Ako sa dostat z rozchodu?

ibaja29
4. jan 2025

Bolo to z mojej strany rozhodnutie, napriek vsetkemu peknemu som sa zas sklamala, uz mam fakt pocit ze vsetci alebo aspon vacsina chlapov su rovnaki..stale potrebuju novy stimul a dvihat si ego skrz ine zenske? Narusena dovera sa da tazko napravit..rozhodla som sa ukoncit to ale velmi ma to boli. Bola som aj s kamoskou aj robim co ma bavi no potom znova pride smutok a bolest, taka prazdnota. Lebo som si naivne myslela, ze je to v poriadku a nebolo. Velke sklamanie 😢

adka176
4. jan 2025

Urobila si pre seba správnu vec, veľmi, veľmi ťa obdivujem, sú to ťažké rozhodnutia, ale uvidíš, že čochvíľa ti toto rozhodnutie prinesie vnútorný pokoj a slobodu. Prajem ti nech je to čím skôr, maj rada seba samú a uchráň seba od akejkoľvek bolesti zo sklamania.

ibaja29
autor
4. jan 2025

@adka176 dakujem ❤️ snad to cim skor preboli

sevrin
4. jan 2025

@ibaja29 skutočne mal potrebu si dvíhať ego skrz iné ženské? Čo keď v tom vašom vzťahu proste len vyhorel?

ibaja29
autor
4. jan 2025

@sevrin po polroku vyhorel z.coho? Ja som to zistila, ze to robil uz predtym nez sme sa poznali. Bol dlho sam. A neprestal s tym..

sevrin
4. jan 2025

@ibaja29 no keď si to vedela predtým, načo si do toho vzťahu išla.

ibaja29
autor
4. jan 2025

@sevrin zistila som az teraz, to bol aj dovod rozchodu..

ibaja29
autor
4. jan 2025

@sevrin dokazal sa cely cas pretvarovat a byt uzasnym partnerom. A ja som mu na to skocila. A teraz sa len trapim

sevrin
4. jan 2025

@ibaja29 ono to časom prejde, lepšie teraz ako neskôr, keby ste mali spoločnú hypotéku a štyri deti. Buď rada že to takto dopadlo, teraz to tak nevnímaš, ale časom sa budeš na to pozerať inak.

ibaja29
autor
4. jan 2025

@sevrin velmi ma to trapi no dufam ze mas pravdu a casom to prejde

sevrin
4. jan 2025

@ibaja29 hej, tiež som si tým prešiel.

grof_monte_christo
4. jan 2025

Tvoju tému si pamätám. Sme ti viaceré radili poslat ho do prdele...

ibaja29
autor
4. jan 2025

@grof_monte_christo ked si clovek neda poradit, musi sa poucit na vlastnych chybach..

grof_monte_christo
4. jan 2025

@ibaja29 No jo 😢

ibaja29
autor
4. jan 2025

@grof_monte_christo najlepsie poucenie. Az kym to clovek nepochopi..

grof_monte_christo
5. jan 2025

@ibaja29 Ako žena už nikdy neprístup na priateľstvo s výhodami. Je mizivé percento mužov, u ktorých to prejde do lásky a vztahu.

ibaja29
autor
5. jan 2025

@grof_monte_christo to veru uz nikdy. A on robil vsetko pre to, aby sme mi spolu vztah..nerozumiem chlapom. Poslednu dobu narazam na samych luzrov. Mala by som sa sama nad sebou zamysliet