Ako sa čo najľahšie zbavím manipulátora?

3. apr 2024

Ahojte. Ako čo najrýchlejšie,bez spätnej väzby (skoro rok) poslať manipulatívneho chlapa do tramtarie? Preč odomna a nech mi dá pokoj. Nedá sa s ním,už mi to začala , všímať si,aj rodina,že sa mením,že už sa nesmejem,ale všetko vidím negatívne. Ďakujem ,za všetky názory, príspevky. Poraďte prosím 😔.

patus_2
3. apr 2024

Ak spolu bývate, tak sa odsťahuj, preruš kontakty, zablokuj kde sa dá, snaž sa "tajiť" kde momentálne bývaš ak to ide. Nekontaktovať sa a snažiť sa vyhnúť aj náhodným stretnutiam.

dadka1997
3. apr 2024

Odsťahovať sa od neho ? Nestretávať sa s nim? Ak sa bojiš popros niekoho, kto pojde s tebou

rdi
3. apr 2024

Pokial nemate ziadne zavazky ako su napriklad deti, ci spolocne byvanie, tak by som ho vystahovala alebo by som odisla ja. Vsetko sa da vyriesit a istotne mas blizke osoby, ktore by ti boli ochotne pomoct v kazdej situacii.

svetlonos
3. apr 2024

Odisla som najskor do ineho statu a neskor sa vratila ale do ineho regionu. Rok pisal este maily! Raz nadherne, potom nevrazive a tak to striedal. Po chvilke sombuz automaticky mail mazala bez otvorenia. Nevedel kde som. A prekvapenie - vratil sa k byvalej 😏. Nemali sme ziadne záväzky.

autor
3. apr 2024

Ďakujem naozaj . Nemáme spolu deti,len ja prechodný pobyt. Dá sa to zrušiť... že? Takto,už prišiel po mňa otec,aj keď som naozaj nič nevravela,ale povedala som bratovi,ako sa ku mne správa. Posledná kvapka bola,že mi dal facku, dôvod? Len preto,že som mu odpapulovala. Nechcem už s ním mať nič,len chcem vedieť,či je to ten typ,že budú mať problém kôli mňe všetci okolo? Bude to nadlho,či zmeniť všetko,aj číslo ? Je mi do revu,že majú pre mňa otec s bratom takéto zbytočné ,,veci". Ani som sa nezbalila,len som ušla domov s pár eurami. Ma udrel prvý krát a som ostala ako pripečená ...

kvietok2012
3. apr 2024

S otcom a bratom si choď po veci najlepšie vtedy ked tam bude aj on. Povedz mu jasne pred svedkami ,ze končite a nech ta nekontaktuje a nech ti dá pokoj...keby s tym mal problem, nech zakročí otec, popripade brat.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timing
3. apr 2024

Ci je nanipulator to nevieme povedat z toho co si popisala. Ale je to tyran ked Ta uz facka.
Chapem,ze si v soku, ale sa trosku ukludni. Preco by mal mat otec a brat nejake starosti,ze Ti pomahaju. Mozno sa citis trapne pred rodinou ,ale tak hadam radsej toto ako roky zit s takym debilom nie? Predychaj to, chod si po veci, zbal sa, vsade ho zablokuj, prechodny pobyt zrus, zmen si aj adresy ak ti tam chodila posta, aby di sa tam nevratila.

katkazuz
3. apr 2024

Držím ti palce, aby si to dotiahla do víťazného konca a nedala sa obalamutiť rečami, že už to nikdy nespraví 👍👍👍

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hikem
4. apr 2024

normalne...vybuchnut tak ze sa zem zatrasie...poslat ho do tej najvzdialenejsej p.....zobrat si svoje veci a tak j...t dverami ze vyletia z pantov...... na takychto plati iba toto...na mile slovo zabudni.... ver ze to je tak

purple_wolf
4. apr 2024

odstahuj sa a nereaguj .. to ho bude vytacat do nepricetna a ak ta bude prenasledovat mozes zavolat policajtov ... vacsinou sa narcisti toho zlaknu aspon na cas

mqkm
5. apr 2024

Odísť hneď, zablokovať. …. a keď ti stále nedá pokoj zavolaj políciu alebo sa poraď s právničkou že ťa disturbuje a zapríčiňuje ti psychické problémy a nemôžeš pracovať kvôli tomu a dáš ho na súd, na odškodné. Plus si aj nájdi nového chlapa, väčšieho krajšieho lepšieho. Hneď sa schová ako malý potkaník.

marcela8866
5. apr 2024

Konaj rýchlo... ak môžeš, zmeň číslo... odkladaj správy a keď bude zle, choď na políciu... želám pevné nervy....

autor
12. apr 2024

Som sama a je mi smutno a mala by som chlapov vyraďovať. Blbych chlapov