Ako sa odosobniť od otca dieťaťa?

27. aug 2024

Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli pomôcť aj ked to mozno bude blbe ale uz neviem co mam robit .. ako sa prosim vas dokažem odosobnit od človeka s ktorým mam dieťa a pritom si už stihol spraviť 2 deti s 2 rôznymi ženami? Už 2 roky niesme spolu za tie 2 roky si stihol spravit tie 2 deti a proste ma to užiera že svoje prvé dieťa ma u riti žiadny záujem nič, uplne kašle na neho ale mne to proste nedá .. uz som navštivila aj psychyologicku ako pomohlo mi to ale asi nie az tak, uz som zúfala ako ho dostat z hlavy preč proste celkovo ho vymazat.. prosim blbe komentare si nechajte pre seba len by som chcela radu ze ako sa odosobnit odtoho človeka. Ďakujem

anjelicek26
27. aug 2024

To, ze je to idiot ta na nom pritahuje ci ako? Bud rada, ze mate len jedno dieta, pories si vyzivne a zacni pozerat dopredu... nezasluzi si ta.

gabika029
27. aug 2024

Prepáč ja nerozumiem tomuto sebatýraniu. Teba môže srať akurát to,, že sere na svoje dieťa s tebou. A hlavne to na sebe nedávaj vedieť pred ním, inak bude na koni.
Celkovo ho nikdy nevymazes máš s nim dieťa. Musíš sa s tým naučiť pracovať.

gabika029
27. aug 2024

A keby mal, to dieťa z jednou ženou tak si človek povie, že on sa pohol ďalej ale z dvoma 🤣🤣🤣🤣 more tomu ide niečo rýchlejšie ako rozum

januska12323
27. aug 2024

Keď naňho zase začneš myslieť opakuj si ako každý rok oplodní ďalšiu ženu, zhnusenie časom príde samo.

gabika029
27. aug 2024

@januska12323 presne 🙂

tiezjedna
27. aug 2024

Jeho mozog je penis

marianarem
27. aug 2024

Tak podla mna ti nie je luto vyslovene za nim, vsak evidentne je to blbec. Skor ta asi trapi, ze ta niekto opustil s dietatom, ze si mu nestala za to, aby ostal. Nestalo sa ti to uz aj predtym? Akeho si mala otca? Kazdopadne treba to proste precitit, odsmutit, oplakat, ak treba. Ak pricina nie je ta, co.pisem, tak bude nejaka ina, ale o toho chlapa tam v hlbke podla mna nejde a treba ist po tej pricine.
Inak aj po rokoch citania tychto diskusii sa stale nestacim divit, aki chlapi si v pohode dokazu najst aj viacero partneriek, ktore s nimi dokonca chcu aj deti. Pritom mam v okoli super chlapov, ktori nikoho nemaju a uz mozno ani nebudu. Ano, su mozno hanblivejsi, menej akcni, menej si veria, na druhej strane nie su debili ani nahodou a viem, ze by sa o dieta aktivne starali, nikdy by ho nenechali, boli by verni, proste presny opak.toho tvojho. Je s nimi aj sranda, su inteligentni, dobre zarabaju. Ale v rebricku alfa samcov evidetne vitazi ten tvoj.

harrisson
27. aug 2024

Čím hlúpši muž, tým väčší záujem žien 😬

tiezjedna
27. aug 2024

@marianarem
@harrisson huš, chrápať! Hneď!🙄

markusrasford
28. aug 2024

@harrisson to podľa vlastnej skúsenosti?

momi86
28. aug 2024

@harrisson ale ze, uplne pravda

lujza123
28. aug 2024

Uvedom si ze správanie toho druhého nijak neovplyvnis. Ten chlap za to tiez zrejme nemôže, pravdepodobne sam nemal noemalneho otca a svoje deti nevníma ako svoje, nema k nik ziadne citové väzby. Niektorim chlapom stačí ze rozsievaju semeno.
Zbytočne sa nad tým zamýšľas, je to tak ako to je, zmeniť sa to nedá.

Všeobecne na toto pomáha čas a hlavne ty sa snaž akékoľvek myslienky ohľadom neho nerozvíjať, nechytatat sa toho.

olimuc
28. aug 2024

Nemci maju na to dobru frazu … dumm fickt gut … sprosty dobre s..a. Asi on aj tie zeny budu take jednoduchsie alebo nieco na styl Kollar kvoli €, inac je to naozaj tazko pochopitelne. Bud rada, ze nema zaujem mozes cestovat a robit si, co chces a nie sa vlacit s debilom po sudoch a stresovat dieta so striedavkou a pod. Dieta je male … nebude si ho pamatat a nebude mu chybat, kedze k nemu nema nijaky vztah. Je to jednoduchsie ako keby bol super otec a odide ked ma dieta 5-6 rokov, ked to uz naozaj vnima. Problem musis riesit len ty v sebe a akonahle ta to prestane trapit mozno natrafis na niekoho ovela lepsieho

tiika
28. aug 2024

Vieš čo, ja by som si predstavovala presne to po com túžiš. Väčšinou je to tak, že chceme to, čo nemáme a až potom si uvedomíme, ako sme sa zmylili.
Čiže môžeš začať tým, ako by bol s tebou, no obzeral sa za každou sukňou, lietal za babami, do oci by ti klamal, ponižoval ta v tvojej prítomnosti/bez tvojej prítomnosti, nepomahal ti so synom, sice by s ním trávil čas, ale popritom by bol vkuse na mobile a vypisoval si s milenkami, nedával by naň pozor a ty by si tŕpla s akou odreninou zas pride… a hocičo iné 🫣

harrisson
28. aug 2024

@markusrasford dá sa povedať , že to vidavam veľmi casto

markusrasford
28. aug 2024

@harrisson a keď to vidíš podľa čoho vieš ze ten muž je hlúpy?

lija22
28. aug 2024

je to Boris? 😃