Ahojte ako sa chová muž v manželstve.napriklad ked s vami manipuluje.
Su velmi nenapadní. Vzdy ta oblbnu vetami- Lubim ta najviac na svete, nik ta nebude milovat tak ako ja, umriem bez teba, atd. A potom to pokracuje podla situacie npr.ak ho vasi prekukli- vsetci su proti mam, zavidia ti,ze ta ak milujem, chcu znicit nasu lasku a mat ta len pre seba. Ich cielom je dostat ta zo svojej socialnej bubliny a ked sa im to podari tak pritvrdia. Ide to ako cez kopirak. Na YT je vela podcastov kde zeny manipulatorov hovoria ako sa um to podarilo tak, ze si to ani nevsimli....odporucam je to fakt silne.
Pozri si film Noci s nepriatelom. Budes mat presny obraz narcisa, manipulatora a psychopata v manzelstve
Neviem presne ako muž,mala som takú kolegyňu. Ta ma zdeptala tak, ze keď som nakoniec z práce odchádzala, mala som zdravotne problémy. Nešla som ani na PN lebo aj to by otocila proti mne...začalo sa to veľmi nenapadne, veľa sa pytala, pocuvala ma, o sebe toho veľa nepovedala. Nakoniec všetko otacala proti mne, citila som pocit viny a zodpovednosti za veľa veci ..proste vedela ako na mňa a vedela ma rozhodiť za 5 minút...
Vsetci mu chcu len zle, kamarati pre neho urobia vsetko, prekrucaju co povedali, resp ta oresvedcia ze to nepovedali, nelubis ho dostatocne, nrkonecne prejavy lásky, aby si sa mu zapáčila. Da ti pocítiť ze pre neho robis malo. Malokedy nieco dodrží. Stava vzdusne zamky. Prekruca pravdu, zahmlieva alebo kusok z pravdy dopasuje do svojho pribehu, aby to vyzeralo dôveryhodne.
Formuje ta tak aby si robila co povie a budes presvedcena ze je to z tvojej vole. Nakoniec stratis samu seba.
@zuzinka888 a chová sa tak že ženu aj nerešpektuje ?
@vcielka45 ano aj.
Tak,že ťa presvedčí aj keď vieš, že pravdu nemá