýšľaj nad tým, čo by bolo keby a podobné veci.
Je v poriadku byť smutný, sem tam si poplakať... Ale existuje aj zdravá miera na to...
Treba si povedať dosť a začať sa venovať sebe samej. Najdi si niečo čo ťa baví, skúšaj nove veci.. Choď do prírody, ked máš možnosť chod do prírody, vezmi nejaku kamošku.. A ked pride myslienka na neho, proste ju potlač niecim pozitívnym. On kvôli tebe neplače, tak to nerob ani ty. Samotný čas nič nevyrieši, záleží na tom ako s nim budeš narábať a ako ho využiješ na zlepšenie samej seba aby si si opäť do života nepritiahla podobne indivídum. Držím palce
Pod von na kávu🙂)) ja som detto, ale vyriesila som to tak, ze sa stretavam s ludmi. Bud to v praci vela casu, vonku s kamaratmi, stale nejaka cinnost a hudba tiez nie je na zahodenie🙂)) a hlavne, nevracaj sa k nemu. Len co najdalej od neho....
Ahoj ja som bola pred x rokmi tiez podvedená s mojím ex tiež ma to vo vnútri zozbieralo. Dostala som sa s toho zacala som sa venoat detskému snu a to bolo jazdectvo. Našla som si taky mini ranč s ujom som sa dododla,ze tam môžem chodiť napĺňalo ma to venovala som sa tomu viac ako 2 roky. Potom som spoznala už manžela a musela som prestať kvoli tomu že sme sa odstahovali do zahraničia. Ver mi venuj sa niečomu novému a myšlienky pôjdu bokom.