Ako sa môže po rokoch vytratiť láska?

31. aug 2024

Ahojte, pred pár dňami sa so mnou rozišiel môj priatel s ktorým sme spolu boli 3r. Už dlhšie z jeho strany bolo cítiť chlad, ja som do tohto vzťahu dala maximum a bola som si istá že sme parťaci a spolu všetko zvládneme. Ako sa môže vytratiť po rokoch laska? Nechcem žiadne rady iba by som rada počula ako ste to zvládli vy, či ste mali pocit že sa s vami rozišla laska vášho života.
Ešte dodám že v tom nieje žiadna žena ani iná osoba.

kp7333
31. aug 2024

Po 2 rokoch zvycajne vyprcha zamilovanost a vztah bud prerastie do lasky (tj. milujem druheho aj s jeho chybami a nedostatkami) alebo city ochladnu a nasleduje rozchod. Kazdy rozchod chvilu boli, najlepsim liekom je zamilovat sa opat (do niekoho ineho) .

wintery
31. aug 2024

Napíš mi správu🙂

maranta_leuconeura
31. aug 2024

Poucenie do buducna, nedavaj do vztahu maximum, venuj cas aj sebe, bud spokojna sama so sebou, aby mal partner ku komu vzhliadat a od koho sa inspirovat. Nie len skakat okolo neho, robit program a vsetko mu dat na podnose. Rob tak, aby si bola pripadne stastna aj sama. 2-3 roky rozchod je taky vacsinovy cas, laska vyprcha, zjavne ste nezvladli vybudovat na zaciatku pevny vztah. Neviem co ti dalo pocit ze ste partaci a vsetko zvladnete?

kikusenka1
31. aug 2024

Ja ti to napíšem z môjho pohľadu pretože láska sa vždy vytratila z mojej strany. Jednoducho človek bud stratí záujem o toho človeka, prestane mu vyhovovat v sexe, po rokoch zisti, ze k sebe nepatria, zisti, ze spoločná budúcnosť nevyzerá nádejne... Jednoducho to príde a žiaľ už to neodíde...

zmrzlinka2021
31. aug 2024

Láska sa nevytraca, lebo láska je rozhodnutie.tvoj priateľ ťa neľúbil, a vždy je lepšie to ukončiť ako sama niečo hrať

stanulienkat
31. aug 2024

@zmrzlinka2021 preco by ju nelubil? Jednoducho opadli ruzove okuliare a realita mu nevyhovovala. Celozivotna laska je drina, rozhodnutie a chut ju neustale budovat. Myslim si, ze je lepsie sa rozist skoro a bez deti, ako do vztahu investovat 10 rokov a potom rozvod s 2-3 detmi. Ved kazde partnerstvo je najprv o spoznavani sa. A ked zamilovanost opadne, castokrat clovek zisti, ze zije s blbcom.😁 Aj o tom je spoznavanie. Je hlupost, aby kazde randenie skoncilo manzelstvom.

zmrzlinka2021
31. aug 2024

@stanulienkat ale veď píšeš to isté,čo aj ja

stanulienkat
31. aug 2024

@zmrzlinka2021 ty pises, ze ju nelubil. Ja si to nemyslim, len to vyprchalo.

milos81
31. aug 2024

Zažil som to viackrát, láska sa nevytratí, ak tam je, dnes je moderné vravieť "milujem ťa" aj keď to tak nie je, alebo že"po dvoch rokoch tam už nie je nič než zvyk" , ženy to tak zvyknú často hovoriť, môj prvý vzťah bol 15 ročný a láska sa "vytratila" z nej, ja som bol zaľúbený stále, je ťažké odhaliť faloš vo vzťahu, hlavne od manipulátora
Dostať sa z toho potom je ťažké, bolí to toho, kto miloval, zatiaľ čo ten druhý si užíva, ale časom to ide, nájdi si koníčky, nejakú aktivitu, šport, no nebude to hneď...

sevrin
31. aug 2024

Možno si bol istý v tom vzťahu až príliš, stratil motiváciu niečo robiť preň navyše, možno našiel lepšiu, možno ten váš vzťah pre neho nebolo ono, možno na začiatku bol len nadržaný a už ho to prešlo, variantov je veľa. Láska nevyprchá len tak, tam musí byť vždy najmenej jeden dosť veľký dôvod, keď jedného dňa zdvihne kotvy a odpláva.

hara_vara
5. sep 2024

bohužiaľ v živote sa to stáva
nič nesil nie je to dobré

fairestofthemall
13. sep 2024

Predsa len jednu radu dám - nabudúce nerobiť maximum. Keď tak, jedine pre seba, ako to robia páni. Vždy, keď som pre niekoho urobila maximum, tak sa to len obrátilo proti mne.

milos81
13. sep 2024

@fairestofthemall áno, tiež som to mal podobné, ale s odstupom času musím povedať, teda aj napriek všetkému, že to malo význam v tom, že keď vidíš, že len dávaš, no nič nedostávaš, asi treba zaradiť spiatočku.
Nie všetci "páni" sú rovnakí. Teraz to máš lepšie ?