Baby strašne som sa zamilovala, ale ten muz nechce nič riešiť… Ja proste prežívam hroznú bolest. Kedy to prejde? Prejde to vôbec niekedy?
Prejde neboj sa aj mna to prešlo keď som chlapa viac spoznala 🤣😅
Neopatovaná láska je tá najhoršia láska...
Najprv to bolí.
Potom vás to hnevá.
Nakoniec vás to rozosmeje.
Takto sa uzatvárajú etapy
zruš absolútne všetko. vymaž fotky, vyhoď ho zo sociálnych sietí, z kontaktov v mobile, či cez net, jednoducho nechoď na miesta, kde sa vyskytuje on (mám na mysli aj virtuálny svet), vyhoď veci od neho, ak ti nejaké dal, aby ti ho večne nepripomínali. proste zmaž ho zo života. potom sa ti bude ľahšie zabúdať.
Musíš sa od neho úplne odstrihnúť, snažiť sa o nulový kontakt.
Poznám jednu, čo je takto nešťastne zaľúbená už snáď 20 rokov. Slobodná, bezdetná, nešťastná... Nedopadni tak isto.
viem, ze to nechces pocut, ale pomoze iba cas a nejake rozptylenie a nova laska (ale nie nasilu niekoho zbalit, treba pockat pokym pride)
so mnou sa rozisiel chalan na vyske a najhorsie na tom bolo to, ze som ho stretavala stale v skole, na intraku (mali sme izby na rovnakej chodbe), v jedalni, v podnikoch... to najhorsie trvalo cca pol roka, potom som uz na neho myslela menej intenzivne a boli aj lepsie chvilky, ale obcas sa to vratilo, ked som ho stretla v tvarou v tvar a najviac ma zabolelo, ked som ho stretla s inou.. do roka som stretla chalana, ktory mi velmi sadol a robil ma stastnou kazdy jeden den a potom uz ani neviem kedy som sa uplne vyrovnala s tym rozchodom
takze drzim Ti palce, nech si cim skor z toho vonku a ver, ze nie si v tom sama, kazdy den sa niekto ocita v rovnakej situacii a bojuje s tym... treba si uvedomit, ze tak to proste malo byt z nejakeho dovodu, viem, ze to vyznieva ako klise, ale je to velka pravda. musis sa posunut dalej, najst si nejake aktivity, travit vela casu vonku s kamoskami, nech na to myslis, co najmenej 🙂 drz sa, si zena, das to 😉
Zacni viac milovat seba. Rozmaznavat seba a riesit sebecky seba;
Zameraj sa sama na seba, to je najlepšia cesta ako z toho von a tiež dostatok času a pôjde to 😉
Prejde. Tak prirodzene to vysumi. Ale este si poplaces. Nasilu to nepojde.
Moc to nesil, ale zaroven sa snaz venovat veciam, co ta bavia. Aby si neupadla do stagnacie.