Ako sa odmotať od príťažlivého muža?

21. jún 2024

Ahojte, ako sa odmotat od muza, ktory je pre mna velmi pritazlivy? Stretli sme sa a bolo vidiet, ze to tam iskri z oboch stran, ale nie som si nim ista. Nechcem sa do nicoho hrnut.
A taktiez nechcem sa namotavat. Ako do toho nedavat emocie?

komplikovana
21. jún 2024

Uvedomit si, ze iskrenie sa nerovna laske. Laska nie je emocia, je to rozhodnutie. Zalezi co by si chcela.

zelenina1
21. jún 2024

Tak si to zhrnme. Je pre teba atraktivny, pravdepodobne je to vzajomne. Chces ho blizsie spoznat. Zaroven sa pri tom spoznavani nechces prilis namotat a chces si dat nacas. V poriadku.

Nuz, jedine co mi napada je zmensit frekvenciu vasho kontaktu. Pokojne mu naznac, ze si "opatrna" a bude to s tebou na dlhsie. Ak mu za to stojis, pocka. Ak mu za to nestojis, nie je to spravny partner.

zmrzlinka8
21. jún 2024

@komplikovana tomuto ja veľmi nerozumiem. pre mňa láska je emócia určite. rozhodnutie je pre mňa zostať s daným človekom, žiť s ním, byť mu verná, starať sa o vzťah. to je pre mňa rozhodnutie. ale skutočná láska nezávisí od mojej vôle.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
21. jún 2024

Jaaj moja to si len nadržaná,to len sa s ním nestretavat a ešte keď je chémia silná

komplikovana
21. jún 2024

V skratke -Laska je cit, stav bytia. Zalubenie je emocia, emocny vykyv. Na zaciatku byva ta chemicka pritazlivost, lebo to tak priroda zariadila a to co sa deja potom je uz na nas. Co sa tyka rozvodov- clovek zmeni rozhodnutie, kvoli roznym ovplynujucim faktorom. Podlahnut je strasne lahke.

zmrzlinka8
21. jún 2024

@komplikovana podľa mňa, láska je cit. a nemýlim si to s prvotným zamilovaním. láska, ak je skutočná, pretrvá celý život.