Ako sa naučiť ignorovať klebety?

18. sep 2023

Ahojte nejako to na mňa doľahlo. Nedávno som prišla pracovať do podniku kde je oveľa menší pomer žien ako mužov aj to sú prevažne staré. Mužov je tam neúrekom všetkých vekových kategórií. Odjakživa som si lepšie rozumela s mužským pohlavím a nemala som ženské kamarátky. Poznám viacerých už dlhšie než z podniku s niektorými pohovorím len tak s inými sa poznáme lepšie. Je tam aj môj bývalý o ňom vedia že sme BOLI spolu. Vedia že som slobodná mladá.. Záujem mužov je z každej strany v rámci slušnosti. Neobtazuju s nechutnými návrhmi nič. Počula som o sebe veľa reči vraj spím s tým a tamtym. Vraj chodím s troma súčasne. Som slobodná už dlho nemám sexuálny život a preto sa ma dotýka ako o mne hovoria. Som čistá sama pred sebou a nezvládam dobre keď som obvinená neprávom. Nie som žiadna štetka neobliekam sa vulgárne správam sa slušne nemám 2zmyselne reči.. Na základe toho ze nas videli rozprávať sa rozniesli reči a veľa ľudí im verí. Ex to počul a zamrzelo ho to pretože vie aká som a ze toto co šíria nie je pravda. Zatiahli do toho aj jeho a urobili z neho parohaca. Ze akoby sme boli spolu stále aj keď nie sme. Ako sa obrnit? Byt ženou je ťažké

0silvia0
18. sep 2023

Ja na tvojom mieste by som si užívala tento závideniahodný imaginárny sexuálny život. Ty vieš kde je pravda, a keď niekomu v gebuli skrsne nejaká chobotina, ty to riešiť nemusíš.

viestta
18. sep 2023

Postavit sa ku klebetam tak, ze musim byt pre nieco zvlastne, ked sa im oplati prave mnu zaoberat. Takze mi vlastne zavidia. Nech ich da zavist hoc aj zadusi, mne je to jedno.

hope87
18. sep 2023

Zalezi na tom, pokial az tie klebety siahaju...moze to totiz velmi rychlo prerast do ohovarania a poškodzovania tvojho dobreho mena, ktore moze siahat aj mimo firmy. Ty musis vediet, ake vazne to je. Ja by som so sebou teda nenechala takymto stylom zametať a svoju hrdost a cest by som si branila. Jednoznacne by som si zistila, kto take reci siri a pohovorila si s nim/ nou alebo by som celemu tomu slepicincu naraz a dorazne povedala svoje, ze si to vyprosim a pokial s tym neprestanu, budes to riesit s vedenim. Je velmi tenka hranica medzi tym, co by sme mali este ignorovat a kedy uz treba zakrocit.