Ako sa citovo odpútať od človeka aby som ho vedela opustiť?
@slavka119 odstahovat sa, zrusit ho na socialnych sietach, zablokovat cislo v mobile.
A nonstop si opakovat dovody, preco s nim nechces byt
@nikolka1986 nie sme vo vzťahu normálne ale ničia ma niektoré veci ktoré robí ale asi ja mam "prehnane nároky"
no mne to trvalo 7 rokov pokial som to dokazala
Nie ste vo vzťahu, a teba ničia veci, ktoré on robí? Prečo ta to trápi, keď vlastne spolu nič nemáte? Ako ho chceš opustiť, keď ani spolu nie ste? Bud to nechápem, alebo neviem o co ti ide🤔🤔. On vôbec vie, že o jeho máš záujem? A ako sa odpútať? Nestretávať sa s ním, nehľadat kontakt, nesledovat na sociálnej sieti, správať sa, akoby neexistoval
@jaskolka a nemalo to byt: "nie, sme vo vztahu normalne,..." ? to mas tak, ked ludia nepouzivaju ciarky a bodky, potom to cele dava iny vyznam... 🙄
@slavka119 - daj nejaky priklad, lebo toto sa tazko vyhodnocuje, mozno mas ozaj prehnane naroky... ked ale rozmyslas nad tym, ze sa chces odputat a opustit ho, tak to je jasny signal, ze nieco je vo vztahu zle... povedala si mu, ze ti niektore veci vadia? riesili ste to? ma zaujem to riesit?
Neviem, či to priamo pomôže, ale opäť niečo od môjho obľúbeného českého psychológa: http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/bo...
Tak treba si naliat cisteho vina, nebude to zjedneho dna na druhy, ale prejde to, proste to bude chvilu trvat. No asi to nebol normalny vztah, podla toho co si napisala? Ako ste teda prosim ta fungovali
Spomenúť si na dôvod, prečo ho opustiť chceš.