Ako sa citovo odpútať od manžela, ktorý ma nemá rád?

1. okt 2023

Ako to baby spraviť? Celý náš rodinny život som žila pre rodinu,stále spolu, stále ..proste a teraz má nemá už rád a ja neviem ako dalej ..včera mi povedal že on vlastne ani nevie prečo je so mnou..že som mu k ničomu..ja som mala seba strašné zabudla , žila som len pre neho a pre deti ..teraz mám síce deti ,to áno ..ale viac nič..on sa poriadne ani nebaví so.mnou, sex nechce so.mnou , nepriťahujem ho ..

autor
1. okt 2023

Ešte dodám ,že on chce,aj chcel všetko tip top, aby som vyzerala tip top, aby domácnosť bola tip top, navarené , ozehlene , ja samozrejme ako z katalógu, deti ako zo škatuľky..

autor
1. okt 2023

Domácnosť je tak pol na pol, deti ako zo škatuľky sú a ja samozrejme ako z katalógu zďaleka nie..

syslik81
1. okt 2023

tak sa zameraj na seba ... investuj do seba.. zacni robit co ta bavi.. staraj sa o deti a nie manzela... nepises ci mas pracu ak nie najdi si neaku , najdi si konicek kt zamestna mysel.. zajdi do posilky,zmen uces urob nieco co ta spravi stastnou ..alebo si zaplat dovolenku len pre teba a oddychni si nacerpaj energiu a silu na novy zaciatok ..

zuzubb007
1. okt 2023

No ak mas dake kila navyse, to moze byt ten hlavny dovod preco hlada daco ine

nwnw
1. okt 2023

No hrdina. Tak sa na domacnost vyser, iba detom a sebe navarit. Zvysok casu investuj do seba aby si bola TIP TOP a najdi si noveho chlapa..
Tento tvoj nepotrebuje zenu, ale sluzku.

janaspa
1. okt 2023

Aké staré deti máte? Keď nemá záujem on budú mať iní. Daj mu dôvod aby žiarlil nemusí to byť hneď bokovka, ale nech registruje že sa chlapi za tebou na ulici otočia, poflirtuju, on sa preberie pán dokonalý, na domácnosť sa vykašli a začni žiť pre seba. Hlavne nech to šťastie a úsmev idú z vnútra. Musíš to robiť kvôli sebe a nie kvôli nemu ani kvôli deťom. Niekam vypadni sama a nech sa stará sám o tu dokonalost, ty rob veci ktoré tá napĺňajú, tešia, nech nieje on stredobodom tvojho vesmíru, ale ty sama. Obetovala si sa dosť a on si to neváži. Veľa šťastia . Nerob veci ktoré bral ako samozrejmosť. On sa preberie z dokonalosti

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
1. okt 2023

@zuzubb007 keď je toto hlavný dôvod tak nech si napcha melón do riti a ide rodiť on, potom by som sa ho opýtala. Takého povrchneho chlapa by som nechcela ani zadarmo.

autor
1. okt 2023

@zuzubb007 áno mám kilá navyše , ale že som tlsta a škaredá mi tiež nemusí vykrikovať

autor
1. okt 2023

@janaspa 5 a 7 majú

autor
1. okt 2023

Ja som zabudla žiť hlavne svoj život , úplne ...zabudla som na seba , všetko len pre rodinu a takto sa mi to vrátilo ..

olimuc
1. okt 2023

Vyhod ho z domu ak je tvoj a zacni zit, nechapem, na co robis full service zo skatulky … lebo on chce. Nech si najde personal 🤷🏻‍♀️ty sa staraj o seba a o deti

autor
1. okt 2023

@olimuc nie je môj ,je nás

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. okt 2023

@lubenenko neviem akoze povedal mi to včera že nevie či chce byť so mnou..ja nad druhým nerozmýšľam,len som veľmi ale veľmi sklamaná

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
1. okt 2023

Boze vsak si treba priznat trosku aj chybu na svojej strane, ja neviem som tlsta tak si to sama poviem a zacnem pre to daco robit', mne by sa tiez nepacilo, keby ma chlap o 20 kilo viac, kazdy je iny a budeme sa lubit 30 kilo hore dole su len vymysli ludi ako sa uspokojit

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. okt 2023

@zuzubb007 a čo radis? Kľudne sa rozpis ..ja beriem aj takýto názor, možno má to motivuje

oriesocek
1. okt 2023

@zuzubb007 áno je chyba na jej strane, že mu robila poskoka a pani domácu. Takže by to mala zmeniť a venovať sa hlavne sebe... alebo akú chyby vidíš? Že má kilá navyše lebo nerieši seba ale vždy iba druhých?

kikaalex
1. okt 2023

Viem, že ťa zranil, že ťa to boli a že si zúfalá....viem aj to, že teraz budeš rozmýšlat prečo ?? Kde sa stala chyba.....tak po prvé sa priprav na to, že takéhoto chlapa ozaj nepotrebuješ po druhé ulož si všetko v hlave čo chceš čo nechceš. Priprav sa na najhoršie. Začni sa o seba starať začni cvičiť, variť si zdravšie jedla, čítať knihy, venovať sa deťom a hlavne sebe. Kadernicka možno manikúra stretávajú sa s kamošmi či kamoškami. Nachystané sa, že takéhoto chlapa nepotrebuješ.

vanilkovazmrzka
1. okt 2023

Na to, aby si bola tip top, potrebujes aj tip top pristup a starostlivost od tip top manzela.

vanilkovazmrzka
1. okt 2023

A chces s nim nadalej zit? Podla toho, co pises, medzi vami nie je ziadne puto..

pininka1
1. okt 2023

@lubenenko no mam predstav si

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
1. okt 2023

On chcel všetko tip top a sám je chrapun.
Musíš si nájsť čas na seba nebyť ako inventár, ktorý je každému k dispozícii.A hlavne nestratiť samu seba hodiť mu deti na krk cez víkend a zavolať kamarátku von, ísť cvičiť...veď nech sa posunie on, keď ťa nemá rád, alebo ho len baví ťa ponižovať a nakladať...

alickapusinka
1. okt 2023

To tak hovoria chlapi čo majú milenky.

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz