Ako sa citovo odpútať od človeka, aby som ho vedela opustiť?

slavka119
2. sep 2020

Ako sa citovo odpútať od človeka aby som ho vedela opustiť?

evamea
2. sep 2020

Spomenúť si na dôvod, prečo ho opustiť chceš.

veronikaszabova
2. sep 2020

@slavka119 odstahovat sa, zrusit ho na socialnych sietach, zablokovat cislo v mobile.
A nonstop si opakovat dovody, preco s nim nechces byt

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavka119
autor
2. sep 2020

@nikolka1986 nie sme vo vzťahu normálne ale ničia ma niektoré veci ktoré robí ale asi ja mam "prehnane nároky"

sunny8
2. sep 2020

@slavka119 skús napísať konkrétne a tak budeme vedieť konkrétne poradiť 🙂

bosorka2302
2. sep 2020

no mne to trvalo 7 rokov pokial som to dokazala

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
3. sep 2020

Nie ste vo vzťahu, a teba ničia veci, ktoré on robí? Prečo ta to trápi, keď vlastne spolu nič nemáte? Ako ho chceš opustiť, keď ani spolu nie ste? Bud to nechápem, alebo neviem o co ti ide🤔🤔. On vôbec vie, že o jeho máš záujem? A ako sa odpútať? Nestretávať sa s ním, nehľadat kontakt, nesledovat na sociálnej sieti, správať sa, akoby neexistoval

nairia
4. sep 2020

@jaskolka a nemalo to byt: "nie, sme vo vztahu normalne,..." ? to mas tak, ked ludia nepouzivaju ciarky a bodky, potom to cele dava iny vyznam... 🙄
@slavka119 - daj nejaky priklad, lebo toto sa tazko vyhodnocuje, mozno mas ozaj prehnane naroky... ked ale rozmyslas nad tym, ze sa chces odputat a opustit ho, tak to je jasny signal, ze nieco je vo vztahu zle... povedala si mu, ze ti niektore veci vadia? riesili ste to? ma zaujem to riesit?

hefo
4. sep 2020

Neviem, či to priamo pomôže, ale opäť niečo od môjho obľúbeného českého psychológa: http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/bo...

janikk54
4. sep 2020

Tak treba si naliat cisteho vina, nebude to zjedneho dna na druhy, ale prejde to, proste to bude chvilu trvat. No asi to nebol normalny vztah, podla toho co si napisala? Ako ste teda prosim ta fungovali

jaskolka
4. sep 2020

@nairia to je možné, to ako v tom vtipr, že ciarka zabila človeka...popravit nemožno, oslobodiť... A dali blbo čiarku.... 🤔🤔🤔

slavka119
autor
5. sep 2020

@jaskolka sme vo vzťahu rok a pol

jaskolka
5. sep 2020

@slavka119 potom presne to bolo o tom, že bodka zmenila význam vety.. Nevadí, už sa chápeme. Tak keď ti vadí, čo robí a vieš, že sa s tým nezmieris, tak jedine od neho odísť. Citovo sa ale odputas až po rozchode, ťažko vo vzťahu sa odputavat, keď ho vidíš stále...