Ako sa odmotať?

geri1983
10. apr 2024

Ahojte,
posnažím sa v skratke. Pracujem v zahraničí a mám tu kolegu, na ktorého som sa dosť namotala. Bozkávali sme sa,milovali a hlavne viedli dlhé rozhovory. Ale.... mám pocit,že iniciátorom som vždy ja, je vždy milý, hovorí mi pekné veci a povedal mi že nechce byť ďalší,kto ma využije, to hneď na začiatku a ani sa mi nezdá ako taký typ človeka, len ako hovorím vždy začínam všetko ja. Nejsom naivná, skôr som len dúfala,že sa to zmení. Ale nič, ... takže to vzdávam len je to ťažké, keďže sme kolegovia a dokonca má hneď vedľa mňa izbu. Prosím nejaké nápady ako si ho vymazať zo srdca, než spôsobí príliš veľkú škodu? Ďakujem a majte sa hezky

unicornlady
10. apr 2024

On sa vyjadril nejak konkrétnejšie, čo chce? Či máte vzťah, či máte friends with benefits, či o čo medzi vami ide? Či máte v tom jasno? Lebo z tvojho opisu to vyzerá na nezáväzný "vzťah", nespomínaš lásku, randenie atd...

h2
10. apr 2024

@geri1983 "Bozkávali sme sa,milovali a hlavne viedli dlhé rozhovory"? Hm, ja by som skôr napísala "Viedli sme dlhé rozhovory, ale hlavne sme sa bozkávali a milovali". Či pre teba sú dlhé rozhovory viac?
On ti povedal, že nechce byť ďalší, kto ťa využije, ty si napriek tomu vyvinula iniciatívu, čiže on už sa necíti vinný, že by ťa využil, lebo ťa varoval dopredu. Čiže obávam sa, že o niečo vážnejšie záujem nemá.
Na vymazanie zo srdca je najlepší liek zamerať sa na niekoho iného.

eko22
10. apr 2024

Buď sa zameraj na niekoho iného alebo si zadováž psa 😀

januska12323
10. apr 2024

On ťa nevyužíva, ty sa mu dobrovoľne podkladáš pod nohy.

hipuska
10. apr 2024

Véd a prečo sa ho neopytas? Možno je len neaktívny typ. Zase dajaké domyslanie

deti95060810
10. apr 2024

najlepšie by bolo stratiť sa mimo jeho očí.. len či to je možné.

geri1983
autor
10. apr 2024

@h2 práveže on je na tie dlhé rozhovory 😁. Len prvý krát to bola iniciatíva z jeho strany inak odvtedy to je ako keby na mne

1bambinko1
10. apr 2024

to su len take otrepane frazy, ze nechce byt dalsi, kto ta vyuzije 😀 podla mna je absolutne jasne, ze nechce nic viac, proste ziadny vazny vztah, len ti to povedal takto jemnejsie.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
geri1983
autor
10. apr 2024

@sheila121 to teraz robím,ako poslednú možnosť,ak sa neprejaví nechám to tak a zmierim sa s tým,že som zasa niekomu naletela. Tak uvidíme 😬

margotka17
11. apr 2024

Vždy sa muž snaží o lásku ženy, nie naopak. Tu mám pocit, že o lásku vôbec nejde, skôr nezáväzne stebotanie bez cieľa. Nič nerieš, nechaj to tak z tvojej strany, nech sa posnaží on.

valise
11. apr 2024

Doma ho caka zena a deti?

retatka
11. apr 2024

@geri1983 Neváži si ťa lebo si samu cpala do priazne .Mal ta ako na podnose .Muži nemajú radi také ženy ,čo sa im podhadzuju .Maj svoju hrdosť ,až ma ozaj o teba zaujem /nielen ako o nezavaznu kamosku /veľmi rýchlo to pocitis a nebudeš na pochybách .

mantilka
12. apr 2024

Keby chcel bol by už dávno akčný...veď ste sa milovali. Už nemá žiadne ťažké prekážky zdolavat. Hanblivec by k tomu nedošiel. Veľká chýba, keď. chces seriózny vzťah, musíš sa nechať loviť. Chlap nehľadá dokonalú ženu, ktorá bude vždy sladká...chlap hľadá neodolateľnú ženu, ktorú treba uloviť