Myslim tym ze sa citite ako na navsteve alebo doma?.moji maju velky dom a byvaju tam este svagrinne aj s muzom detmi. Neviem ako sa tam mam chovat. A vobec pravdu? Ani tam nemam chut chodit. Vztahy su take ze ohovaranie toho kto tam nieje pri stole..
necítim sa zrovna ako doma, ale ani nie ako na návšteve.. niečo medzi. Je mi tam dobre, je to už predsa aj moja rodina 🙂
Ako na návšteve....keď som k svokre ešte chodila,tak som tam bola presne 20 minút. A odišla som. Teraz tam už nechodím. Ona sa nezaujíma o mňa. Nevideli sme sa 2 roky.
Cítim sa veľmi príjemne, uvoľnene a pohodlne ale stále na pozadí viem že som na návšteve 🙂 takže nie je to úplne ako doma ale nemusím hrať nejak extra formu
Ako na návšteve. Nevravím, že zle, no nie je to ako doma. Môj muž sa u mojich rodičov cíti ako doma. Je ti aj tým, že u nás býval.
Fenomálne,..15 rokov som neprekročila prah toho domu
Ja som u svokry doma 😁 ...lebo byvame spolu. Ja sa tu citim dobre.
Ako doma, ale mame dobre vztahy.
Ako na návšteve. Chodíme tam 2x do roka.
ja niečo medzi, nenechala som sa úplne že obskakovať, ale ani ja som neobskakovala. svokor mal raz blbú poznámku ale som mu pekne vysvetlila že ja nie som povinná, nech sa obráti na svoje 3 deti ktoré boli rovnako u nich na návšteve, keď ma poprosia ja rada pomôžem, ale nie automaticky zvlášť keď jej deti to nechávajú na svokru…
lepsie ako u vlastnych rodicov 🙂 kazdy pobyt u svokrovcov je za odmenu pre mna
Bývame so svokrovcami, oni hore, my dole, je to v pohode, rešpektujú naše súkromie a zbytočne nás neotravujú, vždy zaklopú a tak isto aj my takže zatiaľ dobre.
Cítim sa ako doma, pár rokov som u nich aj bývala 😊 ale ja mám najlepších svokrovcov 😊
Ako doma sa už cítim len doma. Ani u rodičov sa už necítim ako doma. Tam je to niečo medzi doma-navsteva. Ale ja chodím len k rodičom, ostatnej rodine nechodím aj keď vzťahy máme na slušnej úrovni. Vždy sa vyhovorim že som buď chorá alebo si chcem cez víkend oddýchnuť. Nerada chodím len tak na návštevy kde predsedim 2-3 hodiny
normálne, máme normálne vzťahy....
cítim sa tam ako v staničnej pivárni IV. cenovej skupiny. Nie však konzumáciou alkoholu, ale "intelektom" rečami dláždiča a pohoniča volov. Našťastie už len 1x- 2x ročne.... Tak, ale Perly ducha vedia pobaviť aj v telefóne a whats up-e 😄
Ja sa tam citim ako doma
Svokrovcov mam veľmi rada
Citim sa ako na navsteve a dost strnulo. Svokra ma nemusi, mame odlisne nazory na vsetko. Parkrat som povedala vlastny nazor alebo nieco zo sukromia a uz z toho bola kauza. Takze sa rozpravame vacsinou o pocasi a take nutene temy. Nehovorim nic zo sukromia, ani sa ich nic take nevypytujem. Moj muz tiez s nimi nic take nerozobera. Chodime tam parkrat za rok.
Zle...a vždy hľadám výhovorku ako tam neist....
Čo ti dá táto diskusia? Veď každý to má ináč.
Skús sa radšej konkrétne spýtať na to, čo by si chcela vyriešiť...
@elviku11 možno stačí pocit, že v Tom nie je sama
Doma je doma u mňa. U rodičov svojich ako doma a u svokrovcov - to mám tak niečo medzi návštevou a ako doma. Nerobím tam čo chcem ale som s nimi v pohode.
Odkedy svokra na mňa ,,vyskočila,,/ potom sa len akože no neviem podľa mňa/ ospravedlnila do telefónu bola som len raz myslím na sviatky i to som sa necítila ok, nechodím, manžel išiel..
Ako na návšteve. Chováme sa k sebe slušne, preberú sa bežne témy, svokrovcom vykám. Nemáme nejaký bližší vzťah, viac tam trávia čas moje deti, ja menej.
Bývame v jednom dome zo svokrovcami 🤦 ale nenávidím to nemáme dobré vzťahy
Navstevy u svokry dom nezazila. Bola som u nej len raz, krátko po svadbe sme ju presťahovali k nam a zili sme spolu 23 rokov. Síce ma nemilovala, bolo citit, ze na prvom mieste je jej jediny syn, ale s tym som sa zmierila. Bola užitočná, hlavne ked dcery boli starsie a v prípade choroby som nemusela cerpat OCR. Dceram vypekala kysnute kolace (co som ja po prichode z prace casovo nezvladala) a mohli sme vecer ist do kina, do divadla, na navstevu k priatelom. Ked bola starsia, opatrovala a doopatrovala som ju v chorobe. Vsetko ma svoje pre a proti, treba len toleranciu a empatiu, potom veci funguju.
Hrozne...same podpichovacky...vzdy ma boli hlava,vzdy
Prehodime zopar slov nic extra
ako doma, tak isto to ma aj moja mama so zatami, nevestami.. vsetci su ako doma.. ale my mame vsetci super vztahy.. mame sa radi, casto sa navstevujeme, objimame sa atd..