Ako rozdýchať rozchod?

daisy12
7. jan 2024

Ako rozdychat rozchod po 3rokoch vztahu?

lonely66
7. jan 2024

@daisy12 ono závisí veľa od dôvodov rozchodu...

martinkatinka
7. jan 2024

Nádych, výdych... Ideálne za sebou niekoľkokrát.

deti95060810
7. jan 2024

po tak dlhom čase už asi je potrebná pomoc psychologa

daisy12
autor
7. jan 2024

@lonely66 psychicky tazky vztah pri ktorom mam pocit ze sa mi rozvinuli aj psychicke problemy

barbora854
7. jan 2024

@deti95060810 boze jasne bez toho to nejde nie ?

barbora854
7. jan 2024

A čo chceš potom rozdýchavat?to ti ešte chyba taký človek ?co tá dostal na dno?ci čo chceš rozdychavat?vschop sa utri slzu namaluj sa chod von kúp si niečo chod na výlet s kamoškami venuj sa robote novému životu .tri roky sú hole nic

koniarova
7. jan 2024

@daisy12 ty nič nerozdýchavaj. Ty sa teš, že si sa debila zbavila.

egonsk
7. jan 2024

@daisy12 ako rozdychat? rovnako, ako po 8 , 10, 15 rokoch ... proste spravit si nove zivotne plany a sustredit sa na ne a prestat neustale mysel zatazovat spomienkami. Ak ta chlap tyral, neuzatvaraj sa, ale skus si najst kamosku, alebo kamosa s ktorymi budes zdielat nejake aktivity. Ak ta chlap udupaval, najdi v sebe tu silu, aby si dokazala sebe i okoliu, ze on bol tou pricinou a ty sama zvladas toho ovela viac a lepsie. Proste mysli pozitivne a nesmut nad stratenym casom.

lonely66
7. jan 2024

@daisy12 súhlasím s
@koniarova ak to bol nejaký somár, tyran a podobne, tak sa teš z toho, že je preč. ak si bola na ňom príliš citovo závislá, tak chodievaj medzi ľudí, zaregistruj sa na rôzne zoznamky (nie za účelom ďalšieho vzťahu, ale len tak, "pokecať"), prípadne sa daj na nejaký šport, tanec, aby si opäť bola medzi ľuďmi. dotyčného absolútne vyradiť zo svojho života. vymazať všetko, čo vás spája, zablokovať, postupne prestaneš myslieť. aj keď to bude sakra ťažké.

lonely66
7. jan 2024

všetky, čo tu tak bohorovno vystupujete, predstavte si, naopak, že máte krásny vzťah a zrazu je to preč. že ste ho naozaj milovali a je to preč. je jedno, či umrie alebo odrazu, z ničoho nič jednoducho odíde za inou a vy ostanete nechápavo stáť s otvorenými ústami a srdcom rozbitým na sračky a premýšľate, čo sa to dopekla stalo? a neviete sa ani nadýchnuť, ako strašne to bolí....
v podobnej situácii je autorka. partner jej síce zrejme nejakým spôsobom ubližoval (netušíme, akým), ale ona ho milovala. a zrejme aj úprimne, ak sa pýta takúto otázku. zdržte sa preto príliš nepríjemných komentárov, ak je téma reálna a autorka fakt trpí, nepomôže jej to, naopak.

daisy12
autor
7. jan 2024

@lonely66 ano mas pravdu, dakujem ze ma chapes.. je to tazke sa s tym zmierit lebo fakt ho uprimne lubim..

tamitamitami
7. jan 2024

Chce to čas, postupne to bude lepšie a lepšie. Zamestnaj si hlavu.... choď von s kamoškou, začni chodiť do fitka, stráv čas s rodinou. Objednaj si dobré jedlo, pusti dobrý film, poplač si ak to tak cítiš.

domiklik
7. jan 2024

@daisy12 nádych výdych... A teraz si zhrnieme všetky pozitíva rozchodu s toxickým partnerom. Ak to nepomôže, vyhladame odbornú pomoc.

minenkak
7. jan 2024

@daisy12 normálne nádych výdych a žiť ďalej,toto si také otázky,ako som pekná a každý dá odpoveď úplne inú

minenkak
7. jan 2024

@daisy12 ty chceš rozdychavat rozchod zo vzťahu kde ti bolo zle,však si sa oslobodila teraz máš len začať dýchať

luciaruz
7. jan 2024

Mne vždy pomohlo stare dobre "klin sa klinom vybíja". A hlavne, venuj sa sama sebe. Chod do fitka, alebo zabehať si, čítať nejaku dobru knihu. A velmi dôležité, obklop sa priateľmi a rodinou, nebuď sama so svojimi myšlienkami. To je najhoršie zlo.

gleep1
7. jan 2024

Pri laskyplnom vztahu sa ti psychicke problemy nerozvinu, prave naopak, dobry partner ti pomoze lepsie sa vysporiadat so zivotom. Normalny clovek nie je masochista a nelipne na vztahu ktory ho nici, naopak, odide z takeho vztahu. Vztah rozdychas, k psychologovi by som zasla aby si do takeho vztahu uz nesla, lebo ludia su cyklicky a je pravdepodobne ze dalsi vztah bude zas znicujucu, nie podporujuci... A to uz potom bezi v rodinach a myslim si ze si tvoje deti zasluzia lepsie nez vztah v ktorom sa rodicia nicia a sposobuju si psychické problemy.

svetlovlaska37
24. sep 2024

@daisy12 ahoj..ako si na tom teraz?je to lepsie? Dalujem za odpoveď