Ako sa preniesť cez rozchod? :/

9. jan 2021

S ex sme sa rozisli pred par mesiacmi, bol mi neverny a v podstate mi cely cas klamal. To som zistila az po case no vo vztahu sa nie vzdy pekne spraval. Viem, ze som mala odist uz davno no vzdy ma k nemu nieco tahalo. Ale ok ....proste neviem sa zbavit myslienok a predstav na nho. Ublizil mi uz by som s nim nikdy nic nechcela mat no tie myslienky ma ubijaju ....napr. ke d nemam co robit, pocuvam muziku alebo idem spat tak tie myslienky sa vynaraju. Niekedy si spominam ake to bolo a potom sa rozplacem , potom dostanem nervy, ze aka som bola hlupa ze som si to vsetko od neho nechala a nebidela, ze ma po cely cas klamal.....tir myskienky ma ubijaju a neviem ako sa ich zbavit. A nemqm sa ani komu vyrozpravat . Uvedomujem si ze ten clovek mi nestoji ani za jedinu moju slzu a myskienku no nedokazem si pomoct..poradte baby co robit:///

zuzadielko4
9. jan 2021

Ahoj ja som bola pred x rokmi tiez podvedená s mojím ex tiež ma to vo vnútri zozbieralo. Dostala som sa s toho zacala som sa venoat detskému snu a to bolo jazdectvo. Našla som si taky mini ranč s ujom som sa dododla,ze tam môžem chodiť napĺňalo ma to venovala som sa tomu viac ako 2 roky. Potom som spoznala už manžela a musela som prestať kvoli tomu že sme sa odstahovali do zahraničia. Ver mi venuj sa niečomu novému a myšlienky pôjdu bokom.

kitycat
9. jan 2021

To chce cas typicke stavy po bolestivom rozchode

komplikovana
9. jan 2021

klasicke typicke- chce to cas. Dopraj si ho, smut, plac, ale po urcitom case si povedz dost, treba ist dalej. Akceptuj situaciu, taka aka je. Nerozoberaj prilis, ako to mohol urobit a preco. Jednoducho sa tak rozhodol. Ber to ako skusenost do zivota. Uvidis, ze bude dobre. Ak sa da, zamestnaj si hlavu niecim inym.

iwka_77
9. jan 2021

Dopraj si čas, musíš to vstrebať, hlavne si ty nič nevyčítaj a nepremýšľaj nad tým, čo by bolo keby a podobné veci.

angie678
9. jan 2021

Je v poriadku byť smutný, sem tam si poplakať... Ale existuje aj zdravá miera na to...
Treba si povedať dosť a začať sa venovať sebe samej. Najdi si niečo čo ťa baví, skúšaj nove veci.. Choď do prírody, ked máš možnosť chod do prírody, vezmi nejaku kamošku.. A ked pride myslienka na neho, proste ju potlač niecim pozitívnym. On kvôli tebe neplače, tak to nerob ani ty. Samotný čas nič nevyrieši, záleží na tom ako s nim budeš narábať a ako ho využiješ na zlepšenie samej seba aby si si opäť do života nepritiahla podobne indivídum. Držím palce

kassandra25
10. jan 2021

Pod von na kávu🙂)) ja som detto, ale vyriesila som to tak, ze sa stretavam s ludmi. Bud to v praci vela casu, vonku s kamaratmi, stale nejaka cinnost a hudba tiez nie je na zahodenie🙂)) a hlavne, nevracaj sa k nemu. Len co najdalej od neho....

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz