Ako sa odosobniť?

1. jan 2024

Ahojte...s bývalým sme boli spolu skoro 7 rokov...bol to vzťah ako každý iný radosti,starosti, život sme si užívali dovolenky a podobne.Nzrazu iskra vypršala boli hádky aj kvôli blbostiam tak sme sa to rozhodli ukončiť.On si našiel 3 mesiace po rozchode priateľku, krátko na to sa rozišli a potom po asi pol roku sa znovu dali dokopy teraz majú spolu malé bábo a mne je to niejak ľúto.Mam 31 nejak sme bábo neplánovali ale teraz mám pocit že som svoju šancu prešvihla a bábo mať nebudem a aj pocit že zrejme som sa s toho rozchodu ešte nespamätala...viete poradiť ako sa odosobniť od toho a hodiť sa zase do kľudu?

deti95060810
1. jan 2024

začínajú ti tikať biolog. hodiny.
ex. nechaj nech si má svoje šťastie, nerieš ich ... ty si časom isto niekoho nájdeš... venuj sa samej sebe, vzdelávaj sa, užívaj si života.

madeincssr
1. jan 2024

Casom to preboli, nic si nepresvihla. Venuj sa teraz sebe ("dusi" aj telu), sebarozvoju, bud aktivna, mila, pozitivna, nestran sa ludi a tvoje stastie skor ci neskor najdes!

maranta_leuconeura
1. jan 2024

Ak je to dlhsie ako rok od rozchodu, navstiv psychologa, pomoze ti to spracovat. Nehladaj noveho partnera zufala a nevyrovnana, lebo sa na teba nalepi podobny a to zrejme neschces. V 31 si o nic este neprisla, kopec zien tu ma deti v 35+.

jaskolka
1. jan 2024

Kľud, o nič si neprišla. Tetsz si dopraj čas "single" aby si sa fakt dostala z toho a nehľadaj silou mocou nový vzťah.
Ja napríklad som sa vydala v 36, v 37 som porodila syna a v 39 dcéru. Teraz mam po 40 tke a nemám pocit, ze som "niečo presvihla"
Bežne rodia aj ženy v takom veku,tetsz je jednoducho taky štýl života.

andreatytler
1. jan 2024

To je normalne sa citit zle. Pripadas si ze si nieco zmeskala a tak aj teba teraz napadaju myslienky ze potrebujes dieta. Daj tomu cas. Prejde to.
Vies, mat s nim dieta vobec nemusi byt vyhra. Ja by som urcite najskor riesila svadbu, lebo dieta vie urobit kazdy a je mozne ze sa o par mesiacov rozidu a ta baba bude mat na velmi vela rokov uplne iny zivot ako si predstavovala. Ty mozno budes stastna v manzelstve, alebo novom vztahu.