Ahojte, nechtiac som sa zaľúbila do priatelovho kamaráta. S priatelom som mala dlhodobo problémy. On bol ku mne nežný a milý. Párkrát keď sme boli sami tak sme sa bozkávali a aj vyspali. Chodi k nám pár mesiacov. Najprv som si myslela, že to bude len o sexe. Nakoniec som sa doňho buchla. Najhoršie na tom je, že ja asi ani nechcem aby to skončilo. Nevtieravým sa , o jeho živote viem strašne malo. Ja som nikdy nebola iniciatorka. A kým ma začnete odcudzovať, s priatelom sme hlavne kvôli synovi.
A to spávaš aj s otcom dieťaťa aj s jeho kamarátom? To si si mohla nájsť niekoho iného, slobodného, kamaráta na sex mimo priateľov okruh. A ty ho chces na sex alebo vzťah?
No hold kamarat taky rad... ozaj vyhra mat takeho "kamarata" co mi pretahuje frajerku🙄
Ale k problemu.. ty daj nohy k sebe a uprac si vztah. Ak nechces byt s priatelom tak sa s nim rozid.. ak s nim chces byt tak kamosa vymaz zo zivota a naprav co sa da.
Poradim ti: dajte si trojku a odlubis sa hned
@dianka555 s kamarátom som sa vyspala 3krat, s priatelom, sme mali v tom čase pauzu. Čiže asi sa aj on vyspal s nejakou. S ním si dosť rozumiem, mame rovnaké koníčky, bavia nás podobne veci. Teraz som bola týždeň za rodinou. Ešte pred dovolenkou sme spolu spali. Teraz som sa vrátila a je to take divne. Viem, že kamaráti a priateľ boli s jednou babou v meste a ta baba každému vypisuje
@kassandra25 super rada
@amiaja vymazať sa nedá, keďže chodi k nám skoro denne.
@dianka555 ja to nechcem ukončiť a priatelom, len nechcem stále myslieť na kamaráta. Viem, že to nie je správne. Ale keď som s ním začala niečo riešiť, bolo prijemne sa cítiť zaujímavá pre niekoho
@autorka, tak chces byť s terajším priateľom a dávate to do poriadku? Samozrejme on nevie o vašom sexe. Pred týždňom si s ním spala, len tri krát. Ako dlho to spolu ťaháte? Ak to chces ukončiť tak prestaň s ním spávať, ak sa dá. Ako chlap ti môžem povedať neviem či by som chcel ženu čo spí s mojím kamarátom, ale tak zase ťa môžu porovnať aká si v sexe, čo si s nimi robila, plus ďalšie známosti to hádam nechceš či? A priateľ chce byť s tebou či tiež kade-tade spávať so ženami? Váš život.
@dianka555 neviem či chce byt so mnou, mame to take všelijaké už skoro rok. Jeho chytila akokeby druha puberta, stále na diskotéky, skoro každý týždeň, s kamarátmi von. Niekedy idem aj ja
@dianka555 ja viem, že s kamarátom to nemá budúcnosť, preto sa chcem nejak odmilovat. Neviem o jeho živote skoro nič. A aj mi povedal, aby som od môjho neodchádzala. S priatelom to možno nie je ono, ale aspoň sa stará o nás, hlavne o syna. Majú úžasný vzťah
A mame viac ako 30
Aspoň že sa stará, bývať máš kde, finančné vás zabezpečí, jeho kamarát ťa chcel len na sex, viac nie. Tiež nie je svätý ani dobrý, v podstate ťa využíva na pobavenie. Prestaň s ním spávať a lepšie by bolo keby ku vám nechodil. A ak to nejde určite sa ním už nenechaj využívať. Ako žiješ s priateľom to je už na vás dvoch ako si to poriešite. Kamarát nechce teba ani dieťa , to hádam chápeš.
Máte viac ako 30 ale rozum na 5
nechtiac keby mi padol niekto do oka, to pochopim, ale toto je cez, to uz si do toho padla, akoze neviem si to predstavit ako sa dostat z takejto slamastiky :/
neodsudzovať, má to ťažké aj bez toho, skús nemať čas na ten sex s kamarátom, bude hľadať inde, postupne odvykneš
To že si sa nechtiac zaľúbila je ok to chápem....ale nechtiac sa bozkávať a nechtiac sa vyspať....to sa bude asi ťažko vysvetľovať 😂