Ako sa odľúbiť?

28. mar 2024

Ako sa odlubit? Najprv on mna strasne chcel, ale neviem preco som nemala zaujem. Asi isiel na mna prilis hrr. Ako prestal na mna tlacit, zrazu mi strasne chybal a otocilo sa to (nie nesla som nanho hrr, ale prejavila som zaujem o stretnutie, alebo o jeho osobu, ale inciativu som nechavala na nom). Chvilu to vyzeralo nadejne, no jeho zaujem postupne upadol a dnes sme sa nadobro rozlucili. Mame obaja cez 30, nie sme deti. A ja som sa tak strasne namotala, ze neviem ako z toho von. Neviem si predstavit, ze sa uz neuvidime, nestravime ziaden spolocny cas.

doris11
28. mar 2024

No najprv ta strašne chcel. Potom vyskusal, zistil že to asi nieje je čo by chcel, tak išiel ďalej. Myslím že lepšie, ako keby ta ďalej naťahoval. Či povedal ti nejaký dôvod prečo ?

monikkatt
28. mar 2024

Najprv ta obhanal a ked ta dostal tam kde chcel tak nema zaujem.. asi si chcel len spravit dalsiu ciarku na zozname bab ktore ho chcu 😀 a v podstate ani poriadny zaujem o teba nemal ked to zabalil skor ako ta dostal do postele.. kasli na neho

autor
28. mar 2024

@doris11 nic nevyskusal, fyzicky nic nebolo. Aj preto som sa na dovod nepytala, lebo cele to bolo v takej platonickej rovine, ziadne vyznania. Zozaciatku mal potrebu sa ma stale nejako dotykat (objatie, nenapadne dotyky, sadol si co najblizsie ku mne) a ja som sa vzdy odsuvala, potom som sa prestala odsuvat a potom s tym postupne prestaval. V podstate ziaden vztah ani nezacal, ale travili sme spolu vela casu v praci v uzkej spolupraci a casto prisiel aj mimo toho len tak za mnou pokecat.

autor
28. mar 2024

@monikkatt viem, ze mam nanho kaslat. No rozumeli sme si, chyba mi

babkaland
28. mar 2024

Otazka bola AKO SA ODLUBIT toto by aj mna zaujimalo ze proste ak sa zalubim (to su rozne chemicke procesy v tele) ako sa toho zbavit? Lebo tie ludovo povedane motyle v bruchu - je uz ten chemicky proces. Viete ake je byt zalubeny ze to neda pokoj, furt ju mam v hlave, a nieviem ju stade dostat. Neda sa len tak rozkazat si ze: Hej telo, prestan ju lubit!

candii
28. mar 2024

Myslím že ani nie si zaľúbená, len utrpelo tvoje ego. Dobíjal ta , dával ti komplimenty, vtieral sa a ty si bola ako princezná. Keď prestal začalo ti to chýbať a chces aby to robil opäť

autor
28. mar 2024

@candii tak ano, citila som sa ako princezna. Ano ego utrpelo. Ale my sme si naozaj rozumeli, mali sme rovnaky typ humoru, nazory, vedeli sme kecat aj hodiny. A ako je vyssie spomenute, ako tu chemiu zrazu vypnut, neviem.

taminka1986
28. mar 2024

Chces sa naozaj odlubit? Ja by som ho zavolala von a nejak po nom "vyjela"😜 Mozno zufaly pokus ale aspon nejaky a ak to nevyjde tak uz asi ozaj je cas sa rozlucit🤔

candii
28. mar 2024

Vieš ak cítil z tvojej strany nezáujem tak jasné že stratil záujem. Ak o neho máš skutočný záujem a nie je to len kvôli egu, budeš musieť teraz ty pritlačiť 🤷🏼‍♀️ teda ak v Tom už nie je iná

babkaland
28. mar 2024

Ale stále nevidím odpoveď ako vypnúť tú chémiu. Keď sa potrebujem proste čisto len odľúbiť.

autor
28. mar 2024

@taminka1986 sice to priamo nepovedal, ale dal jasne najavo, ze uz nema zaujem. Navrhla som spolocnu aktivitu a odmietol.

@candii ja som neskor zaujem prejavila, este ked on zaujem mal. No postupne to z jeho strany zacalo upadat. Hej, mozno uz ma inu. Mna zaujima ako sa s tym vysporiadat. Beriem to tak, ze sanca uz nie je. A mam pocit, ze sa z toho zblaznim. Citila som, ze sme si dusou blizky, fakt sme si super rozumeli.

babkaland
28. mar 2024

Ja narozdiel od teba, vzdy ked som stretol spriaznenu dusu, tak som bol zalubeny iba ja.

lili1313
28. mar 2024

Mám názor že buď medzitým našiel inú alebo si len potreboval potvrdiť že by si mala záujem.

ingush616
28. mar 2024

Je zadaný?

autor
29. mar 2024

@lili1313 mozno. V podstate je to jedno. Mna zaujima, co mam robit teraz ja a ako.
@ingush616 neviem. Este tak 2 mesiace dozadu zadany nebol. Nezblizili sme sa natolko, aby som sa ho mohla na to pytat.
@babkaland ta prava spriaznena dusa na teba asi este len caka

candii
29. mar 2024

Čas. Nič iné nepomôže, len čas.

zooeynka
29. mar 2024

Zjavne ma inu, ktora sa neodsuvala a bola ochotnejsia. Nic len cas...alebo kym to neprebije cit k novemu muzovi.

babkaland
29. mar 2024

Otázka: čo mám robiť ak sa zalúbim do ženy ktorá mi to neopätuje? Ako sa odlúbiť?

jimi1985
29. mar 2024

Chce to len cas. Odserinkat si tu bolest,odplakat a casom to bude lepsie. Zazila som nieco podobne. Namotaval ma jeden,strasne ma chcel a ked som prejavila zaujem,on sa stiahol. Horsie je,ze mesiace som pocuvala ody na moju osobu,kazdodenny zaujem a zrazu strih,nic. Par ryzdnov som chodila ako bez duse,poplakala som si,ale uz je to lepsie a davam sa pomaly dokopy.

babkaland
29. mar 2024

No a potom nech ma clovek chut balit zeny. Predstav si ze ten proces co si opisala sa ti opakuje pri kazdej jednej. A potom sa cuduju ked napisem ze radsej ostanem sam. Ved co je lepsie? Kazdu chvilu sa trapit zo sklamania z lasky alebo sa vykaslat na zeny a radsej byt sam?

autor
29. mar 2024

@jimi1985 presne tomuto nechapem. Zaujimalo by ma, co sa takemu cloveku odohrava v hlave. Hlada len adrenalin? Chce sa pomstit za nejake svoje sklamanie?

jimi1985
29. mar 2024

To su lovci. Ulovia a idu dalej. Aspon v mojom pripade to tak bolo.

babkaland
29. mar 2024

To je zo ženského hladiska. Ženu balia / lovia a potom nechajú. Ale ja ako muž musím baliť / loviť a vždy ma odmietnu. ja to mám o to ťažššie ale mňa zaujíma výsledný efekt teda ak je človek zalúbený a neopatuje mu druhá strana city, čo má robiť? Ako sa odlúbiť. Akože čas lieči písali. Ale predpokladám že väčšinu z vás by nebavilo stále byť láskou sklamaným. Tak je logické že človek už na to stráca chuť.

moonlight1210
29. mar 2024

Ber to ako liecbu zo zavislosti. Musis ten abstak len vydrzat a zamestnat sa inymi vecami. Rozptylit sa. Nic ine sa neda robit.
Spociatku to pojde tazko. Permanentne sa myslienkami budes k tomu vracat. Potom sa to podda.

domkakvet
29. mar 2024

Tak mozno dnes naozaj mal nieco ine, su sviatky, nie kazdemu sa da, este to nezahadzuj.

babkaland
29. mar 2024

Hehe dojde ta vysibat s korbacom hehe