Ako sa plne odpútať?

1. sep 2024

Vydatá 13 rokov , 3 roky ešte spolužitie po rozvode , tri deti . Jedno v pubertálnom veku . Začiatky boli pekné postupne sa nám narodili tri deti , ked mal syn štyri mesiace som zistila že mi muž klame ale nehorázne, rozhadzuje peniaze , požičiava za mojim chrbtom , hrá sa na granta. Prístup k účtu som síce mala ale nedal mi prístup k obratom na účte , z toho účtu som nikdy nebrala peniaze , lebo sme mali spoločný kde ako som zistila ja som hlavne ja posielala peniaze a tým živila rodinu . obdobie veľmi ťažké , odpustila som , do 4 mesiacov ďalší podraz peniazmi , nasledovali párové terapie , jeho individuálne terapie , potom taký program pre mužov , znova ďalší podraz a zas a zas. Medzitým z jeho strany, nekomunikatívnosť , chlad , nezáujem o sex , hádky , scény , odchody a príchody domov , som vyčerpaná , unavená . Pred dvoma mesiacmi som ho poslala preč z domu ktorý je môj a nie je dorobený , podmienka aby sa sem so mnou nasťahoval , boli že bude pokračovať v intenzívnych terapiách , po štyroch mesiacoch sa na to vykašlal . Keď som na to prišla , kázala som mu nech si pobalí veci a vypadne. Nechcel ale musel . Takže zostala som v dome s deťmi ktorý nie je prerobený , nič a nikto ma už nedonúti aby sa vrátil . Ja by som však potrebovala rady ako sa naplno odpútať nakoľko spolu aj pracujeme , odsťahovala som sa z kancelárie do inej na inú ulicu, firmu vediem ja. U pubertálnej sa prejavila bulímia a myslím že aj naše toxické prostredie v ktorom sme boli malo na to výrazný vplyv. Nastavila som hranice cez ktoré už neprekročí . A v podstate si myslím že ani to s ním nepohne aby začal so sebou niečo robiť, viacmenej to prechádza cez neho . Po tých rokoch som úplne zničená , vyhorená , fyzicky totálne vyčerpaná . Rada by som vás poprosila o rady ako sa plne odpútať a ako nabrať dych a začať zas normálne žiť, keď ja som doteraz len žila robota , deti a riešenie jeho problémov, jeho sračky mi s prepáčením zabrali kus života a už nechcem .

lukbe
1. sep 2024

Myslím, že to najťažšie máš za sebou. Aj keď asi nastali problémy s deťmi. Ale to dáš. Bude to lepšie, nedaj sa zatiahnuť do jeho "hier".

jaass
1. sep 2024

Si silna a vsetko zvladnes. Hlavne znovu mu nedať sancu, mal ich az az. Tiez mas len jeden zivot a jedny nervy a hadam si ho nechces kazit takymto clovekom. Maš deti, ži pre nich, najdi si cas pre seba…

cinamood_
1. sep 2024

Mozno sa odputat tym ze miesto riesenia sraciek s nim, si najdes nieco nove? Mozno sport, malovanie, turistika, oddych??? neviem, namiesto tych sraciek ale nieco co ti bude robit radost. Potom by som sa asi sustredila na pomale dokoncenie domu a hlavne vyriesenie problemov s tinedzerkou ktora ma asi bulumiu. Mas to tazke, je mi to luto, ale verim ze to zvladnete 🙏🏻

janickacrazy
2. sep 2024

On pracuje u teba vo firme? Nemôže si nájsť inú prácu? Viem, že asi to nepôjde rýchlo, možno časom, lebo takto ho máš stále na očiach, aj keď si v inej kancelárií, stále s ním musíš dačo riešiť.

zelenina1
3. sep 2024

Nahodou, vyzeras ze si si s tym poradila nad mieru dobre. Mas zazemie, 3 krasne deti a odstrihla si zo svojho zivota blbca. 🙂 V podstate uz len potrebujes cas, kym sa to cele ustali.

romiada
7. sep 2024

Vyplakať sa, pisať si rukou denník- svoje myšlienky, íst na prechadzku..... k deťom buď tiež uprimná čo sa tyka emócií. Bulimia Tvojej dcery je volaním o pomoc. Chcelo by to psychologičku. Možno pre Vas obe. Pre Teba kvoli pomoci dcere aj sebe v tom,ze ako to s ňou zvladnuť. Lebo sama so sebou už si urobila veľky krok
Vyhodila si debila z domu. Si silná - na to buď hrdá. Dokazala si ten prvý krok urobiť s 3 deťmi. Maly krôčik po krôčiku urobíš aj ďalej. Držím Ti palce.