Ako sa odpútať od osoby, ktorú šialene ľúbim?

21. jún 2024

Prosím ako sa odpútat od osoby ktorú šialene ľúbite? Boli vyskúšané všetky možné rady. Trvá to už roky.... To naozaj budem dokonca zivota trpieť?

mojemenonikto
21. jún 2024

No, mám presne ten istý problém... :(

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mantilka
22. jún 2024

Ak si veriaca modliť sa za oslobodenie od nezdravej naviazanosti konkrétne k osobe. Žiadne veštecké, ezotericke a podobné praktiky radšej neskusat..v jednom pomôžu a na druhej strane prinesú ďalšie negatívne do života.

milos81
22. jún 2024

Chcel by som stretnúť takú ženu, čo by to cítila ku mne, zatiaľ mám pocit, že je to mýtus.
Vyhoď, daruj, zmaž všetko čo akokoľvek súvisí s danou osobou, vyhni sa miestam kde tú osobu môžeš stretnúť, nájdi si koníček, čokoľvek, štúdium, turistiku, vyšívanie, karate, potrebuješ zamestnať mozog niečím iným, pretože myšlienku vieš vytlačiť len inou myšlienkou, môžeš skúsiť aj cvičenie mysli, vždy keď ťa napadne tá osoba alebo niečo s ňou spojené, vybav si nejakú trápnu myšlienku z minulosti, začnú ju pitvať, aké bolo počasie, čo si urobila zle, čo robili ostatní kto ťa pri tom trapase videli, čo si urobila dobre a čo mohla lepšie, cieľom je zamestnať myseľ niečím iným, aby nešrotovala stále to isté, čím väčšia trápnosť, tým lepšie. Držím palce.

svetlovlaska37
22. jún 2024

Mna dnes ponohuch šanciach znovu nechal ten ktoremu som dala cele svoje srdce..a on ho znovu rozbil na milion kuskov.. neviem ako dalej zit..ako ho prestať ľúbiť 😓

svetlovlaska37
22. jún 2024

@taynee ahoj..mozem sa opytat kto je kineziologicka?

svetlovlaska37
22. jún 2024

@mantilka ahoj som veriaca...mozem viac vedieť o tej modlitbe prosim?? Mozes mi napisat aj správu..velmi to potrebujem .lebo nechce sa mi ani zit😓

mantilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mantilka
23. jún 2024

Popis ako sa to modliť. Vezmeš ruženec: krížik Verím v Boha a potom ideš rovno na desiatky. Namiesto modlitby Otče náš

Na veľkých zrnkách ruženca:
Až keď ma Ježiš vyslobodí, budem naozaj slobodný.
Namiesto Zdravas Mária (na malých zrnkách ruženca) sa modlíme 10x celý tento text:

Ježišu, zmiluj sa nado mnou!

Ježišu, uzdrav ma!

Ježišu, zachráň ma!

Ježišu, osloboď ma od nezdravej naviazanosti na XY meno!

Toto sa opakuje 5x.
Na konci ruženca Zdravas kráľovná, Matka milosrdenstva, život náš i sladkosť a nádej naša, zdravas. K Tebe voláme hriešni synovia Evy, stenajúci a plačúci v tomto slzavom údolí. A preto teda, Orodovnica naša, obráť k nám tie svoje premilosrdné oči a nám Ježiša, plod života Tvojho, tam vo večnosti ukáž. Ó milostivá, ó sladká, Matka Božia, Mária. Amen. Keď sa pomodlíte Ruženec oslobodenia, poďakujte Ježišovi za požehnanie, ktorým vás obdarúva. Treba sa to niekoľko dní modliť a veriť, že Pán Boh účinkuje. Táto modlitba je na rôzne zviazanosti.

mantilka
23. jún 2024

@mojemenonikto pozri môj komentár, modlitba za oslobodenie

mojemenonikto
23. jún 2024

@mantilka Si zlatá, ďakujem 🙂 Bolo by to super, keby to bolo také jednoduché.... 😉

svetlovlaska37
24. jún 2024

@mantilka dakujem ti krasne..som velmi naviazana na toho muza.. toľkokrát mi ublizil..ze uz som pomyslala aj nad smrtou..aj ked som veriaca..ale som uz zúfalá 😓.pred pár dnami to zase so mnou ukoncil..aj ked tvrdil ze ma ma rad a ze sa vezmeme..uz nevladzem..a ja stale som na neho pripútaná..mne uz moze pomoct len Boh..verim ze Boh sa zmiluje a skrze tuto modlitbu uzdravi moje srdce

svetlovlaska37
24. jún 2024

@mojemenonikto musis doverovat Bohu..ze skrze ruro modlitbu ta uzdravi..dovera je dôležitá pri modlitbe

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cukroska
24. jún 2024

Som veriaca ale tu ti naozaj nepomôžu žiadne modlitby. To mi môžeš veriť. Jedine ty sama, alebo psychoterapie. Ani chorobná závislosť,alebo nazvime to zaľúbenosť nie je úplne v poriadku. Pokiaľ to zasahuje už do bežného životatak to rieš,alebo si zamestnaj hlavu niečím zmysluplným.

mantilka
25. jún 2024

@cukroska Modlitba zo srdca, ak je to v súlade s Božou vôľou je vždy vypocuta. Samozrejme netreba sedieť a dumat a ľutovať sa ale určite účinkuje. Pán Boh len čaká , kedy konečne k Nemu prídeme a budeme ho o niečo prosiť a odovzdáme sa mu, aby mohol účinkovať v Našich zivotoch. Mám veľke skúseností s modlitbami, ktoré boli vypočuté. O Ruzenci Oslobodenia dokonca vyšla aj knižka so svedectvami. Keď je niečo duchovné, to môže vyliečiť len Pán Boh.