Ahojte 🙂.
Do života mi vošiel človek, o ktorom som neskôr zistila, že je falošný. Najprv bolo všetko v poriadku, naše kamarátstvo bolo viac, než o.k. Neskôr vyšlo najavo, že to bol môj "kamarát" iba keď to jemu vyhovovalo inak ma mal za handru. Tento rok mi veľmi ublížil ( nechcem sa rozpisovať ako, lebo 1.) je to veľmi boľavé 2.) je aj tu na MK registrovaný).
Mal cieľ mi podraziť nohy, uškodiť mi a dosť ma aj ohovoril. Aj keď pravda vyšla na javo a pre mňa to skončilo pozitívne, myslím na to. Aj keď viem, že ten človek mi nestojí ani za tieto čo tu o ňom píšem. Ide koniec roka a ja sumarizujem. Dávam si otázku, či si vôbec uvedomil, čo vykonal, a či ho to s odstupom času mrzí. Nerobí mi to dobre. Ako keby bol energetický upír.
Ako sa od týchto myšlienok odpútať ???
Ďakujem za vaše rady.
ahoj, zazila som nieco podobne, tiez sumarizujem ale mam v tom jasno, ze ludi,ktorí mi robili zle v zivote nechcem. Tiez ma mrzi, ze pekne priatelstvo krachlo aj som to skusala urovnat, kedze sme sa prestali kontaktovat za velmi zlych a vyhrotenych situacii. Ale skor len pre ten moj pocit,ze som urobila vsetko preto, aby som situaciu vysvetlila, ak nechce k tomu nic povedat ani urovnat je to jeho problem. Vstupili mi do zivota novi ludia, ktori si ma vazia a proste niektore veci skoncia. Mne sa osvedcilo v zivote, ze ked to necham tak veci volne plynut vacsinou sa to potom same urovna nejako. Uz sa mi to viackrat stalo. Takze ja som sa ospravedlnila, priznala svoj podiel viny , odozva z druhej strany ziadna nebola, necham to tak, zijem si svoj zivot dalej. Nastastie moje stastie nezaviselo od konkretneho cloveka aj ked som ho mala rada a rada som s nim viedla debaty
Sumarizuj, takeho cloveka v zivote nechci, mozno cez tu bolesť sa nevieš preniesť, ale musis zabudnuť .. život ide ďalej a bol to iba človek 😉 v tvojom zivote zlý toxicky clovek
To tu na MK máme takýchto zakerakov? 🤔
Je to uplne jedno ci ho to mrzi alebo nie, zabudni na neho.
mne v takýchto situáciách pomáha si spomenúť, že ani ja nie som anjel 🙏
@barborachors To ja samozrejme o sebe ani netvrdím... len ako tomu zabrániť, aby ma tie myšlienky neotravovali.
Tiež som zažila. A bolelo to veľmi. Prestalo až časom, ale ako dlho to trvalo, presne neviem.
Hlavne mi bolo jasné že ten človek si nikdy tú svoju veľkú chybu neuvedomí, lebo si ani len pravdu nechcel vypočuť. Mal pravdu, svoju.
Je tomu už viac ako 8 rokov a o nič som neprišla. Len o falošnú kamarátku ktorej som bola dobra len dovtedy, kým som skákala ako pískala ona.
Zacni tym, ze ten clovek ta mal daco naucit v tomto zivote. Prisiel ti do zivota ako niekto, kto ti mal nieco ukazat. Treba premyslat, ako sa nabuduce zachovat aby sme nedovolili to, co na nas by bolo pachane, keby sme to dovolili. Toto ucia kouci. Nove zazitky v zivote ti vytesnia spomienky na otravne myslienky, tak pracuj na novych zazitkoch a vztahoch, ale uz poucena.
Jajaaaaj..o tejto teme by som vedela napisat roman a bol by z toho dobry namet na film. Taku zaplietku nevymyslia ani amici😀zial tiez sa tu nemozem podelit o svoj pribeh a dusim to v sebe.uz tomu bude rok co sa to stalo presne den po silvestri to bolo.skoda tiez by som rada pocula nazor ci som ja divna alebo dotycny..nuz asi si to zoberiem do hrobu..a mozno raz niekedy sa to vycisti..takze radu si vypocujem aj ja rada.
Inak tu na mk je dost takych tem podobnych,niekedy len zasnem co ludia dokazu urobit..ale tak clovek sa uci cely zivot.