Ahojte, ako sa odpútať od závislého partnera?
Ty ho stale lubis? Ci je to uz len zvyk? Ci nemas kam odist? Ci ti ho je luto?
Jaaaaaj, no ked chces ronit slzy pre pekneho debila, tak nech sa paci
Aku radu chces?
Je alkoholik? No maj stuple do usi ak vystraja, kybel na grcanie ak nevie po zachod prist
Drogy? Par kamosov do obyvacky, popolnicek k tomu
Automaty? Penazenku si schovala? Pozicku by si mu vybavila?
Vyber si
Hladaj si na internete pojem "TRAUMATICKE PUTO" - to je tvoj probelm a ked ho pochopis, pochopis, ako si pomoct.
Aku ma závislosť
@alickapusinka Hazard, tipovanie
Ked chces relevantnu odpoved, tak sa trochu rozpis. Tu nie si na "chate", ked pises takto heslovito.
Odputat myslis citovo? Ci spolu byvate a nevies odist? Ci si odisla a laka ta vratit sa?
Byvame spolu, neda sa iba tak odnist ale nie som si ani istá či to chcem. Celkovo ma zaujima názor ostatných.
Dokym naozaj neodides, tak sa od neho nikdy neodputas. Takze najprv odid a potom ries ostatne veci okolo..
Pozri prípad z našej rodiny môjho muža otec závisli roky na automatoch rôzne stavkovanie zápasy moja svokra to psychický nezvladla a dostala ťažku pozgovu príhodu a zomrela. Dovtedy úplne zdrava žena nebrala žiadne lieky.Ta sa ho naprosila plakala ani po dobrom ani po zlom.Išiel na liečenie odišiel skôr dobrovoľne. Mesiac bol pokoj v roku 2008 a znova hraje s malými prestavkami od roku 1989.Ten už toľko prehral že mohol mať víly auta ale všetko nahadzal do automatov a typuje zápasy naraz aj 15 tiketov každý druhý deň. Ak mu dôjdu peniaze zo starobneho dôchodku vladze ešte prácovať chodi na fušky len aby hodil do automatu nič si s toho nekúpuje potraviny kúpi na mesiac do zásoby a ostatok všetko prehra aj čo dostane aj čo zarobí.V súčastnosti ma svokor 81 rokov a je schopý viac ako 80% starobenho dôchodku prestavkovať a nahadzať do automatu a to ma dosť výsoky dôchodok.Utekaj čo Ti nohy stači utrapiš sa ak nemate deti s takým by som nemala ani deti.Moja neboha svokra bola na všetko sama na 3 deti otec večne preč v herniach v krčme ta robila čo mohla aj si popri práci privyrabala pokiaľ bol muž malý a potom mladši.Takže nie si si ista či chceš odisť od závisleho partnera tak načo to potom píšeš.Závislosť nevyliečiš tak že mu budeš každý deň hovoriť.Podľa mňa časom sa zničiš psychický budeš trpieť. TY aj deti nebude mať peniaze na základne veci všetko prehra.Môj svokor ked začal hrať tak svokra hovorila že dal iba tak 5 korún 10 korún a tak sa to začalo a teraz prehra skoro celý dôchodok.Podľa mna môže ísť na liečenie samozrejme ak tam dobrovoľne nepôjde neurobiš s tým nič.Prehra byt aj dom aj taký už boli bude TI kradnuť peniaze TY vieš čo je to za život.Ak láska s tvojej strany obeta áno ale časom psychický budeš na dne a zo sresu dostaneš nejaku chorobu.Budeš sa bať celý život.A nezabudaj v manželstve ak by ste vstupili do manželstva sú jeho dlhy aj tvoje. Naberie kadejake tajne pôžičky nebankovky taký závisli nepozera odkiaľ peniaze len aby boli veľa a rýchlo.Určite tu na MK je nejaka žena a nie jedna čo jej gemler prehral bývanie a s deťmi možno skončila na ulici.Toto TI treba aka je tvoja láska na konci sa psychický utrapiš a nedajbože že zomrieš alebo bude s teba troska na antidepresivách plus deti ktore budu vidieť to utrpenie a pokazene cele detstvo zničene. Mám kamarátku jej muž hral malí spolu 2 dcéry a ked narobil mega obrovske dlhý sa obesil. Jej ostali z jeho hrania dlhý ktore donedavna splácala a on už je pod zemou 15 rokov.S tej ženy čo robila 4 roboty je totalne troska vidno jej až kosti čo je taka utrapena vychudnuta a bola viac krát na psychiatri toto chceš žena tak ty nevieš čo ťa čaka.Musiš okusiť na vlastne koži.Skôr než budeš mať dobrovoľne deti s týmto chlapom vopred si zabezpeč bývanie a všetko na tvoje meno a hlavne svoj učet a neber si ho.Aby si s tej lásky k debiloví nebola troska splacajuca roky dlhy.Komu není radí tomu ani pomoci.
A co myslis, ze ti tu niekto poradi, ze tvoja laska ho vylieci? Ze z lasky k tebe prestane tipovat?
Je to zavislak, bud liecenie alebo rozchod.
Závislý na com? Drogy, alkohol, automaty? Veľmi jednoducho, zabuchnut za ním dvere, bez kompromisu. A nech sa ide liečiť, ak chce aby som s nim vôbec niekedy komunikovala.