Bolo to z mojej strany rozhodnutie, napriek vsetkemu peknemu som sa zas sklamala, uz mam fakt pocit ze vsetci alebo aspon vacsina chlapov su rovnaki..stale potrebuju novy stimul a dvihat si ego skrz ine zenske? Narusena dovera sa da tazko napravit..rozhodla som sa ukoncit to ale velmi ma to boli. Bola som aj s kamoskou aj robim co ma bavi no potom znova pride smutok a bolest, taka prazdnota. Lebo som si naivne myslela, ze je to v poriadku a nebolo. Velke sklamanie 😢
Tvoju tému si pamätám. Sme ti viaceré radili poslat ho do prdele...
@grof_monte_christo ked si clovek neda poradit, musi sa poucit na vlastnych chybach..
@ibaja29 No jo 😢
@grof_monte_christo najlepsie poucenie. Az kym to clovek nepochopi..
@ibaja29 Ako žena už nikdy neprístup na priateľstvo s výhodami. Je mizivé percento mužov, u ktorých to prejde do lásky a vztahu.
@grof_monte_christo to veru uz nikdy. A on robil vsetko pre to, aby sme mi spolu vztah..nerozumiem chlapom. Poslednu dobu narazam na samych luzrov. Mala by som sa sama nad sebou zamysliet
Urobila si pre seba správnu vec, veľmi, veľmi ťa obdivujem, sú to ťažké rozhodnutia, ale uvidíš, že čochvíľa ti toto rozhodnutie prinesie vnútorný pokoj a slobodu. Prajem ti nech je to čím skôr, maj rada seba samú a uchráň seba od akejkoľvek bolesti zo sklamania.