Ahojte, potrebovala by som radu, ako sa nevrátiť k ex s drogovou minulosťou a čoraz častejšími sklonmi k alkoholu, nadáva mi Tvorili sme pár 6 rokov ale posledny rok sa iba trápim. Vidím v ňom jeho otca, veľa pije ako on a vtedy mi len nadáva za nič.
Neviem sa vymaniť z toho kolotoča. Je to toxické, ja viem. Uvedomujem si aké je to zlé ale neviem od neho odísť a ukončiť to.
Má cez 35 rokov, žije u rodičov, nemá sa k spoločnej budúcnosti.
Psycholog pre teba. Treba si poriešiť, čo ta akože na ňom láka, že nad tým vôbec rozmýšľaš
Keď ty sama nevieš alebo nevidíš cestu von, tak smer psychológ
Boženku, drogova minulosť a alkohol. To fakt? Horšia kombinácia snáď neexistuje. Je to cesta do pekla. Bud rada, že nie ste spolu. Prerušiť kontakt, zablokovať. Po čase to bude fajn.
Vsade ho zablokuj ihned, a nepovol...
urob s nim decko, vsak ho zmenis.
A tvoj otec bol aky? Pripadne byvali partneri?
Co poznam v okoli zeny, ktore sa nevedeli odputat od niciveho vztahu, tak bud mali takeho aj otca, alebo boli zavisle na tom, ze dotycny je zavisly na nich, alebo sa bali byt same a stale dokola sa upinali k myslienke, ze dany chlap sa "tentokrat uz naozaj zmenil".
Aby si sa vedela odputat, tak treba najst, co ta pri nom vlastne drzi a to potom riesit. Lebo ak sa to neporiesi, tak mozno.odides od tohto, ale onedlho budes mat podobneho.