Ako sa k vam správajú partneri keď ste choré ? Takúto chorobu som dávno nemala iba ležím v posteli …nevideli sme sa týždeň a táto choroba sa postarala že sa neuvidíme už dva. Čo vaše polovičky? Píšu volajú navštívia vás ? Ten môj mi akurát zadrel že mám otrasný hlas ….
Nehovoriac asi o manželovi, že? Nemáte rodinu, ze?
To asi nie je tvoja polovicka (manzel) ale len priatel, vsak? Mali by ti blikat kontrolky, lebo ked bude naozaj polovicka asi to lepsie nebude...
@danielahamar
@viestta nie je to niekoľko ročný partner …
Nebyvate spolu. Asi ta berie len ako kamosku z vyhodami, len ti to pozabudol oznamit...
Kým sme spolu nebývali, bola som u rodičov, takže som nepotrebovala žiadnu pomoc od neho, zbytočne by sa ku mne trepal, len aby mi niečo doniesol a návštevy som vyslovene nechcela, čiže som ho vždy poprosila, aby si nerobil žiadne starosti, keď som takto moc KO, mám rada svoj kľud + nepotrebujem niekoho zbytočne nakaziť... v kontakte sme boli vždy, ale viac sme si písali ako volali... keď bol chorý on, sám na intráku, zvykla som mu doniesť nákup, polievku, lebo jemu nemal kto iný pomôcť... neviem ako si na tom ty, čo sa týka tohto a či ho chceš len tak vidieť alebo by sa ti zišla nejaká pomoc, každopádne, by si mu mala povedať čo od neho očakávaš.... ak vám to inak klape, je pozorný v iných situáciach a len teraz mu to nejak netrklo, tak by som nemaľovala hneď čerta na stenu, ale to už vieš ty...
už si sa na neho sťažovala....
Niekoľko ročný kamarát s výhodami a čakáš, že ťa bude obskakovať?
Sprava sa rovnako ako ked som zdrava a vlastne este lepsie. Vtedy nemusim nic,len lezim a on ma obskakuje. My ale spolu byvame. Ale myslim,se aj keby sme spolu nebuvali,tak by sa ozyval a doniesol by mi aspon ovocie,caj.
Tak, ale je to pravda nie?Neanalyzuj každé slovo.
@rozculena presne uz tu bola tema o tom ako priatel ju nechce ist navstivit ked je chora lebo ma onko choru matku. Je rozdiel ked sa o teba neobzrie ked ste v jednom byte, ale ak on byva u matky, este k tomu s onko ochorenim tak by som fakt nebazirovala na tom aby ma chodil navstevovat, a teda ak este aj byvam s rodicmi
Čiže dôvodom na to, prečo sa nevidíte je tvoja choroba. Ty to ako prekážku nevidíš, ale on áno. Chceš od neho možno práve naopak cítiť viac, že ho zaujíma tvoj stav, že sa k tebe bude správať starostlivejšie, no tvoje očakávania sa nenaplnili. Asi musis byt tera dosť smutná a mat pochybnosti o vašom vzťahu.
Joj aké ste ženy.. Vy v každej diskusii radíte len rozchod a pritom z tohto príspevku mi vôbec nieje jasné, čo zlé ten chudák povedal.. Máš otrasný hlas, noa? Si chorá. Aj ja mám otrasný hlas keď som chorá a keby mi to povedal môj partner tak sa na tom zasmejem. Chcel byť vtipný a nakoniec je na koníkovi za debila
Sprava sa ako bezne a ponukne mi pomoc s nakupom.
Momentálne som chorá.. už skoro týždeň.. ležím, pobehujem v pyžame. Keďže už neteplotujem, sem tam do niečoho šprtnem, učím sa s našim prvákom. On zabezpečuje všetko ostatné od odprevadenia dieťaťa do školy, cez nákup, svoju prácu, čaj pre mňa. Dnes navaril na obed pečenú kačku s červenou kapustou. Pred chvíľou bol s drobcom zbierať šípky. A to má tiež soplík. Keby sa správal ako ten tvoj, tiež by mi bolo smutno..
To už tu máš druhu tému o tom? Je ti asi dosť dobre. Mala si v prvej teme kopu názorov, na co je dobrá druha?
Dnes máte predsa kopu možnosti ako spolu komunikovať, keď si chorá, nemusí sa prísť rovno nakaziť k tebe. Môže doniesť jedlo, ale dnu by som na jeho mieste teda nesla. A moc ti nepomôžu skúsenosti žien, ktoré so svojimi mužmi žijú a majú deti, to je úplne iná situácia.
Byvas sama ci s rodicmi? To by som este pochopila, ze ok je o teba postarabe ked si chora nemusi sa nakazit,
Ale ked byvas sama, tak je to odveci.
Moj muz ked som chora nakupuje, vari, uprace.
Ja ked som bola chora v robote doniesol mi ovocie, uvaril mi kuraci vyvar, lieky a 2 termosky caju a zaviezol ma z prace domov a ostal somnou a staral sa o mna. Doteraz sa o mna tak stara. Doma mi nosil jedlo, meral mi teplotu, pustal mi oblubene filmy a varil karamelove mlieko.
a povedala si mu, čo od neho chceš/potrebuješ? Lebo to je chlap. Fungujú len jasné povely a inštrukcie, žiadne náznaky alebo ofukovanie sa bez udania dôvodu
Navaril, nakupil, upratal a nechal ma spat
Kým bol môj priateľ a nebývali sme spolu tak mi nakúpil lieky, ovocie džúsy. Volal a zaujímal sa. Keď sme už spolu bývali tak mi varil čaj a staral sa o mňa .. 100x sa pýta ako mi je, už mi to lezie niekedy aj na nervy 🤣
Stará sa o mňa.. Varí, upratuje, dáva mi lieky, varí čaj, ide do obchodu, prikrýva ma, stará sa o syna....
Keď som podstúpila operáciu a následne chemoterapiu, vždy si zobral OČR keď ma pustili domov, nosil ma do kúpeľne, umýval keď som nevládala, keď som vracala, všetko upratal. Ale nemyslím si, že je to niečo výnimočné. Práve naopak. Je to bežná záležitosť, že sa ľudia o seba starajú. Ste spolu roky a nežijete spolu. Prečo? A prečo ste spolu roky, ak sa o teba nestaráte? Za akým účelom ste spolu, ak sa k sebe nechováte s láskou a úctou? To ste potom nie pár, ale len kamaráti s výhodami.
Má strach, že chytí SOPLÍK.
To, že by sme sa nevideli by ma trápilo najmenej. Mna by mrzelo, že by mi aspon k dverám nedoniesol tonu ovocia, slepačiu polievku, niečo navarené. Pre mna je to také zvláštne, ked tam nie je nejaká ochota toho druhého partnera sa postarať.
Nemám kamaráta s výhodami, ale v tomto prípade by mi blikali kontrolky. Nevhodný Partner so budúcnosti.
Pretože môj partner sa postaral nielen o mňa, ale aj moje dieťa a našu domacnost
Dakujem za všetky podnetne správy. Tu je skôr že ON čaká ,že JA mu zavolám ....vlastne mi to aj tak interpretoval " povodne som ti nechcel zavolať, čakal som že ty sa ozveš ale ako vidíš..nevydržal som"
No ja neviem, ked bol moj manzel IBA mojim priatelom a bol chory on ci ja a byvala som u rodicov tak som nepotrebovala mat jeho pri sebe, nebol pri mne nikto iba nas pes, lebo vsetci boli v praci okrem psa. Ani on mna nepotreboval, ved bol chory a chcel oddychovat. Nechcela som ho otravovat rovnako ani on mna. Kedze je uz davno mojim manzelom a mame deti tak ma musi znasat, ked som chora tie moje vylevy si chudak musi vypocut. Ale inak moj manzel je velmi starostlivy, vzdy sa o mna prikladne stara a nie len o mna ale aj o nase deti ked som chora. Len neviem preco, ale ja ked som chora a mam napr.horucku tak len plačem a plačem a nervacim a stale mam potrebu sa tulit k muzovi ( inak neznasam taketo tulenie sa a mojkanie sa ale pocas choroby mojej je to nejake ine)co teda on vzdy odmieta lebo sa nechce nakazit odomna. 😁Musis chapat svojho priatela ze sa nechce nakazit mozno od teba a preto radsej za tebou nepride.
Koľko máte rokov, že sa takto dotahujete.. kto komu zavolá 😂 asi ten vzťah nie je ani vážny podľa všetkého .. tak sa tým netráp :D
Už by nebol môj chlap.