Ako sa cítiť lepšie?

29. júl 2024

Citim sa smutna. Mam pred kramami, ale i tak...nevysli mi vztahy, uz nechcem byt sama, polka leta prec, namiesto udrzania vahy, zacinam priberat jem sladkosti krizom krazom, som unavena z tepla, nervozna z prace...neviem sa dat do pohody. Potrebovala by som kamarata, priatela muza na volny cas, na sport, prechadzku, veceru...ako sa dat do pohody?

sintra
29. júl 2024

Nepotrebujes muza kamarata. Radsej sa skamarat sama so sebou. A zacni nieco robit. Akykolvek fyzicky pohyb, nieco tvorive, chod na nejaky kurz.

deti95060810
29. júl 2024

píšeš ako keby si mala neviem koľko rokov a už žiaden chlap nie je volný...
vyslovene zúfalo.
sladkosti nechaj bokom a radšej si choď alebo zabehať, alebo choď do fitka, na kúpalisko...

mirusa28
29. júl 2024

Možno ti chýba kamarátka s ktorou by si vybehla von na bycikel, zabehať si, prípadne nejak inak nájsť spoločnú aktivitu. Nerozmýšľala si nad takouto variantou? Chlapa by som riešila až neskôr, keď by som na tvojom mieste bola sama so sebou v pohode.

autor
29. júl 2024

@sintra uz sa kamartim pridlho len sama so sebou, uz by som nejaky zacinajuci vztah radsej

raztovsetkozmizne
29. júl 2024

Tak ono sa dá kamarátiť sama zo sebou aj veľmi toxicky :D, čiže sa asi sama zo sebou kamarátiš zle. :P

zuzanita1609
29. júl 2024

Kamarátiť sa sama so sebou 🤭😆. Chyba ti sex a máš pred mrchou. Zatiaľ iba vibrátor, medzi tým si daj inzerát na zoznamku 🤭🤣

anna777115
29. júl 2024

Nie, ty nepotrebuješ, aby ťa dával dokopy nejaký chlap. V prvom, rade sa nauč ziť v pokoji, harmonii sama so sebou, lebo v takomto stave, v akom sa nachadzaš, si pritiahneš do života rovnako zúfaleho jedinca, ako si ty sama.Veď, k spokojnemu a naplnenemu životu, nie je podmienka mať chlapa.

autor
30. júl 2024

Tak asi viem, co potrebujem a narovinu to tu pisem, aj tak to otocite naopak. Med som xy rokov sama, tak logicky to uz nechcem. K spokojnemu zivotu chlapa netreba? Ak si mniska alebo ak si inak orientovana netfeba...u vacsiny ludi k spokojnemu zivotu je fajn mat casom aj rodinu, menej stresovu pracu, pohodovy zivot

7miriam77
30. júl 2024

Začni troška športovať, neprejedaj sa sladkosťami, aby si sama zo seba nemala výčitky. Ono netreba hneď posilňovňu, no možno každý deň hodina prechádzky, aj vyvetras hlavu, prídeš na iné myšlienky. Nájsť partnera nie je také jednoduché....musíš ho niekde stretnúť a tak treba aj niekam ísť, teraz je leto, tak túry, kúpaliska, koncerty...Neboj, keď sa chce, tak sa dá. Hlavne hlavu hore a bude dobre🍀🍀🍀👍

rorino
30. júl 2024

Vôbec sa zo sebou nekamaratis,keď napíšeš podobný príspevok,ale celý ladený pozitívne,vtedy sa budeš so sebou kamarátiť a bude čas aj na vzťah.V takejto fáze si k sebe pritiahne s rovnakého nešťastníka ako si teraz ty.